TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Kayseri'yi yenmez o kadar kolay olacakki.

Kayseri sistemli bir takım olabilir ama

bizim için kolay rakipler sistemli takımlar.

Bizim mağlubiyetlerimizde genelderakibimizin

sağı solu belli olmayan

saçma sapan toplarla goller bulan takımların

etkili olduğunu görüyoruz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

zor olabilir ama GALATASARAY zor günlerin takımıdır dostum;)

Edebiyatla bir yere varılmıyor dostum ,ben takımın en son istatikerine ve oyun yapısına bakarım ,maçı bu futbolla almamız çok zor..

Alsak dahi ben ilerisi için hiçbir umut görmüyorum ,bu sezon göz göre göre harcandı..

Edebiyatla bir yere varılmıyor dostum ,ben takımın en son istatikerine ve oyun yapısına bakarım ,maçı bu futbolla almamız çok zor..

Alsak dahi ben ilerisi için hiçbir umut görmüyorum ,bu sezon göz göre göre harcandı..

maçtan sonra burda görüşürüz

Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir.

Çarşambadan dersler çıkartıp farklılıklar yaratmazsak yeniliriz.

Bizim futbolcularımız,küçük takımlara karşı konsantre olmakda zorlanıyorlar.Bugünde o durumu yaşıyoruz gibi.

maçtan sonra burda görüşürüz

Ben hep burdayım, ben demiyorum ki bu maçı kaybedeceğiz ,maçı almamız çok zor.Ben günü birlik sonuçlara bakmam ,ortada ki futbola bakarım.

Takım alır ya da almaz onu bilemem ama; bildiğim birşey var ki bu sezon avrupa da, süper ligde göz göre göre yanlış transfer politikası ve sistemsizlik yüzünden çöpe atıldı..

yarım saate kadro belli olur

Edebiyatla bir yere varılmaz...

Hocam,inanırmısın bende herşeye edebiyat diyenlere anlam veremiyorum.Geçen sene 5 yedik sonra gittik,Bordeaux'a 4 salladık arka sayfalarda oyundan örnekler var.Ortada Galatasaray varsa benim umutsuzlukla işim olmaz,sana göre edebiyat,bana göre matematik.

Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir.

Çarşambadan dersler çıkartıp farklılıklar yaratmazsak yeniliriz.

Çok doğru bir atasözü tabi

ama

Kayseri sanki çok mu güzel oynayarak

galip geldi geçen hafta?

Hele ki ondan önceki hafta berabere kaldılar son dakika golüyle.

Çarşamba bizim için kötü olabilir ama

Kayseri için de çok iç açıcı değil.

kayseride sorunlu takım bakmayın defansları çok vasat

Bizim için en önemli kulvar olan ligde puan kaybına tahammülümüz yok malum cl'ne gitmek ligdeki duruma bağlı avrupa liginde yakalanacak başarıylada gidilebilir.Fakat cl'den önemli rakipler geldi.Kısacası ASLANLARA bu maçta güveniyorum bu kayserinin son zamanlarda Galatasaray'ımızı yıpratma çabalarına en iyi cevap bugün alınacak bir galibiyettir.Hadi aslanlar size güveniyoruz.

Güvenin takima ya.Sinerji yaratin:) Ne bu, yenilcez falan filan? Biz GALATASARAY´IZ

çıkan kadroya bağlı bence oynayacağımz futbol.yine emre g sağ bek ugur sol bek elano yedek ve keita da aynı şekilde yedekse işimiz cok zor renkdaşlar

Baroş, Kewel dönsün farklı maçlar kazanacağız elbette, bu akşam Galatasaraylı futbolculardan hırslanmış olarak sahaya çıkmalarını bekliyorum.

bu macdan sonra herkes SUSACAK !!!

bazilarin bir yani cok kalkmaya basladi gereken yapilacaktir

Kadroları veren internet sitelerine göre şu 11 le sahaya çıkacakmışız...

........................leo.......................

ugur........servet.............lucas...........caner

......... barış...............m.sarp...............

.....................elano..........................

gio...............................................arda

......................kader.keita....................

Forumdan aldıklarını sanmıyorum; oyuncular gerçek gücünü yansıtırsa bu kadro Kayseride şov yapar...

Geri
Üst Alt