TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Gio ya laf atmayın yuh adam daha alışamamış belli :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Bu arada Lucas Neill diyorum başka bişe demiyorum :2_thumbs_up_-_anima

Ulan Uğur, yokluktan oynuyorsun; yoksa şu oyununla yedek kulübesine çakılırsın sen.

Keita kariyerinin en kötü maçlarından birini çıkardı.

Gio hala hazır olmadığını belli ediyor.

Arda aylardır böyle, alıştık artık kötü oyununa.

Caner sol beke geçince saçmalıyor.

Neill-Emre ikilisi muhteşemdi.

neill ve emre'yi ayakta alkışlıyorum... :2_thumbs_up_-_anima

Giovanni'nin çok çalışması lazım, caner çok pas hatası yaptı.

Emre güngör böyle devam ederse servet formayı alamaz. Çok güzel toplar kesti.

Sabri artık dönsün mümkünse, uğur dolduramadı sabrinin yerini.

Golü bulabilirdik ama olmadı sağlık olsun.

Keitanında geri dönmesi çok iyi oldu.

ardanin da aklini basina almasi lazim, santosta boyle oynicaksa hic oynamasin bir zahmet

Emre Güngör'ün en iyi Türk stoper olduğunu bağıra bağıra söylüyorduk zaten. Umarım bundan sonra sakatlanmaz.

Hayatımda Caner Erkin kadar rezil orta açan oyuncu görmedim :mad:

Sabri'nin ortaları bile 10 kat daha güzel

nasıl güzel oynadık anlamıyorum

ilk yarı kaleye şutumuz yok 10 kişi kalmış kayseriye denizlisporda bukadar yüklenir..

caner santos transferinden sonra bitmiş 1000 kere pas istedi boşta olmasına rağmen vermedi santosa keita bugün felaketti anladıkki sabrizi keita etkisiz ,elano ve arda ilerde çok yalnız kaldılar caner + santos + keita kötü olunca arda ve elanodan bişey beklenmez

4-2-2-2 gibi saçma bi sistem vardı ileri ikili elano arda

neil kesinlikle bu takımda büyük işler yapacaktır

Buyrun siz geçin Galatasaray'ın başına Rijkaard'ın yerine.

bu takımda yıldız oyuncu diye adlandırılanların artık bi silkelenmesi lazım.

Emre ilk sezonunu hatırlatan bi oyun oynadı bugün.Neill'e söyleyecek bişey yok çok çok iyidi.Caner'in ortalaları ayarsızdı biraz bugün ama.Sonuç olarak kaçırdık elimizden malesef.

Şampiyonluk yarışında bazen şansa da ihtiyaç var.

Rijkaard bu takıma orta yapmasını öğretmeli!

en büyük sıkıntımız savunmayı hallettiğimiz için çok mutluyum. gerçekten bu takım kolay kolay gol yemez. tek ihtiyacımız KEWELL; o olmadan hücumlar çok etkisiz. dos santos, sanki 2 yıldır top oynamamış. ayrıca bu maçta keita forvet, arda solda ve gio sağda şeklinde olsaydı biraz daha etkili olabilirdk.

bari bjk şampiyon olsun demeye gerek yok. sakatlar iyileşene kadar 2 3 puan kaybedersek şampiyon oluruz(tabi saha dışı mihraklar, bizi engellemezse!!)

maçta 10km gecen eleman varsa bizden iyi mucadele ettik diyebiliriz

Arda yaklasik 20 mactir sahada yok

ardanin da aklini basina almasi lazim, santosta boyle oynicaksa hic oynamasin bir zahmet

Santos daha kaç maç oynadı be yapmayın.adamın maç eksiği var.gayet normal bu kadar tutuk olması

Nerede Emre oynarsa bu maçı izlemem diyen renkdaşlar hani göremiyorum hiçbirini ?

Şöyle koşup mücadele etsinler her maç kimse duramaz önümüzde bugün oynanan futbolu beğendim şahsen. Bana göre tek sorun zemindi. Açtığımız tüm ortalar dağa taşa gitti. (:D)

Neyse inşallah bu iştah devam eder takımda.

Gio'ya sallamak kolay tabi, çık o zeminde sen oyna bakalım. Bugün o çok yetenekli Keita ne yaptı Allah aşkına? Biri açıklasın? Caner pas atmadı diye el kol hareketi yapıyor. Keita aklını başına alsın.

Geri
Üst Alt