TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Yavaşş

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

gio o kadar kendine güvensizdiki sol kanatta korkuluk gibi aldığı topları arkadaşlarına vermekten başka bişey yapmadı.rijkard gio yu çıkarmayı son 5 dk da değil 10 kişi kalınca rakip akıl etseydi şu an 3 puan bizimdi.rijkard elbet futbolu benden iyi biliyor ama maç içinde balyoz gibi müdahaleleri hiç yok.gio bu maçta nerdeyse 10.5 kişi oynattı bizi oraya arda geçince nelerin değiştiğini gördük son dakikalarda.

takımın mücadelesini çok beğendim.uğur takımın en kötüsü neill en iyisi canerse en çok kendini bişey sananıydı.gio yu saymıyorum eleştirilecek kadar yoktu sahada.

Rijkaard'ı Arda'yı forvette oynatması haricindeki kadrosuyla takdir ettim. Barış'ı yedek bırakarak, gerçek futbolumuzu sahaya yansıtmamızı sağladı. Ancak oyuncu değişiklikleri felaketti maalesef.

Hayatımda Caner Erkin kadar rezil orta açan oyuncu görmedim :mad:

Sabri'nin ortaları bile 10 kat daha güzel

Uğur ve Keita 'da aynı şekildeydi. Sanırım bunda zeminin payı da büyük.

Kayseri bu sebeple geriye doğru pas şeklinde ortalar açtı sürekli.

Arda Turan'a ne oldu anlamıyorum...

Kaptan'ı tanıyamıyorum artık,hayal alemine dalıp gidiyor

Kararsısım pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik . FB 'de 1 puanla ayrılmıştır buradan pekde büyük kayıp değil .

Emre o golü atsaydı halk kahramanı olurdu cidden :)

Ortaların kötü olması tamamen zemine bağlıydı. Bu kadroyla düzgün bir statta oynasaydık daha etkili oynardık.

dos santos yalan oldu bugün.

Rijkaard'ı Arda'yı forvette oynatması haricindeki kadrosuyla takdir ettim. Barış'ı yedek bırakarak, gerçek futbolumuzu sahaya yansıtmamızı sağladı. Ancak oyuncu değişiklikleri felaketti maalesef.

Barış girerken Keita çıkmalıydı mı diyorsun. :):rolleyes:

Sıyrıl biraz sıyrıl... :D

arda'nın hayatına sinem kobal girdikten sonra bitik..

Ayrıca Topal'ı çıkarıp Barış'ı almanın mantığını da çözebilmiş değilim.Ne gerek varki, Barış oyuna nasıl bir katkı yapabilir?

Arda kanatlar dışında etkili olamıyor ama,bence anlayışlı olmak lazım.Adam ortada ne yapsın tek başına.

Gio'ya neden sallıyorsunuz anlamadım, adam daha yeni geldi. Üstüne üstlük Caner bey bi tane top atmadı adama.

Hem adamı kiralık almamızın sebebi uyum sürecini atlamassa geri göndermekki daha henüz karar vermek için çok erken.

Gio ya laf atmayın yuh adam daha alışamamış belli :D

Usta alışmamış olabilir de sen Galatasaray'da winger forvet oynuyorsun.İnsan bir tane çalım atmaz mı?Çalım atmayan Messi ne ise çalım atmayan Gio da odur.Bu adam iyi çalım atabildiği,katedebildiği için ünlü oldu,gelecek vaadeden futbolcu dendi.Ama burda aldığını beke geri veriyor.Bugün orada ben bile oynasam atamasam da denerdim çalım atmayı,dripling yapmayı.Gio böyle al gülüm ver gülüm yapacaksa işimiz zor.:o

Bu maçta görüldüğü gibi takımın defansif tarafında olması gereken adamlar. Neill- Emre Güngör ve Sarp-Topal, sakatlık vs. olmadığı sürece bu 4 adam 11 başlamalı. Sabri ve Hakan Balta'nında gelmesiylede daha iyi oluruz. Ofansa baktığımız zaman, aslında 4-6-0 düzeni yararlı gibi gözüküyor. Sonuçta her adam atağa katılıyor pozisyon değiştiriyor ve rakip cezasahasında yer buluyor. Forvetsiz olduğumuz şu dönemde ve Uefa maçlarınıda göz önüne alddığımızda mantıklı bir diziliş. Bunun yanında atakta yapılan fazla top kayıplarını minimuma indirmek ve daha fazla pres yapmamız lazım. Haydi diyelim bugünkü zeminden dolayı ama diğer maçlarda bu şekilde olması lazım.

Buyrun siz geçin Galatasaray'ın başına Rijkaard'ın yerine.

daha yaratıcı bir cevap beklerdim..

futbolcu ağırlıklı bir eleştiri yazdım Rijkaard'a nasıl dokundurdun ucunu anlayamadım.Şu klişelerden de kurtulup forumda eleştiri yapan insanlara daha kaliteli cevaplar verin .

Cok iyiler:

Emre Gungor

Lucas Neill

Iyiler

Kader Keita

Ugur Ucar

Idare Ederler

Caner

Mustafa Sarp (ikinci yarida)

Kotuler

Arda

Mehmet