TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

atletico ve bjk 3 atar yollar bizi bu oyunla!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Caner'i bek olarak çok beğendim bugün. Ayağının düzgün olması baskı altındaki defansı çok rahatlatıyor.

arda turan'a tek lafım adam gibi top oyna...Sahada gözükmüyo magazin programlarının ise bankosu oldu maşallah

Santos daha kaç maç oynadı be yapmayın.adamın maç eksiği var.gayet normal bu kadar tutuk olması

ama hic cabasida yokki kardesim onun oynadigi topu aydinda oynardi biz yine ah vah cekerdik dogru degilmi

Santos neden 2.ligde oynadığını kanıtladı.

gio o kadar kendine güvensizdiki sol kanatta korkuluk gibi aldığı topları arkadaşlarına vermekten başka bişey yapmadı.rijkard gio yu çıkarmayı son 5 dk da değil 10 kişi kalınca rakip akıl etseydi şu an 3 puan bizimdi.rijkard elbet futbolu benden iyi biliyor ama maç içinde balyoz gibi müdahaleleri hiç yok.gio bu maçta nerdeyse 10.5 kişi oynattı bizi oraya arda geçince nelerin değiştiğini gördük son dakikalarda.

takımın mücadelesini çok beğendim.uğur takımın en kötüsü neill en iyisi canerse en çok kendini bişey sananıydı.gio yu saymıyorum eleştirilecek kadar yoktu sahada.

Belkide rijkaard gio'yu ileriki maçları düşündüğü için oyundan çıkarmamıştır.Atletico maçlarını.Hem rijkaard'ın balyoz gibi darbeler vurmaya ihtiyacı yok.Takım iyi olsunda maça müdahalesi olmasın...

Hemen yazıklar olsun demeyin şu takıma..Arkanıza dönüp baktığınızda kendinizden utanırsınız.

Sabri artık gel.sen yokken Keitada bir şey yapamıyor

Sinem Kobala mail filan atcam artık nerdeyse.Bu nedir yahu.Ne zaman bu kızla çıkmaya başladı,Arda futboldan koptu.İkili mücadelelerin hiç birini alamıyor.tanıyamaz oldum Ardayı

Arda aksamlari ikili mücadele yaptigi icin aklini futbol'a veremiyor gibi geldi bana.

Şu sahaya(tarla mübarek) rağmen ve şu hakeme rağmen.Gene de kazanabilirdik ama olmadı şans faktörü bayadır rakiplerden yana yapacak birşey yok.

Sanırım hala Gio'ya futbolcu diyen yoktur.

Başta ben olmak üzere çok sevinmiştim ama yanılmışız.

Allah'tan kiralık.

Asıl Caner Erkin futbolcu değil,aksine Gio Santos bu takımın ihtiyacı olan futbolcu Gio Santos ne kadar top kaptırdıysa Arda Turan 10 katını kaptırdı,Santos'tan önce Arda futbolcu değil o zaman

cok iyiler:

emre gungor

lucas neill

süper ikili

ıyiler

kader keita

ugur ucar(savunmada süperdi)

ıdare ederler

caner(sol bek degil kesinlikle)

mustafa sarp (ikinci yarida)

kotuler

arda

mehmet (katilmiyorum, hangi maci seyrettin? Kiniyorum) macin en ıyılerindendi sakatliktan döndü ve bu sezon en iyi macini oynadi!

cok kotuler

elano

giovani (2 senede 10 resmi mac!)

mac yazisi yazacagim bir ara.

en büyük sorun forvet!

Giovani Dos Santos'a laf atanlar kör olmalı...

Caner Erkin ve Uğur Uçar'ın rezalet oyununu görmediniz sanırım,bunlar nasıl bek :mad:

Caner ve Uğur'un rezalet oynaması, Gio'nun iyi oynadığınımı gösterir.

Sizler beni deli edeceksiniz.

atletico ve bjk 3 atar yollar bizi bu oyunla!

??????????? Maçı izlemedin galibA???????? Bu sezonki en iyi oyunlarımızdan biriydi, sadece Baros ya da Jo ile Sabri olsaydı bugünkü oyunla karşımızda duracak takım tanımıyorum. BJK ve athletico da dahil.

Golü nasıl atacağız diyordum ki atamadık.Fener maçlarında top giriyor bi şekilde,bizde girmiyor ya!

Ben de iyi futbol oynadigimizi soyleyen renktaslara sasiriyorum. Ilk yari resmen kendi sahamizi gecemedik, tek pozisyonumuz var o da Neill'in forvete kadar kendi getirdigi top. Ikinci yari son 10 dakika 10 kisi kalmis rakibimiz uzerinde de baski kuralim bir zahmet. Son 10 dakikaya bakarak bu mac cok iyi oynadik guzel futbol vardi denemez.

ya arkadaşlar taktınız arda'ya adam forvet oyuncusumu ????

Neill ve Emre hariç bütün takım kötüydü.

Geri
Üst Alt