TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Belediye, Manisa ve Eskişehir maçlarını kazansaydık eğer Kayseri beraberliğine sevinicektim ama olmadı ne yapalım sağlık olsun. Arda'dan forvet olmaz son vuruşları inanılmaz kötü. Neill ile Emre Güngör çok iyidiler ayrıca M.Topal'da süperdi. Bugün belki Jo oynasaydı maçı her türlü alırdık.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

fb yenilirse yarın lider kim oluyor?

bu futbolla hiç birşey kazanmasın bu takım.aslantepeye gitmeden kazmalar belli olsun artık kurtulalım bunlardan:mad:

bu dos santostan olmaz arkadaş 2 senede 10 resmi maça çıkan adam işte arkadaş güzel belirtmiş inşallah ben yanılırım genede.

Komiksiniz yemin ediyorum. İyi gülüyorum pc başında. Gio fos mos, ne oluyor!!! Kaç maça çıktı adam? O zeminde kim doğru orta yaptı söyleyin hele. Şaka gibisiniz yahu.

evet 1.5 senede 5 maça çıktı doğru haklısın açılcak daha adam yaa... bizim şampiyonluğumuz önemlimi.

Emre Çolak bile farkını belli etti girer girmez.sizinki korkuluk gibi dikildi solda çıkana kadar.

Lincoln'e salladınız 2 sene adam ruhsuz maç seçiyor diye.20 tane asist yaptı adam bir devrede.dos santosu da görücez bakalım. 6 aya alıcak voltasını olan yine bize olucak.

Maçtan önce dediğim gibi fiyasko bir takım ve fiyasko bir oyun..

Suçlu aranacaksa oyuncular değil

Her zaman dediğim gibi frank ve yanlış transfer politikası uygulayan yönetimdir.

Sırf gösteriş için anlamsız ve gereksiz transfer yapan yönetim en büyük suçludur.

Kayseriden alınan puan kayıp değil kazançtır..

Herşeye rağmen helal olsun bütün takıma.hiç değilse Antalya maçındaki gibi yürümediler hepsi koştu.Böyle mücadele etsinler puan kaybı falan umrumda değil

Gio'nun 1 tane olumlu hareketini, şık çalımını adam geçmesini söylermisiniz ? Hangi pozisyonda adam geçebildi. Umarım zemindfen dolayıdır.

Arda'nın mevkisi forvet değildir siz ne sallıyorsunuz.

Ah şu takımda solda Arda ortada Elano sağda Keita forvettede Baros olucaktı...

??????????? Maçı izlemedin galibA???????? Bu sezonki en iyi oyunlarımızdan biriydi, sadece Baros ya da Jo ile Sabri olsaydı bugünkü oyunla karşımızda duracak takım tanımıyorum. BJK ve athletico da dahil.

evet izlemedim :D yorumlardan bu kanıya kapılmıştım

arda son dklarda sol kanata gecti tam ÜC net gol pozisyonuna girdik

bence rijkaardin tek hatasi ardayi forvet oynatmasi keita oynasaydi yenerdik

Bu arada; Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Emre Güngör, Uğur Uçar çok iyilerdi bugün. Mehmet Topal olması gereken 4-3-3 ön liberosu profilini sahaya yansıttı, sakatlıktan henüz çıkmasına rağmen. Mustafa Sarp da istediğim tarzda oynadı. Elano bu ikiliye ayak uydurabilseydi, çok daha rahat ederdik. Uğur Uçar hiç bu kadar iyi olmamıştı defansif olarak. Emre Güngör mükemmeldi. Sakatlık yaşamaz umarım bir daha.

Abi forvet yok tamamda bariz kale arkasına top dikiyor adam FORVETIN OLSA NE YAZAR ?

bu kadro ile zaten bence orta denemek hatalı, dediğin gibi orta olsa ortaya kim vuracak, daha çok göbekten girmeyi denemeliydik, ama yine de 1 puan bence iyidir bu deplasmandan, Antalya maçı ile arada dağlar kadar fark vardı takımda.

Fener'de 3 forvet var. GS de 1 forvet yok!!!

Yönetimin tek saçmalaması Nonda oldu. Nonda oynasa en azından Elano oynamazıdı belki.

Makakıla bizde olsa 4-0 biterdi bu maç.

Geri
Üst Alt