TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Ben de bunu istiyordum. Jo ve Gio yerine Pavlyuchenko ve kaliteli bir ortasaha oyuncusu alsaydık çok iyi iş çıkarmış olurduk. Ama Pavlyucehenko çok pahalı bir oyuncu. Almamız imkansızdı.

Pavlychenko'da sakat şu an.:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

macın özeti,rijkardın defansdaki doğru işi : neill-emre vede macın ilerleyene dakikalarında ortaya cıkan rijkard fiyaskoları , şöyleki tek olumlu hareketi olmayan dos santos ,hiç bir şey yapmayan elano vede orta göbekdeki sefil vede rezil durum...

son not olarak macın yıldızı : ilk 10-15 dakika sacmalasada daha sonra bütün orta sahayı mücadele olarak toparlayan rakibi sürekli rahatsız eden top calan ,o arada sürekli körük gibi çalışan vede rijkard tarafından komedi bir şekilde oyundan alınan MEHMET TOPAL...

son olarak dos santos vede elanoya ek olarak , indirdiği bir topla ardaya gol pozisyonu hazırlayıp bir kac pası dışında tamamen fos vede boş bir oyuncu olan mustafa sarp eğer bu takımın demirbaşı ise kimse kusura bakmasın bu takım iş yapamaz...

Baros ne zaman dönüyor arkadaşlar.

Gio ya sallayanlar var:rolleyes:

Canerede kimsenin kızmaya hakkı yok ortada oydığında nasıl oynadığını gördük yani bek değil hatırlatayım.:rolleyes:

İyi mücadele ettik olması gereken oldu.

Sanırım Mustafa nın forvette Arda ya kafayla indirdiği pozisyon tüm maçın özeti bence.

Boş pozisyonları affetmemeliyiz.

Ciddiyetsizlik sayesinde 2 puanımız gitti.Kimse yok Rijkaard yok Gio , orta açamadık sistem taktik diye sallayıp kendini yormasın.

Adam kendi mevkisinde oynamıyor tabi tanımazsın.

ozaman ciksin ben oynayamiyorum desin burda rijkaard biliyor cunku ondaki potansiyeli ondan forvete koyuyor fakat o bunlara cevap veremiyor rijkaardin sucu degl bu ardanin sucu

güzel oynadik,zemin b.k gibidi

su görüldü ki baris ayhan ve servetin bu takimda isleri yok

bir kac mac bu formatla cikarsak alislar birbirlerine

mac cok tempolu ve güzeldi

biraz becerikli olsadik alirdik maci

Oyunu beğenmeyenler tamamen skor taraftarlığı yapıyor.30.dk dan sonra tek kale bir maç oldu.Üzüleceğimiz konu golcüsüz oynayamaz GS.Böyle bir hakkımız yok.

Aynen öyle arkadaş, son dakikalarda Emre Çolak veya Keita'nın vuruşları gol olsaydı, şimdi burda takıma kötü diyenler, 180 derece dönerek yorum yapacaklardı.

Takım bence bu sezonun en iyi oyununu oynadı, ligin ilk 6 haftasında gelene 3 gidene 4 salladığımız haftalar da dahil.

Emre Güngör-Neill ikilisi süperdi, Topal da kendi futbolunu oynadı uzun bi aradan sonra.

Sadece sağ bekte Sabri ve forvette Baroş ya da Jo'dan biri olsaydı bugün bu oyunla evire çevire kazanırdık.

fb diyarbakıramı yenilecek evinde:rolleyes:

öyle bir ihtimalde hep beraber:ciftetelli:oynarız orası ayrı:D

Fener zaten Diyarbakır'ı da kendi evinde yenemiyorsa hiç fikstür avantajı falan demesinler direk ligten çekilsinler.

Arda maçın son dakikalarında sola geçti yaptığı ilk ortada gol kaçırdık,bu adamın ne işi var forvette.

Rijkaard LigTV'de Servet'in niye oynamadığına çok güzel cevap verdi

Ve Emre Güngör'ü takdir etti

macın özeti,rijkardın defansdaki doğru işi : neill-emre vede macın ilerleyene dakikalarında ortaya cıkan rijkard fiyaskoları , şöyleki tek olumlu hareketi olmayan dos santos ,hiç bir şey yapmayan elano vede orta göbekdeki sefil vede rezil durum...

son not olarak macın yıldızı : ilk 10-15 dakika sacmalasada daha sonra bütün orta sahayı mücadele olarak toparlayan rakibi sürekli rahatsız eden top calan ,o arada sürekli körük gibi çalışan vede rijkard tarafından komedi bir şekilde oyundan alınan MEHMET TOPAL...

son olarak dos santos vede elanoya ek olarak , indirdiği bir topla ardaya gol pozisyonu hazırlayıp bir kac pası dışında tamamen fos vede boş bir oyuncu olan mustafa sarp eğer bu takımın demirbaşı ise kimse kusura bakmasın bu takım iş yapamaz...

Birşey anlayan ?

Mustafanın bugün ne kadar koştuğunu görmedin sanırım? çoğu atağı o fos dediğin adam kesti

Neden özgürce eleştirimi yapamıyorum,yanlışları mı söylüyorum,

Yavaşlayacak hiçbirşey söylemedim, bunlar tamamen gerçeklerdir.

Sen elindeki tek forvet oyuncusunu satarsan ,doğru düzgün form tutamamış,lig mücadelesine henüz hazır olmayan adamları ,gelirde sezonun ortasında her kulvarda şampiyonluğa oynayan bir takıma monte etmeye çalışırsa sonuç tabiki de fiyasko olacaktır,bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.

Burda herşeyi pof poflayacaksak objektiflik nerde kaldı?

Ben gördüğümü ve bildiğimi, söylüyorum ve söylemeye devam deceğim.

Bu takıma takım demek için bin şahit lazım ,çünkü omurgasız oynuyorsun. Omurgasız bir canlı ayağa kalkabilir mi?

Uyduruk bir kupa yüzünden daha neler kaybedeceğiz bakalım.

Geri
Üst Alt