TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Maç bitti ne yazsak ne desek geriye dönüş olmaz. Şu olsaydı bu olsaydı demeninde bir anlamı yok bence. Şu an itibariyle elimizde olan mevcut kadro bu buna göre elimizden geleni yapmalıyız. Bu akşam kimi arkadaşlara göre alınan sonuç iyi kimine göre kötü...

Şimdi bu yazdığımla tepki toplaycak olabilirim ama yarın Fenerbahçe'nin iki haftalık güzel oyununu devam ettireceğini ve üç puanı alacağını düşünüyorum tabii ki bu kendi görüşüm. Dün Beşiktaş'ın da kazandığını hesaba katarsak bu puanı kaybetmek iyi olmadı. Daha önce rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda kaybedilen puanlarda vardı.

En yakın zamanda bişeyleri yerli yerine oturtmak lazım. Önümüzdeki kupa maçıda dahil önemli maçlarımız var.

Kupa maçında turu geçecek skoru almak moral motivasyon açısından çok iyi olacak. O yüzden maça imkanı olan herkesin gitmesi takıma destek çıkması çok önemli.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Ben sadece Elano'ya kızıyorum.O topu kaçıran bir Brezilya Milli Takımı topçusu olamaz.İnanılmaz bişey ya bomboş.

+1905

O topu kaçıracak oyuncu mantardır ya :( nasıl kaçırdı o golü hala bende anlamıyorum çok bekletti topu orda

Defansımız Servetsiz çok güzel.. Neill ile Emre muhteşem uyumlu oynadılar. Defanstan bir tane topun ileriye şişirildiğini görmedim. A.Madrid maçında böyle oynayalım yeter..

Caner ve Uğur'un rezalet oynaması, Gio'nun iyi oynadığınımı gösterir.

Futbolun bir takım oyunu olduğunu kabul edersek-ki edyoruz- bir futbolcuya,uzun bi süre futbol oynamamış,oynadığı takıma geleli 2-3 hafta oynamış bi futbolcuya,fos,yalan,rezalet vs. gibi ithamlarda bulunulmamasını gerektirir.Hele ki takım olarak muhteşem oynayıp da sadace o kötü oynamamışsa.

Biz bugün savunmaya oturtmayı başardık,Neill-Emre ikilisini kazandık.Berabere kaldığımıza sevindim açıkcası,en azından mücadele ruhu kazandırır bu bize.

Umarım Neill-E.Güngör ikilisi bozulmaz.

Arda'yı anlamsızca savunan arkadaşları anlayamıyorum.Adam sanki son 2-3 maçtır forvette oynadığı için kötüymüş gibi yazıyorlar.Arda 20 maçtır iyi oynayamıyor.Sırf GALATASARAY'ı seviyor diye bir adamın hatalarını görmezden gelmemeliyiz.Arda'dan daha çok seven birsürü insan var GALATASARAY'I seven.Peki nedir farklı kılan arda'yı?Tabiki futbolcu olması.Yani işini yapsın futbolunu oynasın yeter!Tabiki gidip linç edelim demiyorum.Sadece anlamsızca savunmayalım...

Servet bir çok maç oynadı, ve o bölgede oynayabilicek başka oyuncularımız vardı dedi ve üstüne Emre Güngör de çok başarılı oynadı dedi .

Sanırım Servet'i dinlendirmek istiyordu .

Mümkünse Servet sene sonuna kadar dinlensin

Kayserililer (Tolunay,Hurma) çok akıllı konuşuyorlar maç öncesi böyle değillerdi çokmu ezilmişler ne.

savunmamız iyi olunca atak kötü atak iyi olunca savunma kötü ama 2 sinin iyi olduğu gün korkun bizden

bakalım hurmacı eziği ve gayseri yönetimi bundan sonra nasıl ağlayacaklar ? Yada abilerinden aldıkları emiri nasıl yerine getirecekler !!!

Futbolun bir takım oyunu olduğunu kabul edersek-ki edyoruz- bir futbolcuya,uzun bi süre futbol oynamamış,oynadığı takıma geleli 2-3 hafta oynamış bi futbolcuya,fos,yalan,rezalet vs. gibi ithamlarda bulunulmamasını gerektirir.Hele ki takım olarak muhteşem oynayıp da sadace o kötü oynamamışsa.

Kardeş söylediklerin çok doğru.

Ama az değil, çok az ümit olsa demem.

Temin ederim ki Serkan Çalık'ı satmasaydık şu takımın en ucunda oynayıp gol kralı bile olabilirdi. Yani üç kuruş için mi sattık bu adamı kaça gitti onu bile bilmiyoruz.

Kime,neye yanalım yani.. On numara top , gol yok çünkü golcü yok..

topal topu alıp one doğru 2 metre suremedı bunu her zaman yapıyo hucum ozellığı 0 dıyebılırım neill o bolgede oynasa daha bıle ıyı olabilirdi bence hem defansıf hem ofensif bi orta sahamız olsaydı bu kadar atak yapmakda zorlanmazdık onun dısında uğur ve barısın bu takımda ısı yok bence

Herkes birşeyler konuşuyor ama tek bir doğru var; bu takım sezon başından beri bir tek maç bile iyi oynamadı ve BİR tane bile ORGANİZE golümüz yok sezon başından beri. Ben hayatımda bu kadar kopuk oynayan bir takım izlemedim.Şu ligin en kötü futbol oynayan takımıyız bunu sürekli dile getiriyorum, sadece bu maç için değil. Ayrıca 10 kişi kayseriye de son 25 dakika basalım, bu iyi top oynamak değil...

takımın en iyi oyuncusu keita diyoruz,adam ne oynuyor,oynamak istiyor mu o bile belli değil...emre için mutlu oldum sadece;stoper sıkıntımız bitti gibi....topal da inşallah bir daha sakatlık filan yaşamaz,ölüsü bile alternatfsiz maalasef...başka ne denir olumlu olarak?...barış ın 11 dışında olması geliyor aklıma,kadrodaki bir oyuncumuz olduğu için o da olumsuzluk ifadesi:(

Elano sen brezilyalısın dimi?

Geri
Üst Alt