TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Organize golümüz mü yok sezon başından beri? BJK ile karıştırdın bizi... Yanlış forumdasın.

bence sen at gözlüklerini çıkar kardeş..Her maçı takip ediyorum 24 yaşımdayım ve kendimi bildim bileli Galatasaray maçlarını kaçırmam. Takımımızın gollerine bak sezon başından beri bana bir tane ogranize gol söyle şöyle 4-5 pas yapıp attığımız. Ben Galatasarayımızın eski hallerini de, Saidolu, Hasan Şaş'ın nerdeyse asist kralı bitireceği Geretsli sezonunu da biliyorum. Stauce'li zamanlarını da biliyorum.. Şu an ligin en kötü top oynayan takımıyız.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Herkes birşeyler konuşuyor ama tek bir doğru var; bu takım sezon başından beri bir tek maç bile iyi oynamadı ve BİR tane bile ORGANİZE golümüz yok sezon başından beri. Ben hayatımda bu kadar kopuk oynayan bir takım izlemedim.Şu ligin en kötü futbol oynayan takımıyız bunu sürekli dile getiriyorum, sadece bu maç için değil. Ayrıca 10 kişi kayseriye de son 25 dakika basalım, bu iyi top oynamak değil...

ahanda bir kuş.belliki bulanıklıkdan faydalanıp proveke edecek milleti.geldiği gibi gönderin geri vatanına:D

Nondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dos Santos takımın EN İYİSİYDİ be.... Adam 2. maçında bile istekli oynadı. Helal olsun.

Ya bugün forvette kim oynadı Arda mı ?

Forvetsiz oynadık resmen 4-6-0 oynadık :D

Bir kişi ileride dursaydı yav :(

Maç bitti ne yazsak ne desek geriye dönüş olmaz. Şu olsaydı bu olsaydı demeninde bir anlamı yok bence. Şu an itibariyle elimizde olan mevcut kadro bu buna göre elimizden geleni yapmalıyız. Bu akşam kimi arkadaşlara göre alınan sonuç iyi kimine göre kötü...

Şimdi bu yazdığımla tepki toplaycak olabilirim ama yarın Fenerbahçe'nin iki haftalık güzel oyununu devam ettireceğini ve üç puanı alacağını düşünüyorum tabii ki bu kendi görüşüm. Dün Beşiktaş'ın da kazandığını hesaba katarsak bu puanı kaybetmek iyi olmadı. Daha önce rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda kaybedilen puanlarda vardı.

En yakın zamanda bişeyleri yerli yerine oturtmak lazım. Önümüzdeki kupa maçıda dahil önemli maçlarımız var.

Kupa maçında turu geçecek skoru almak moral motivasyon açısından çok iyi olacak. O yüzden maça imkanı olan herkesin gitmesi takıma destek çıkması çok önemli.

Rijkaard şu gol sorununa bir çözüm bulmalı. İkinci yarı başladığından beri hep aynı sıkıntıyı çekiyoruz. Açıkçası oyunumuzu Bülent Korkmaz dönemindeki futbola benzetiyorum. :(

Ne yapsın Rijkaard girip kendimi oynasın?

Bu arada Keita'ya sallayanlar bile var:D Yuh lan :D

Bu ona buna sallayıp gezen taraftar stiline biz tabelacılar diyoruz. Skorboard'ta Galatasarayın galibiyetini göremesin çıldırıyor herşeyi siliyor adam:D Bi durun yahu. Maç çok güzeldi. İki takımda iyiydi. Kayserinin gücü ortada. Boş takım değil. Ki senin takımın forvetsiz oynuyor ne yapcaksın. En fazla bu kadar oluyor..

bence sen at gözlüklerini çıkar kardeş..Her maçı takip ediyorum 24 yaşımdayım ve kendimi bildim bileli Galatasaray maçlarını kaçırmam. Takımımızın gollerine bak sezon başından beri bana bir tane ogranize gol söyle şöyle 4-5 pas yapıp attığımız. Ben Galatasarayımızın eski hallerini de, Saidolu, Hasan Şaş'ın nerdeyse asist kralı bitireceği Geretsli sezonunu da biliyorum. Stauce'li zamanlarını da biliyorum.. Şu an ligin en kötü top oynayan takımıyız.

Şaka yapıyor olmalısın. Yok yok ciddi olamazsın. Ligin bütün maçlarını izlemelisin bence. Göz problemin var sanırım.

Elano bizde harcanıyor zaten,adamın aklı bir türlü bizde oynamaya istekli değil gibi.Hadi şimdi dos santos filanda kötü oynadı ama adamlar daha takım nasıl oynuyor,ne yapıyor tam bilemiyorlar ama elano aylardır aynı elano.10 maç oynayıpda 1 maçda olumlu şeyler veren bir oyuncuya ihtiyacımız yok.

Ben hep diyorum ,bu şekil devam ederse elanonun bu performansı sezon sonu yollanır düşüncesindeyim.Bu kadar başıboş oyun oynayamaz bir oyuncu.

Ona kalmış isteksiz oynamaya devam ederse Dünya Kupası'nda oynamayacağını bilecek kadar zeka var bence.

arda sol kanata geçince organize ataklarla rakip kaleye gidebildilk caner ile arda anlaştılar santos çok çizgide oynadı aldığı topları diklemesine oynayamadı arda gibi asist yapabilen bir oyuncu bundan sonra forvet oynamasın santos oynasın belki birebirde adam geçer

kırmızı karttan sonra mehmet topalı çıkartıp emreyi alması gerekirdi

rijkaard barıştı ısrar etmemeli

Arkadaş anlamıyorum bu Emre Belözoğlu nasıl hayvanca girdide sakatladı Baros'u kaç hafta oldu ya

sami yeni var bu işin emre ordan sakatlanmadan cıkma ıhtımalı yok bence oyuncular sakatlamasa ben kafasına teneke atıcam en onde beklıycem rahat ol o konuda herseyın karsılığı vardır bu hayatta ;)

Maçı izlemeyenler kendilerini belli ediyolar boşa yorum yapıp da kendinize güldürmeyin bu kadar insanı.

Nondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dos Santos takımın EN İYİSİYDİ be.... Adam 2. maçında bile istekli oynadı. Helal olsun.

Giovanni transferi biraz yanlış oldu sanki ya!Bir tane daha forvet alsaydık keşke.

Antalya maçında görüceksiniz siz Galatasaray'ı.Demedi demeyin.

ahanda bir kuş.belliki bulanıklıkdan faydalanıp proveke edecek milleti.geldiği gibi gönderin geri vatanına:D

Siz de Antudaki salaklar gibi komik duruma düşmeyin ya kuş kedi bu ne.. Boğazım acıyo maçta bağırmaktan..Kendine gel terbiyesizlik yapma.

yahu çoşkun futbol oynuyo dediğiniz fenerde baroninin balık golüyle beraberliği zorla almıştı kayseriden hatırlatırım;)

Gerekirse 4-6-0 çıkalım ama Arda sol kanatta oynasın.

Organize atakların hepsi o sola geçtikten sonra geldi.

Ya bari son dakkalarda Servet'i alıp iler koysaydık belki top falan indirirdi de gol atardık..

Organize gooolümüz yok diyenler !!! Samiyendeki gençlerbirliğini 1-0 yendiğimiz maçtaki goolün hazırlanışını bir kez daha seyretsinler..

Geri
Üst Alt