Suat Kerem
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2009
- 1.189
- 0
- 286
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son
Orta sahada Elano ve Sarp kötüydüler.
Orta sahada Elano ve Sarp kötüydüler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giovanni transferi biraz yanlış oldu sanki ya!Bir tane daha forvet alsaydık keşke.
yahu çoşkun futbol oynuyo dediğiniz fenerde baroninin balık golüyle beraberliği zorla almıştı kayseriden hatırlatırım![]()
Giovanni transferi biraz yanlış oldu sanki ya!Bir tane daha forvet alsaydık keşke.
Herkes birşeyler konuşuyor ama tek bir doğru var; bu takım sezon başından beri bir tek maç bile iyi oynamadı ve BİR tane bile ORGANİZE golümüz yok sezon başından beri. Ben hayatımda bu kadar kopuk oynayan bir takım izlemedim.Şu ligin en kötü futbol oynayan takımıyız bunu sürekli dile getiriyorum, sadece bu maç için değil. Ayrıca 10 kişi kayseriye de son 25 dakika basalım, bu iyi top oynamak değil...
Yaşım 24. Kendimi bildim bileli şanlı takımımızı tutuyorum... Ama kör bir fanatik değilim. Adnan Polat'ı kutluyorum elinden geleni yaptı ama takım berbat oynuyorum.. MAlesef organize hucum da yapamıyoruz gol de yapamıyoruz. Ama düzeleceğini umuyorum ilerde.
organize atağımızın olması imkansız keza ikiye bölünmüş kopuk bir takım ,bu kopukluğu transferinde kendisini eleştirmeme rağmen neill sık sık orta saha cıkarak gidermeye calışdı keza hucumcu oyuncular tamamen fiziksel direncden yoksun olarak kendi başlarına takılıyorlar, orta sahanın göbeği zaten bom boş top yapamadı ,yapamıyor yani iki ayrılmış bir takım var vede daha önce ısrarlı olduğumuz iki yönlü bir hatta iki orta saha oyuncusu bu takımın acil ihtiyacı iken dos santos falan alındı(sene başındada aynı hata elanoda yapıldı malesef)
Mesela yani ..![]()
Yaşım 24. Kendimi bildim bileli şanlı takımımızı tutuyorum... Ama kör bir fanatik değilim. Adnan Polat'ı kutluyorum elinden geleni yaptı ama takım berbat oynuyorum.. MAlesef organize hucum da yapamıyoruz gol de yapamıyoruz. Ama düzeleceğini umuyorum ilerde.
Yanlış olan Nonda nın yollanmasıydı Dostum. Jo ya üflesen uçuyor. Jo alınacağına Nonda kalsaydı. Ben hep savundum bu zaman'a kadar Nonda yı yine savunurum.
Formsuzdu son zamanlarda ama sağlam adamdı en azından.
Siz de Antudaki salaklar gibi komik duruma düşmeyin ya kuş kedi bu ne.. Boğazım acıyo maçta bağırmaktan..Kendine gel terbiyesizlik yapma.
Sen nasıl maç izliyon ya? Elano transferinin yanlış olduğunu söyleyebilmek için futbol cahili olmak gerekir diyecem o bile yetmez. Yuh yani. Maç topiklerine girme bence, senin yüzünden ben de dahil bi kaç kişi ceza yemek zorunda kalacak.