TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Orta sahada Elano ve Sarp kötüydüler.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

neill ile emrenin uyumu sevindirdi beni servetin ayağına gelen tüm toplar rakip oyuncuya giderdi emre pas hatası yapmadı bu arada uğur uçardan umudumu kestim resmen keitanın bile hızını kesti her aldığı topu keitaya attı insan oyunun yönünü değiştirir

eğer santos buysa cener santos'dan çok üstün bir oyuncu

yahu çoşkun futbol oynuyo dediğiniz fenerde baroninin balık golüyle beraberliği zorla almıştı kayseriden hatırlatırım;)

Orada top bi şekilde giriyor.Bizim maçta biyerlerine çarpıp girmiyor!Sonra da fb liler bize der ki siz ballı takımsınız.Hadi lan ordan!

Giovanni transferi biraz yanlış oldu sanki ya!Bir tane daha forvet alsaydık keşke.

Yanlış olan Nonda nın yollanmasıydı Dostum. Jo ya üflesen uçuyor. Jo alınacağına Nonda kalsaydı. Ben hep savundum bu zaman'a kadar Nonda yı yine savunurum.

Formsuzdu son zamanlarda ama sağlam adamdı en azından.

Yaşım 24. Kendimi bildim bileli şanlı takımımızı tutuyorum... Ama kör bir fanatik değilim. Adnan Polat'ı kutluyorum elinden geleni yaptı ama takım berbat oynuyorum.. MAlesef organize hucum da yapamıyoruz gol de yapamıyoruz. Ama düzeleceğini umuyorum ilerde.

Herkes birşeyler konuşuyor ama tek bir doğru var; bu takım sezon başından beri bir tek maç bile iyi oynamadı ve BİR tane bile ORGANİZE golümüz yok sezon başından beri. Ben hayatımda bu kadar kopuk oynayan bir takım izlemedim.Şu ligin en kötü futbol oynayan takımıyız bunu sürekli dile getiriyorum, sadece bu maç için değil. Ayrıca 10 kişi kayseriye de son 25 dakika basalım, bu iyi top oynamak değil...

inty13.gif
Mesela yani ..

Jo'da mantar çıktı ya :( zaten adam hemen sakatlandı bir sorun çıkacağını hissetmiştim :( bonus saçlı adam alınca böyle oluyor sanki :)

Yaşım 24. Kendimi bildim bileli şanlı takımımızı tutuyorum... Ama kör bir fanatik değilim. Adnan Polat'ı kutluyorum elinden geleni yaptı ama takım berbat oynuyorum.. MAlesef organize hucum da yapamıyoruz gol de yapamıyoruz. Ama düzeleceğini umuyorum ilerde.

Lütfen kimse bu arkadaşa cevap yazmasın.

organize atağımızın olması imkansız keza ikiye bölünmüş kopuk bir takım ,bu kopukluğu transferinde kendisini eleştirmeme rağmen neill sık sık orta saha cıkarak gidermeye calışdı keza hucumcu oyuncular tamamen fiziksel direncden yoksun olarak kendi başlarına takılıyorlar, orta sahanın göbeği zaten bom boş top yapamadı ,yapamıyor yani iki ayrılmış bir takım var vede daha önce ısrarlı olduğumuz iki yönlü bir hatta iki orta saha oyuncusu bu takımın acil ihtiyacı iken dos santos falan alındı(sene başındada aynı hata elanoda yapıldı malesef)

Sen nasıl maç izliyon ya? Elano transferinin yanlış olduğunu söyleyebilmek için futbol cahili olmak gerekir diyecem o bile yetmez. Yuh yani. Maç topiklerine girme bence, senin yüzünden ben de dahil bi kaç kişi ceza yemek zorunda kalacak.

takım halinde ne zaman iyi oynayacağız merak ediyorum illa takımda her zaman el freni olacak bu günkü el frenleri elano ve santos

Evet artık işimiz Allah'a ve Alex'in ayağına kaldı. BJK'ye forvetsiz çıkıcaz. Onlara da yenililirz %90 ve 6 puan fark yiyip havluyu kenara atarız.

Yönetime buradna bağırdık Nonda kalsın. Gio gibi 10 tane adam var bizde niye alırsınız.

Nonda - Jo - Baros 3 forvetin olacak kardeşim. Hatta git 4. olarka Martins'i getir adam atsın golleri.

GS belkide bu sene en iyi deplasman oyunun oynadı. Ama 1 tane gol atamıyoruz.

Son 3 maçta atılan gollerin hepis i tesadüf!

Arda bitmiş.. Uzatmaları oynuyor. Sezon sonu 15 -20 neyse versinler.

Elano direk yollayın.

Gio zaten gider.

Jo kalabilir adamın kumaşı klası belli.

Keita dışında adam yok. BU adma gerçek yıldız.

Keita - Jo - Baros - Kewell - Neill 5 adam dışındaki yabancıalar 5 para etmez.

Keita'ya ver çalım atsın orta açsın boş kaleye atalım, Arda'ya ver çekil o nasılsa yapar bişeyler, Baros'a ver çekil o çalımlar gider... Bu takım bu işte zorlamayın bi gol gösteriyosun Keita çalım atıyo boş kaleye atırıyo.. Bütün gollerimiz bireysel beceriden gelen goller... Kör müsünüz?

Sabri - Balta yeter takıma.

Lig'de de kapanan takımlara karşı ne organize atak yapılırki,öfff.

Aynı sorun Fener'de de Beşiktaş'ta da var.Küçük takımlar,büyük takımların organizasyon yapmasını engeller.

Yanlış olan Nonda nın yollanmasıydı Dostum. Jo ya üflesen uçuyor. Jo alınacağına Nonda kalsaydı. Ben hep savundum bu zaman'a kadar Nonda yı yine savunurum.

Formsuzdu son zamanlarda ama sağlam adamdı en azından.

Nonda'nın gideceği belliydi.Bunu düşünebilmemiz lazımdı.Veya dediğin gibi Bu 2 oyuncudan birini almamamız lazımdı.

Siz de Antudaki salaklar gibi komik duruma düşmeyin ya kuş kedi bu ne.. Boğazım acıyo maçta bağırmaktan..Kendine gel terbiyesizlik yapma.

sorun barosun yokluğu.barosun oynadığı maçlar 3-4 golü hep;)

bizdensen anlaşılır zaten ileriki iletilerinde ozaman özür dileriz:D

YA Caner neler yaptın sen öyle ya? 2 pozisyonda bi Keita'ya bi de Santos'a bomboşlerken pası vermedi bilerek kasten gibi geldi bu bana. Keita çıldırdı zaten.

Sen nasıl maç izliyon ya? Elano transferinin yanlış olduğunu söyleyebilmek için futbol cahili olmak gerekir diyecem o bile yetmez. Yuh yani. Maç topiklerine girme bence, senin yüzünden ben de dahil bi kaç kişi ceza yemek zorunda kalacak.

Bence Elano bu takımın en aklı başında ve en kaliteli oyuncusu.. Kesinlikle yanında oynayan oyuncular Elano ile oynamayı haketmiyorlar.

Bence Aydın kesinlikle Gio'dan iyidir.

Geri
Üst Alt