TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Emre Güngör'ün perfonmansı hep böyleydi,sakatlık geçirdi,geçirdikten sonra yine forma giyebilirdi ama görülmedi işte.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Rijkaard şu gol sorununa bir çözüm bulmalı. İkinci yarı başladığından beri hep aynı sıkıntıyı çekiyoruz. Açıkçası oyunumuzu Bülent Korkmaz dönemindeki futbola benzetiyorum. :(

Bu takımda Halil Altıntop bile yarım devrede gol kralı olurdu.

Herkes birşeyler konuşuyor ama tek bir doğru var; bu takım sezon başından beri bir tek maç bile iyi oynamadı ve BİR tane bile ORGANİZE golümüz yok sezon başından beri. Ben hayatımda bu kadar kopuk oynayan bir takım izlemedim.Şu ligin en kötü futbol oynayan takımıyız bunu sürekli dile getiriyorum, sadece bu maç için değil. Ayrıca 10 kişi kayseriye de son 25 dakika basalım, bu iyi top oynamak değil...

Organize golümüz mü yok sezon başından beri? BJK ile karıştırdın bizi... Yanlış forumdasın.

90 dakika dev ekranda izledim... izlemeyen sizsizni muhtemelen..

Evet yaptığın yorumlardan belli oluyo... Baya bi devdi galiba ekran ki sadece bi kısmını seyredebilmişsin. Yoksa bu kadar boş yorumlar yapamaz bi insan.

Kim ne derse desin bence takımımız çok kaliteli mücadeleci top oynadı kadro da ideale yakın bir kadroydu defans kurgumuz iyiydi ortasaha da iyiydi forvette zorlandık o da çok normaldi. Arda yanlış yerde oynamış olabilir ama ayağına aldığı toplarda ikili mücadelelerde eskisinden çok uzak bir görüntü çizdi sanırım bunun oynadığı yerle ilgisi yoktu Arda eskisi gibi değil kim ne derse desin ciddi bir düşüş içerisinde. Santos'a yüklenmek için çok erken çalım atmadı dribling yapmadı diyorlar takımımızdaki diğer oyuncuların baskısından çekiniyor bu çok belli topu kaybetmekten çekiniyor garanti oynamaya çok basit oynamaya çalışıyor özgüven sorunu var çok ciddi anlamda ki bu da çok normal uzun zamandır oynamıyor ama yeteneklerine sonuna kadar güveniyorum sonuna kadar da arkasındayım TSL'in en kaliteli en yetenekli oyuncularından ilk 5 te sayılır.

Neden forvet yok deniyor, keita bize gelirken forvet değil miydi,,,,

Zemin cok kötüydü

Son 5 dakika'daki dizilişi en az 2. yarıda sahaya sürmeliydi fakat cesaret edemediğini düşünüyorum. Gio daha alışamamış olabilir vs. fakat ikinci yarı sol açık çizgisinde beklemekten ve birkaç pas yapmaktan öteye gidemedi. Bugünü kurtaran adam Neil'di. Mehmet ve Güngör'de iyilerdi.

Arkadaş anlamıyorum bu Emre Belözoğlu nasıl hayvanca girdide sakatladı Baros'u kaç hafta oldu ya

o golü kaçıcan brezilya milli takımındaki elano mu? yaw

Kayseri'nin 10 kişi kalması lehimize değil aleyimize olmuştur.Bizim sorunumuz değil mi kapanan takımlara karşı oynamak.10 kişi kalması Kayseri'nin kapanmasını sağlamıştır.Forvetimizde olmayınca iyice açmakta sıkıntı çektik.Beceremedik.

Ben sadece Elano'ya kızıyorum.O topu kaçıran bir Brezilya Milli Takımı topçusu olamaz.İnanılmaz bişey ya bomboş.

Elano bizde harcanıyor zaten,adamın aklı bir türlü bizde oynamaya istekli değil gibi.Hadi şimdi dos santos filanda kötü oynadı ama adamlar daha takım nasıl oynuyor,ne yapıyor tam bilemiyorlar ama elano aylardır aynı elano.10 maç oynayıpda 1 maçda olumlu şeyler veren bir oyuncuya ihtiyacımız yok.

Ben hep diyorum ,bu şekil devam ederse elanonun bu performansı sezon sonu yollanır düşüncesindeyim.Bu kadar başıboş oyun oynayamaz bir oyuncu.

Herkes birşeyler konuşuyor ama tek bir doğru var; bu takım sezon başından beri bir tek maç bile iyi oynamadı ve BİR tane bile ORGANİZE golümüz yok sezon başından beri. Ben hayatımda bu kadar kopuk oynayan bir takım izlemedim.Şu ligin en kötü futbol oynayan takımıyız bunu sürekli dile getiriyorum, sadece bu maç için değil. Ayrıca 10 kişi kayseriye de son 25 dakika basalım, bu iyi top oynamak değil...

Sen bu sezon başından beri maç izlememişsin o zaman

Cem veya Anıl Forvet mevkiinde denenmeli çakma forvetlerle olmayacak bu iş

Kayserililer (Tolunay,Hurma) çok akıllı konuşuyorlar maç öncesi böyle değillerdi çokmu ezilmişler ne.

Sen Hurma'yı tam dinlemedin heralde :) Yine maç sırasında her zaman olan şeyler oldu,istemediğimiz şeyler yine meydana geldi falan diyip hakeme gönderme yaptı..

organize atağımızın olması imkansız keza ikiye bölünmüş kopuk bir takım ,bu kopukluğu transferinde kendisini eleştirmeme rağmen neill sık sık orta saha cıkarak gidermeye calışdı keza hucumcu oyuncular tamamen fiziksel direncden yoksun olarak kendi başlarına takılıyorlar, orta sahanın göbeği zaten bom boş top yapamadı ,yapamıyor yani iki ayrılmış bir takım var vede daha önce ısrarlı olduğumuz iki yönlü bir hatta iki orta saha oyuncusu bu takımın acil ihtiyacı iken dos santos falan alındı(sene başındada aynı hata elanoda yapıldı malesef)

Geri
Üst Alt