TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

iyide ligin ilk haftalarıda aynı kötü oyunu oynadığımızı ve bala kazandığımızı ima ediyo bunu onaylıyosan eyvallah:rolleyes:

İlk haftalardan beri kötü oynuyoruz kardeş. Ben hiç zevk almıyorum takımımızın oyunundan. Tek heyecan veren bazı yetenekli oyuncularımızın çalımları pasları falan işte.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Elanoyu neden beğenmiyorlar anlamıyorum zaten Elano'nun karakteri oyunu belli adam oyununu oynuyor stili böyle adamın gösterişsiz kaliteli paslarla sessiz ve derinden oynuyor siz hissetmiyor olabilirsiniz ama takıma katkısı yadsınamaz bence ortasahamızın xavisidir elano çıkarın isterseniz görün ne oluyor gerçi gördük Antalyada.

Maçı izlemediğinden okadar eminimki.

Bir adamı 2 maçta nasıl kötü yapabildin ? Bana bunu anlatsana .

Messi gelse 2 maç kötü oynasa takıma alışma vs. ona bile kötü diyeceksiniz bukadar futbol bilgilisiniz ya BRAVO sana BRAVO.

Maçı izlemesem takımımın kötü oynadığını yutturacaksınız bana gerçekten Galatasaraylı olduğunuzdan şüphe duymaya başladım. Futbol günlük skorlarla kazanılır ama iyi futbolla gelecek kazanılır. İyi futbol oynamışız hâlâ tabeladaki skora göre yorum yapıyorsunuz. Son dakikada Emre Çolak'ın pozisyonu gol olsaydı yüzde yüz hepiniz iyi oynadık diyecektiniz. Bırakın Allah aşkına!

iyide ligin ilk haftalarıda aynı kötü oyunu oynadığımızı ve bala kazandığımızı ima ediyo bunu onaylıyosan eyvallah:rolleyes:

Dediği yorumlara bende katılmıyorum renktaş.Ama neden adamı kuş ilan edelim ki yorumlarından ötürü.Komik oluyor.

çok dertliyim ve içiyorum...

Gerçek taraftar gerçekleri görendir.. Kör taraftarlıktan kurtul birader.. Ya da bu futbola razıysan izle ne diyim.Ben bu sene hiç zevk almadım. Keita çalım atarsa Elano güzel pas verirse heyecanlanıyoruz işte arada.

başka nasıl gol atacaksın?

Barcelona messinin iniestanın xavinin ayağına bakıyor.

Real madrid kakanın,ronaldonun yaptılarıyla yürüyor.

Başka ne bekliyorsun takımdan onu anlamıyorum

Rüştü'de Barça'da oynadı.

Tuncay'da hala EPL'de oynuyor.

Tuncay TSL'nin gördüğü en tehlikeli oyunculardan biridir küçümseme o kadar,fener ona dua etsin o yıllarda bir halt yoktu fenerde Tuncay kurtarıyordu bunları hep..

bugün geri 6lı çok iyiydi ama neill ve emre ayrı parantez açmak lazım bundan sonra bu ikili oynar inşallah

Gerçek taraftar gerçekleri görendir.. Kör taraftarlıktan kurtul birader.. Ya da bu futbola razıysan izle ne diyim.Ben bu sene hiç zevk almadım. Keita çalım atarsa Elano güzel pas verirse heyecanlanıyoruz işte arada.

Gerçek taraftarı dediğin ne ? Emre Çolak veya Keita'nın pozisyonları gol olsa şuanda 180 derece dönmek zorunda kalacaktın. Bu mu senin taraftarlığın? Adam sana 10 numara organize atak videosu yükledi. Sen hala ver Keitaya calımlasın, ver Arda'ya çalımlasın bilmem ne. O gol de kim çalım atmış ?

Maçın içinde olamaması mı var lan kaç saniye boyunca bekledi vurmadı topa.Vurana kadar adam geçti önüne zaten.Kızmayın ama abicim Alex bu topları ayak içiyle köşeye takıveriyor.Bu işn lamı cımı yok.3 puan geri düşeceğiz işte yazık değil mi bu kadar emeğe?

Elano'yu bugün hic kullanmadik ona bitane dogru dürüst pas atan yoktu

Transfer nöbetinde yazınlanları şuraya koysak,eminim ki bazı arkadaşların yine yüzü kızarmaz :)

Abuk subuk yorumlar hasta mısınız arkadaş :asd:

Baros Fener maçına yetişir mi?

Gs tüm eksigine ragmen ligin en dirençli takımına nerdeyse pozisyon vermeden pozisyonlar bulmadı mı son dk gol olsaydı ne dicektik?

Maçı izlemediğinden okadar eminimki.

Anlamıyor musun, anlamak mı istemiyorsun bilmiyorum.Gio kötü oynadı bunu herkes biliyor zaten ama sen kumaşına laf ediyorsun.Ben de sana diyorumki iyi futbolcu ama şu an formsuz.Bugün de iyi oynamadı, buna kimsenin itirazı yok.

Ama sen öyle saçma yorumlar yapıyorsunki...

Bir adamı 2 maçta nasıl kötü yapabildin ? Bana bunu anlatsana .

Messi gelse 2 maç kötü oynasa takıma alışma vs. ona bile kötü diyeceksiniz bukadar futbol bilgilisiniz ya BRAVO sana BRAVO.

Kesinlike 2 maçta kötüleyen bir adam değilim.

Ama çok az ışık göremedim.

İnşallah yanılırım

Yorum asıl kalitesine olmalı. Aydın kesinlikle daha iyi oyuncu dos Santos'tan. Aydın'ı yollandı daha kötüsü geldi...

---

Kayseri beraberliği bence iyi sonuç. Kayseri'yi evinde yenmek kolay iş değil. Hiçbir antrenör sezon planlaması yaparken 3 puan yazmaz bu maça. 3 puanı geçtim 1 puan dahi yazmaz, alınan her puan extra olur çünkü. Hakem sağolsun bari 3 puan kaybedilmedi...

Futbol'u değerlendirmek gerekirse takım bugün Fenerbahçe gibiydi Kayseri eksilene kadar. Son 3-4 maçtır gidişat tempo yapıp önde oynayan takımdan Fenerbahçe gibi ağır aksak oynayan bir ekibe doğru. Önlem alınmalı, alışkanlık olursa geri dönüş çok zor olur çünkü...

Ya bakmayın görün ya.Kalitesiz dediğiniz adam bu yaşında kariyeriyle döver adamı.

Geri
Üst Alt