TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Ulan bayılazam ya millete bak,sanki şampiyonluk gitti anasını satim. :asd:

Abartmayın ya,Kayseri ile eşit derecede oynadık bugün hepsi bu.Bugün takım çok iyidi,görmediniz mi ya en büyük zaafımız olan golü yemedik.Skor taraftarlığı yapmayın lütfen.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Gerçek taraftarı dediğin ne ? Emre Çolak veya Keita'nın pozisyonları gol olsa şuanda 180 derece dönmek zorunda kalacaktın. Bu mu senin taraftarlığın? Adam sana 10 numara organize atak videosu yükledi. Sen hala ver Keitaya calımlasın, ver Arda'ya çalımlasın bilmem ne. O gol de kim çalım atmış ?

Döneceğimi nerden biliyorsun. Aç önceki yazdıklarımı ve oku. Sonra konuş.Ben bu maç için yorum yapmadım ayrıca kardeş dikkat et sözlerine. Bu maçta saha patates tarlası gibiydi bişey diyemiyorum.Ama düzgün olsa da bişey yapamıyoruz.

Lan kendimi tutayım diyorum da dayanamıyorum,bugünkü takımın neyini beğenmediniz,gol yok diye laf yapılıyor bu kadar,eğer ki Emre Çolak o golü atsaydı şimdi şampiyonluk naraları atıyordunuz,çünkü siz bu kadarsınız.

hele şükür mantıklı bir yorum gördük şurda !

gol atacak ADAMIMIZ YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya bu rıdvan malı ne dıyo yok servetin dınlendırılceği mac bu değilmiş tamam emre fena oynamadı ama servet bu takımın en ıyı oyuncusu falan dıyo mal!!!!

Salla onun bunun çocuklarını.

Ya bakmayın görün ya.Kalitesiz dediğiniz adam bu yaşında kariyeriyle döver adamı.

Buyur burdan yak. 2007-2008'de 19 lig maçına çıkmış Barça'da, sonra Tottenham'a gitmiş 1.5 senede 7 EPL maçına çıkmış, Tottenham beğenmemiş Championship'e yollamış, orda da 8 maç oynamış. Müthiş kariyer...

Caner keşke Grygera'yı alsaydık be.:o

Rüştü 30 yaşında gitti barca'ya.Tuncayda 28'de Epl'ye.Eğer bir adam 17 yaşında büyük liglerde oynuyorsa balon filan demek saçma...

Size bi soru sormak istiyorum yanlış anlaşılmasın kafama çok takılmıştı transfer sezonunda fikrinizi ögrenmek istiyorum.

Barcelona gibi bir takım Santos'u neden 6 M€ sattı.Hemde Rijkaard döneminde.

Baya takılmıştı bu soru kafamda.Teşekkür ederim.

Biz pozisyon bulamıyoruz farkında mısın? Gol atarsak geriye yaslanıyoruz bunu da görüyorsundur maçlarda. Eski Galatasaraymız nasıldı, biz Bülent'i niye kovaladık. Anadolu takımı değiliz biz GALATASARAYIZ. Avrupa FAtihiyiz. Ama öyle oynamıyoruz işte ve bu beni üzüyor.

ya tamam be yeter!! geç takımın başına yönet.pozisyon bulamıyormuşuz!! pozisyon bulmadan ligte en çok gol atan takım nasıl olduk.bu maçta bile kayseri gibi defansı sağlam takıma 4 tane %100 pozisyon bulduk.sen neyden bahsediyorsun?

Çok komik adamlar var lan burda.Oku oku gül. :D

yanliz emre o golu atsaydi kahraman olurdu

cani sagolsun bu cocukda cok yetenek var umarim daha cok sans bulur

Lan kendimi tutayım diyorum da dayanamıyorum,bugünkü takımın neyini beğenmediniz,gol yok diye laf yapılıyor bu kadar,eğer ki Emre Çolak o golü atsaydı şimdi şampiyonluk naraları atıyordunuz,çünkü siz bu kadarsınız.

:ka19::2_thumbs_up_-_anima

Peki bu adamı sen önceden hiç seyrettin mi ? Bu adam demek ozamanlar oyunuyabiliyorsa bukadar yetenekli ise bu adamda bir ışık vardır .

Sence ışık olmayan gençlerde turnuvanın en iyi 2. futbolcusu seçilirmi ve bunun gibi bir çok kişisel başarısı olan bir "çoçuğun" diyorum bak.Ve bu adam 20 yaşında.

Bu adamın gerçek yeri sağ açık.

Orda fena oynamadı diğer takımlarda.

Fakat bizim takımımızda Keita varken onun sağ açıkta oyna ihtimali varmı? Yok.

Ozaman sol açıktaki performansına bakarız.

Ama malesef iyi değil.

Keita'ya iyi alternatif olur.

Skor yorumcularına kızamıyorum artık çünkü millet skor taraftarı olmuş.O herifler en azından skor yorumculuğundan para kazanıyolar.

Geri
Üst Alt