TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Size bi soru sormak istiyorum yanlış anlaşılmasın kafama çok takılmıştı transfer sezonunda fikrinizi ögrenmek istiyorum.

Barcelona gibi bir takım Santos'u neden 6 M€ sattı.Hemde Rijkaard döneminde.

Baya takılmıştı bu soru kafamda.Teşekkür ederim.

Niye satmasın ?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

rıdvan ne diyo tam tarafsız olarak biri söyleyebilirmi??

Size bi soru sormak istiyorum yanlış anlaşılmasın kafama çok takılmıştı transfer sezonunda fikrinizi ögrenmek istiyorum.

Barcelona gibi bir takım Santos'u neden 6 M€ sattı.Hemde Rijkaard döneminde.

Baya takılmıştı bu soru kafamda.Teşekkür ederim.

:evilsmile::evilsmile:

skor taraftarı ne LAN!!!

ya tamam be yeter!! geç takımın başına yönet.pozisyon bulamıyormuşuz!! pozisyon bulmadan ligte en çok gol atan takım nasıl olduk.bu maçta bile kayseri gibi defansı sağlam takıma 4 tane %100 pozisyon bulduk.sen neyden bahsediyorsun?

Ben Galatasarayımı 18 senedir izliyorum ve bu sezonki durumu hazmedemiyorum.Sen bu oyunlardan zevk alıyosan diyecek sözüm yok.

Biz pozisyon bulamıyoruz farkında mısın? Gol atarsak geriye yaslanıyoruz bunu da görüyorsundur maçlarda. Eski Galatasaraymız nasıldı, biz Bülent'i niye kovaladık. Anadolu takımı değiliz biz GALATASARAYIZ. Avrupa FAtihiyiz. Ama öyle oynamıyoruz işte ve bu beni üzüyor.

Bu takımda Baroş, Kewell ve iki bek eksik farkında mısın? Bugün Baroş yada Jo sahada olsaydı 5lik maç olurdu. Boş boş konuşmayın

Buyur burdan yak. 2007-2008'de 19 lig maçına çıkmış Barça'da, sonra Tottenham'a gitmiş 1.5 senede 7 EPL maçına çıkmış, Tottenham beğenmemiş Championship'e yollamış, orda da 8 maç oynamış. Müthiş kariyer...

Oynadığı takımları bilmiyor musun?

Mexico milli takımında ne yaptığını,turnuvalardaki durumunu.

Adamı yeteneksiz yaptık ya.İnanmıyorum.

Çok komik.Galatasaray yenemeyince forumu yoruma kapatsak ne güzel olur.:D

Mustafa Pektemek'i bile alsak şu an şu maçı kazanmış olurduk.Neill,Emre Güngör mükemmel oynadı.Topal bozuktu ilk yarı,2.devre biraz toparladı.Elano yine kötüydü yani etkisizdi.Arda kötüydü.Sarp her zaman ki gibiydi.Barış yine bildiğimiz gibi hiç bir şey yapmadı girdikten sonra,Keita iyi başladı ama 2.devre oyundan düştü.Giovani Dos Santos rezaletti.

Sonuç:Jo olsa bu maçı 2 farklı kazanırdık,ama forvet Arda olursa sonuç bu olur.

gol atacak ADAMIMIZ YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1905

kewell varken bile 1 golü hemde kendi sahamızda zorla buluyor üstüne yatıyorduk birde.

bir baros etmez hiçbirisi.:cool:

baros in sözde hücum zenginliği out:D

Yapma yahu 1.5 senede 7 tane maça çıkmış EPL'de. Yetmemiş Championship'e kiralanmış...

Ona çıkamayanlarda var öyle düşün bide...

Ya daha iyisi yok işte ,elimizdekinin en iyisi Dos Santos, bu adama da kötü diyen futbolu bilmiyodur kardeşim. Ya isabetli pas oranı yüksek , top çalma oranı yüksek bide gol atsa tam olucaktı...

Ulan ama varya herkese söylüyorum bu adam gol atsaydı yemin ederim şimdi çoğu kişi süper adam aldık diyicekti.

Yemin ettim o derece de iddaalıyım bundan.

Ben Galatasarayımı 18 senedir izliyorum ve bu sezonki durumu hazmedemiyorum.Sen bu oyunlardan zevk alıyosan diyecek sözüm yok.

Bende kesinlikle oyundan zevk aldım.

Sadece Gio'yu eleştirdim.

daha sakin kafayla bu konuyu başlık açıp tartışmak istiyorum ama aklı selim GALATASARAYLILARDAN sıcak yorum istiyorum.mevzu şu:

t.d frank rijkard neden bu kadar pasif maç içinde?gio solda çok etkisiz arda topla buluşamıyorken tam da rakip 10 kişi kalmışken bir müdahele etmemek neyle açıklanabilir?

mustafa sarpı forvete yollamak hatta serveti son 15 dk forvete yollamak gibi devrimler takıma "mutlaka gol istiyorum" mesajı olmazmı?

rakibe panik yaptırmazmı?

ben makul ve sakil düşünmeye çalışıyorum ama hiç bir açıklama bulamıyorum böyle pasif müdahalesiz yönetimlerine...

en kötü gio yu sağa gönderir diye düşündüm çünkü gio nun yaptığı ortalar ayak içi çok yumuşak ortalar diğer tarafta iş yapabilirdi filan..

bazı maçları kaleci bazıları t.d bazılarını hakem bazılarını şans-bal kazandırı ama bizim rijkardımız takım oyununa o kadar bağlıki takımın önüne geçip maça damga vurmak istemiyor galiba(!)

Amaaan santos çıksa Atletico maçında 3-5 şık çalım bi gol yapsa yerden yere vuranlar kral yapacakları için boşa konuşuyoruz futbolcuyu böyle değerlendirmemek lazım.

Santos ilk 11 garantisi istediği için gönderildi

sabri sana yıllardır sövdüğüm için senden binlerce kez özür diliyorum,utanıyorum kendimden..

Bidaha ağzımı açarsam ne olayım,nooolur dön :o

Amaaan santos çıksa Atletico maçında 3-5 şık çalım bi gol yapsa yerden yere vuranlar kral yapacakları için boşa konuşuyoruz futbolcuyu böyle değerlendirmemek lazım.

İnşallah öyle olur.

uzun zamandir bu kadar güzel futbol izlememistim, sadece gol atamadik o kadar pozisyon vermedik, tarlada 410dan fazla isabetli pas yaptik(kayseri 150 filan yapti, ligde üst siralarda oynuyor), pozisyon ürettik, savunmada cok iyi isler yaptik!

Yemin ediyorum Kewell bile forvette oynasaydi yenerdik bugün

Geri
Üst Alt