TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Takım oyunu iyiydi. Pres iyiydi. 3-4 net pozisyon buraya kadar olumlu ama

Rijkaard gibi En büyük hocalardan biri Elano - Dos SAntos - Uğur'u nasıl oyundan almıyor aklım almıyor.

Elano denen adam GS de 24 kişilik kadroya dahi giremicek kadar berbat bir adam.

Dos Santos ise gitsin İngiltere 2. liginde şov yapsın.

Arda forvet böyle saçmalık olur mu yA?

Arda kanat adamı kardeşim. veya orta alana koy oynasın.

Emre Çolak, Dos Santos dan 45 kat daha iyi.

Rijkaard - Emre Ç ve Elano yerine Barış'ı alsa oyun 2-3-45 olacaktı.

Fener şampiyonluğunu BJK derbisi sonrası ilan eder..

Rijkaard resmen dalga geçti bizimle 5 dk kala Emre oyunda komikliğe bak.

Elano ve Dos SAntos ayakta duramıyor. Takım onlara pas vermek istemiyor.

Elano efendi bomboş vur gol ya arkadaş bekli bekliyo adamın kıçı geliyor.

Arda efendi alemlerde ayakta duramıyor dönemiyor.

Rijkaard aklınca Nonda yı yollattırdı ama bizi yaktı. Gio denen adam dan altyapı da 1 milyon tane var.!

Rijkaar iyi düşüncek ve aklını başına alıp ilkyarı daki gibi hocalık yapacak. Son 4 dk kala adma girmicek.

Offf... Bu takım adamı kanser eder.

Maçı seyretmesek inanacaz valla:rolleyes:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

ben bugün takımı beğendim açıkçası. baros veya jo'dan biri olsaydı bugün 3 puan almış olurduk ama yine de kötü değildik bugün. umarım hafta içinde antalya maçında gol sıkıntısı yaşamayız.. yada en azından 1-0 da olsa kazanıp turumuzu atlarız..

Bu takımda Baroş, Kewell ve iki bek eksik farkında mısın? Bugün Baroş yada Jo sahada olsaydı 5lik maç olurdu. Boş boş konuşmayın

Bu maç için konuşmadığımı defalarca söyledim. Ben sezon başından beri diyorum. :)

Oynadığı takımları bilmiyor musun?

Mexico milli takımında ne yaptığını,turnuvalardaki durumunu.

Adamı yeteneksiz yaptık ya.İnanmıyorum.

Çok komik.Galatasaray yenemeyince forumu yoruma kapatsak ne güzel olur.:D

Hocam sen diyorsun, Aydın'dan kötü yapanlar bile var.Gio-Aydın kıyaslaması yapılıyorsa bir forumda harbiden kapatmak lazım o forumu.

PÖFFF niye böyle oluyo yaaa emeğimizin karşılığını neden alamıyoruz

rıdvan ne diyo tam tarafsız olarak biri söyleyebilirmi??

Galatasaray bu sahadaki 11 ile şampiyon olamaz diyor.

Zaten adamın tamamen alışma süresi 2-3 ay diyor .Gio'nun kiralanmasını gereksiz buluyor.Nonda'yı tercih edermiş.

Dediklerinin çoğuna katılıyorum ben.

Ulan 2 maçtır Gio kı.ını yırtıyor takım için adam canla başla oynadı,taç atarken bile koşup rakipten topu alıyorda hemen kullanıyor diğer oyuncular bön bön bakıyor rakibe...

Siz asıl bazı Türk futbolculara kabahat bulun kaç maçtır yürüyorlar...

yenelim yenilelim farketmez ben takımımı izlerken bu heyecanı yaşadım ya o yeter bana

Size bi soru sormak istiyorum yanlış anlaşılmasın kafama çok takılmıştı transfer sezonunda fikrinizi ögrenmek istiyorum.

Barcelona gibi bir takım Santos'u neden 6 M€ sattı.Hemde Rijkaard döneminde.

Baya takılmıştı bu soru kafamda.Teşekkür ederim.

peki rijkaard bu adam kötü olsaydı niye galatasaraya aldırırdı bunuda düşün

LigTV'deki serefsizler simdi Keita'ya büyük futbolcu degil diyorlar

Bende kesinlikle oyundan zevk aldım.

Sadece Gio'yu eleştirdim.

yorumuna saygı duyuyorum. yeterki seviyeli yorumlar yapılsın.Herkes kendi görüşünü belirtiyor. Herşey takımımızın iyliği için.

Hocam sen diyorsun, Aydın'dan kötü yapanlar bile var.Gio-Aydın kıyaslaması yapılıyorsa bir forumda harbiden kapatmak lazım o forumu.

İkisi arasında fazla fark yok.

Gio yabancı olduğu için Aydın'ı tercih ederim.

arkadaslar antalyaspor dakı yalcının jo yu bılerek sakatladığı haberını duydunuzmu? hatta sonra necatiye tamam jo yu sakatladık sımdı rahatız demıs bızım oyunculardan bırıde uzerıne yurumus sen ne dıyosun dıye yalcında sus senıde sakatlarım demıs boyle bı olay gercekse ustune gıdılmesı gerekır bence

Ben Galatasarayımı 18 senedir izliyorum ve bu sezonki durumu hazmedemiyorum.Sen bu oyunlardan zevk alıyosan diyecek sözüm yok.

Ahahahaha 6 yaşında izlerken de baya anlıyosundur zaten... Hala 6 yaşında kalmışssın farkında mısın?

Geri
Üst Alt