TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Kesinlikle hayır ama bir futbolcu biraz olsun kumaşını belli eder.

Çok az ümit olsa öyle demezdim.

Emre Güngörün bazen öyle maçları olduki dedim bundan bi halt olmaz diye..

Bu maç nasıl oynadı??

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Hangi arkadaş yazdı gerekçesini banada söylermisin acaba bende okumak istiyorum kaçıncı sayfa ?

Kesinlikle performansında dolayı değil... 17 yaşında barca'da 28 maça çıkıp 3 gol 6 asist yapmış birinden bahsediyoruz.Henry "eğer isterse 2 yıl içinde Dünyanın en iyi futbolcusu olur" demişti kendisi için...Barca taraftarıda çok yetenekli olduğunu filan söylüyordu.U 17'de en yetenekli 2. oyuncu seçildi bizim Dünya 3. sü olduğumuz turnuvada...Gönderilmesinin sebebi disiplinsizlik ve 11'de oynaamak için garanti istemesi...Tabiki böyle bir garanti vermedi barca ve bundan dolayı Barca'dan ayrılmak istedi...

(Allıntı)

Sizin gibi kör taraftarlar yüzünden böyle devam ederiz devam edin. Antu özentisisin birader kusura bakma. Bütün yazılarımı gözden geçirforumdaki anlarsın hangi takımlı olduğumu.. Kimse benim GALATASARAYLILIĞIMI tartışamaz.Hele sen gibi çocuklar asla!!!

Antu, antu diyorsunuz da Galatasaraylının Antu da ne işi var? Daha doğrusu aklı selim olan insanların Antu da ne işi olabilir?

Tamam Suha arkadaşım Galatasaraylı, skorun istediğimiz gibi olmamasından dolayı olaya biraz duygusal yaklaşıyor. Maçın etkisi geçtiğinde daha realist düşüneceğini düşünüyorum.

Ver para EPL de tüm sezon her maça çıkan oyuncu alsınlar o zaman

Tekrar oku yazdığını, mantıklı mı sence dediğin?

110 milyon nüfuslu futbol ülkesi Meksikanın genç yeteneğini Aydın Yılmaz ile kıyaslamak nasıl bir şey aklım hayalim ermiyor

Ben Aydın'ın daha iyi olduğunu düşünenlerdenim, inşallah yanılırım. Şu an hepimiz işkembeden sallıyoruz, performansını görmek lazım önce. Bekleyelim görelim, sen yanlışsın ben doğru demeden bırakalım kim ne düşünürse düşünsün. Olur mu?

Ben Santosa gereksiz bir transfer diyiyince bazı arkadaşlar benle kafa buluyordu akıllarınca.

sende aklınca yorummu yapıyorsun şimdi??adam 3. maçına çıktı..Emre çolakıda 3 maç izledim. Santos kadar oynadı oda. Son dakkada golü atamadı..

gereksiz o zaman emrede senn mantığa..

Antu güzel bir sitemiki özenti olacağız.

Hadi git.

Burda antu reklamı yapma bize.

o zman kuş kedi gibi lafları konuşma ve farkını göster eziklik yapma. angut com dakiler de kendi takımlarını eleştirenlere kedi diyor ya.AYNI sen gibi :)

Yahu siz değilmiydiniz Dos Santos geldiğinde ''Yeter Haldun Üstünel Yeter'' diyen?

Şimdi de gelmiş transfer politikamıza laf atıyorsunuz.4-6-0 sistemiyle oynuyoruz aklınız almıyor sanırım.Bugün Emre Güngör ve Lucas Neill çokmu kötüydü? Her ortasaha mücadelesinde 2 kişinin arasından geçebilen Sarp çokmu kötüydü? Rakibi tek başına 10 kişi bırakan Keita çokmu berbattı?

Arkadaşlar konuyu çok dağıttınız.Karamsar olabilirsiniz anlıyorum.Ancak bunu bu siteye bu şekilde yansıtmayın.Skor taraftarı olmuş çoğunuz.Stada giden oldumu aranızda? Sen kendi görevlerini yaptınmı? Santos'a 2 maçla birşey bilmeyen bebe diyenler futboldan ne kadar anlıyor? Lütfen konunun sınırlarını aşmayın.Kitlemek zorunda kalmasın kimse.

+1905:2_thumbs_up_-_anima

arada kargalar ötüyor da provokasyon oluyor.;)

Sizin gibi kör taraftarlar yüzünden böyle devam ederiz devam edin. Antu özentisisin birader kusura bakma. Bütün yazılarımı gözden geçirforumdaki anlarsın hangi takımlı olduğumu.. Kimse benim GALATASARAYLILIĞIMI tartışamaz.Hele sen gibi çocuklar asla!!!

Ne acıve komik değil mi arkadaşım.

Sen gördüğün gerçekleri söyle ,Galatasaray lılığın tartışılsın ,önce zihinler değişmeli.

Şak şakçı felsefeden olmayan adamlar niçin yıpratılıyor,yorumlarını okudum ,kendi özeleştirisni yapmış,

Niçin bu tahammülsüzlük,neden yoruma saygı yok..

Ben Aydın'ın daha iyi olduğunu düşünenlerdenim, inşallah yanılırım. Şu an hepimiz işkembeden sallıyoruz, performansını görmek lazım önce. Bekleyelim görelim, sen yanlışsın ben doğru demeden bırakalım kim ne düşünürse düşünsün. Olur mu?

Mantıksız kardeşim. Ben hayallerimle yaşamayı sevmiyorum. Gerçekler bunlar , eğer hayallerinin takımını arıyosan Barça yı tut.

Gönderilmesinin sebebi disiplinsizlik ve 11'de oynaamak için garanti istemesi...

(Allıntı)

Bende dedim demekki önünde daha iyi adam var onu yedek kulübesinde oturtacak benim yazdığımla bunun arasında ne fark var disiplinsizlik mi...

Disiplinsiz olan bir adamı Rijkaard'ın tekrar istemesi hangi akla mantığa sığar bu da ilginçç..

o zman kuş kedi gibi lafları konuşma ve farkını göster eziklik yapma. angut com dakiler de kendi takımlarını eleştirenlere kedi diyor ya.AYNI sen gibi :)

Sen bana göster bakayım ne zaman kuş falan demişim.

Ne kadarda iyi tanıyorsun antu'yu.

Kendin kuş, kedi deme diyorsun, ardından angut.

Forum da provakatörler geziyor :evilsmile:

Kayseri'den alınan 1 puan çok iyi bence. Yenilmektense berabere kalmamıza sevindim. Zira çok büyük ihtimalle yenileceğimizi düşünüyordum. Hoş adamlar hakemin kötü yönetimi sayesinde 10 kişi kaldı. Aynı hakem vrdiği kararların baskısında saçma sapan serbest vuruşlar hediye etti Kayseri'ye. Oyun yok, forvet yok. Gio şimdilik tamamen hayal kırıklığı. Alınan bir puan dışında umut verici ve mutlu edici pek birşey yok açıkçası. Ha birde Neil'i beğendim tabii.

Seni duyan da Aydın bu takımda hiç forma şansı bulamamış, kendini göstermeye zamanı olmamış bi adam sanır.

Yahu siz değilmiydiniz Dos Santos geldiğinde ''Yeter Haldun Üstünel Yeter'' diyen?

Şimdi de gelmiş transfer politikamıza laf atıyorsunuz.4-6-0 sistemiyle oynuyoruz aklınız almıyor sanırım.Bugün Emre Güngör ve Lucas Neill çokmu kötüydü? Her ortasaha mücadelesinde 2 kişinin arasından geçebilen Sarp çokmu kötüydü? Rakibi tek başına 10 kişi bırakan Keita çokmu berbattı?

Arkadaşlar konuyu çok dağıttınız.Karamsar olabilirsiniz anlıyorum.Ancak bunu bu siteye bu şekilde yansıtmayın.Skor taraftarı olmuş çoğunuz.Stada giden oldumu aranızda? Sen kendi görevlerini yaptınmı? Santos'a 2 maçla birşey bilmeyen bebe diyenler futboldan ne kadar anlıyor? Lütfen konunun sınırlarını aşmayın.Kitlemek zorunda kalmasın kimse.

4-5 tane 100% gol posizyonuna girdik bitanesi gol olsaydi forvete gerek yok diyen cok olurdu burda cok eminim

Geri
Üst Alt