TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Kewell gibi bir adam daha olsa şu takımda var ya.Adam nereye koyarsan koy oynuyor,geçen sene stoper bile oynadı.Şu sıkıntılı 1 ayı umarım iyi geçiririz,ondan sonra zaten Kewell dönecek.Forvet sıkıntımızda kalmaz

haklısında hersey bu 1 ayda belli olacak...

uefada tamam mı devam mı

kupada tamam mı devammı

ve maalesef puan kayıpları devam ederse ligden de koparız 1 ayda

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

''Sahanın en iyisi iki stoperiniz ise burada bir problem var demek ki."

Rijkaard teşhisi koymuş hakkaten fazla söze ne hacet!

Takımın yarısı yok. Kayseri gibi zor bir deplasmanda, çok kötü bir sahada, kalemize şut bile gelmeden ( gelse zaten maglup olurduk ) kıran kırana mücadele ederek,maçı kazanabilecek pozisyonlarıda yakalayıp degerlendiremeyerek zor bir maçı geride bıraktık.Kaçan 2 puan üzdü tabiki herkes gibi benide.Faakat E.Güngör ve Neill ikilisinin formu beni çok mutlu etti.Zaten Neill den beklenen bir oyundu, ama E.Güngör, hakikaten mükemmel oynadı.İnşallah hep bu şekilde devam eder.Zaten Rejkaart ta bunu belirtti. Serveti sakatlıgından degilde E.Güngörün formundan dolayı oynatmadıgının sinyalini verdi.Bu oyunuyla kimse E.Güngörden formayı alamaz.Servet kaç haftadan beri formsuzdu zaten.Gio için henüz erken.Hemen asıp kesmeyelim.Adam uçaktan iner inmez sahada buldu kendini resmen.Adam akıllı idman bile yapamadı.Unutmayalım bu Kayseri, angutları orda kepaze etmişlerdi.Sadece şansları yoktu berabere kaldılar.

Ben Rijkaard'ı bu kadar sinirli görmemiştim.

1 aydan uzun sürer hocam rehabilitasyon çalışması ayrıca tekrar kondisyon yükleyip alışması derken sezon sonuna yetişir.

Harry Kewell'in menajeri Bernie Mandic, İngiliz sağlık sistemini sert bir şekilde eleştirerek oyuncusuna zamanında doğru teşhis koyulmadığı ve bu nedenden dolayı doğru tedavi edilemediğini iddia etti. Mandic, "Beceriksiz İngiliz sağlık sistemi dolayısıyla Harry Kewell'e doğru teşhis konmadı ve futbol dünyası bu nedenden dolayı Liverpool'un en iyi golcüsünü görme imkanına kavuşamadı." dedi.

Kewell'ın kariyeri boyunca menajerliğini yapan Bernie Mandic, oyuncusunun İngiltere'de tedavi olmayı reddettiğini Dünya'nın en iyilerinin olduğu Avustralya'yı seçtiğini açıkladı.

Sol diz iç yan bağlarındaki sakatlık nedeniyle Sydney'de bulunan oyuncu hakkında müjdeli haberler de veren Mandic, "Aylardır oynayamayacağı söylenen Kewell sadece iki hafta sonra antrenmanlara çıkacak bir ay sonra da tamamen hazır olacak." dedi.

Herald gazetesine konuşan Madric, Türkiye'de hayatının ikinci baharını yaşayan 31 yaşındaki oyuncusunun Liverpool sağlık ekibi tarafından yanlış teşhis dolayısıyla yıllarının boşa geçtiğini kaydetti....

''Sahanın en iyisi iki stoperiniz ise burada bir problem var demek ki."

Rijkaard teşhisi koymuş hakkaten fazla söze ne hacet!

çok zeki birisi hepiniz görceksiniz ardayı bundan sonra forvette oynatmaz

hakan balta ile sabri geri dönünce işler düzelcek

sabri-keita hakan-caner ikilisi makine gibi işler

Takımın yarısı yok. Kayseri gibi zor bir deplasmanda, çok kötü bir sahada, kalemize şut bile gelmeden ( gelse zaten maglup olurduk ) kıran kırana mücadele ederek,maçı kazanabilecek pozisyonlarıda yakalayıp degerlendiremeyerek zor bir maçı geride bıraktık.Kaçan 2 puan üzdü tabiki herkes gibi benide.Faakat E.Güngör ve Neill ikilisinin formu beni çok mutlu etti.Zaten Neill den beklenen bir oyundu, ama E.Güngör, hakikaten mükemmel oynadı.İnşallah hep bu şekilde devam eder.Zaten Rejkaart ta bunu belirtti. Serveti sakatlıgından degilde E.Güngörün formundan dolayı oynatmadıgının sinyalini verdi.Bu oyunuyla kimse E.Güngörden formayı alamaz.Servet kaç haftadan beri formsuzdu zaten.Gio için henüz erken.Hemen asıp kesmeyelim.Adam uçaktan iner inmez sahada buldu kendini resmen.Adam akıllı idman bile yapamadı.Unutmayalım bu Kayseri, angutları orda kepaze etmişlerdi.Sadece şansları yoktu berabere kaldılar.

koptum buraya:D:D

sizde yapmayın renkdaş mustafa forvetmi oynasın?

mustafayı beğenmiyoruz ama ortasahadaki presi gayreti hoşuma gidiyor bu gün 2 defa top kaybı yaptı

ben elanoya kızıyorum artık döktürmeye başla be kardeşim takımı 10 kişi bıraktı

Kızıyorsun ama G.Birligi maçında bir ara topu attı goll.Bugünde bir ara topu attı % 99 gol pozisyonu.

Ali Turan olayı kayseriye çok koymuş ağlıyorlar :asd:

Serdar Yesildag' Alıntı:

Budur:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

amma ağlıyo yahu bu kayserililer maç sonu konuşmalarını kanalturkten izliyorum da midem kalktı. kasaplar olmasın dedi diye suçlu mu yani Adnan Polat şimdi ? gerzek bunlar yahu , siz ticarete dönün en iyisi

Kızıyorsun ama G.Birligi maçında bir ara topu attı goll.Bugünde bir ara topu attı % 99 gol pozisyonu.

kötü oyuncu olduğunu söylemedim beklediğim performansı sergilemiyor mesala oyunun sıkıştığını anlarda uzaktan şut atsın ne bilim bu gün vurduğu gol olsaydı:(

En çok da bu şerefsizleri yenememiz koyuyor adama.

sizde yapmayın renkdaş mustafa forvetmi oynasın?

mustafayı beğenmiyoruz ama ortasahadaki presi gayreti hoşuma gidiyor bu gün 2 defa top kaybı yaptı

ben elanoya kızıyorum artık döktürmeye başla be kardeşim takımı 10 kişi bıraktı

elonada anlamadım birşey var oda su adam bazen öyle hareketler yapıyor süper ama devamı gelmiyor süreklilik yok ve bazen 2 metreye top atamıyor. zannedersem seneye artık verim alacağız...

ahh ahlaklı bir lincoln gercekten fark yaratırdı başka bir yetenekti o.......

elonada anlamadım birşey var oda su adam bazen öyle hareketler yapıyor süper ama devamı gelmiyor süreklilik yok ve bazen 2 metreye top atamıyor. zannedersem seneye artık verim alacağız...

ahh ahlaklı bir lincoln gercekten fark yaratırdı başka bir yetenekti o.......

geçmişi konuşmaya gerek yok lincoln takımımıza ihanet etti

elano karakterli bir oyuncu biraz daha kondisyon kazanırsa iyi olur ama sorumluluk almaktan kaçıyor

Geri
Üst Alt