TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Bu seneki Sabri yi belkiii Alves ancak keser..:D

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

bu seneki sabri bambaşka.kendini buldu diyebiliriz artık.Tartışmasız Gökhan Gönül'le beraber en iyi sağ bek

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Ben takımın bu maçtaki mücadelesinden memnunum. Pozisyon yakaldık ama atamadık atsaydık bu konuşmalar olmayacaktı. Forvet sorunumuz vs var ama iyi bir bitiric olarak diyelim. Pozisyona giriyoruz yoksa bir sıkıntımız yok. 2-3 gol atabilirdik sayabiliriz burda pozisyonları.

Elano'ya sallayan arkadaşlar yanılıyorlar. Alex'te yürüyor saha içinde ama asist yapıyor. Bugün o 4-5 gol pozisyonumuzun 3'nü bu adam hazırladı ama atamadılar. Kendiside kaçırdı bunun sebebi Elano'nun bitiriciliğinin iyi olmaması. Bursa maçında benzer pozisyonda Alex'te kaçırdı. Elano'dan memnunum açıkcası.

Santos için ise, beklentilerin altında 3 maçtır bu gerçek tartışmaya gerek bile yok ama erken olduğuda gerçek. Zamanla düzelir mi bunu birlikte görücez. Takımı bugün gol ve pozisyondan eden 2 oyncu Caner ve Arda idi. Kötülerdi hemde çok kötü. Umarım daha iyi işler yaparlar bir sonraki maçta. Caner'in acilen tek top ve orta çalıştırılması lazım bu işin zemini falan yok karlı buzlu sahada orta yapan adam bu sahada "0" isabet yapamaz, ayıptır.

Fener'i büyüten arkadaşlar, ben sırf rakibimiz oluduğu için demiyorum burda gıcıklık olsun diyede söylemiyorum, fener bursa maçında iyi oynadı buna söylenecek birşey yok ama o goller gelmeseydi o skorda olmazdı bugün bizim atamadığımız gibi olabilirdi. Şunu söylüyorum Fener'in düşüşü yakındır burayada yazıyorum çok aman aman oynamıyorlar sadece bize göre daha şanslı ve daha takımlar yoksa bir numara yok o takımda. Diyar maçı için 7+ diyenler, yanılıyorsunuz. Herkes Bursa gibi açık oynamıyor ya da yumuşak.

dikkat ettinizmi bu maçta oyuncularımız sürekli boşa kaçtılar ve sezona başladığımız gibi kanatlardan fırtına gibi geldik ayağa pas yaptık

1 haftalık aramız var toparlanırlar inşallah

Ben takımın bu maçtaki mücadelesinden memnunum. Pozisyon yakaldık ama atamadık atsaydık bu konuşmalar olmayacaktı. Forvet sorunumuz vs var ama iyi bir bitiric olarak diyelim. Pozisyona giriyoruz yoksa bir sıkıntımız yok. 2-3 gol atabilirdik sayabiliriz burda pozisyonları.

Elano'ya sallayan arkadaşlar yanılıyorlar. Alex'te yürüyor saha içinde ama asist yapıyor. Bugün o 4-5 gol pozisyonumuzun 3'nü bu adam hazırladı ama atamadılar. Kendiside kaçırdı bunun sebebi Elano'nun bitiriciliğinin iyi olmaması. Bursa maçında benzer pozisyonda Alex'te kaçırdı. Elano'dan memnunum açıkcası.

Santos için ise, beklentilerin altında 3 maçtır bu gerçek tartışmaya gerek bile yok ama erken olduğuda gerçek. Zamanla düzelir mi bunu birlikte görücez. Takımı bugün gol ve pozisyondan eden 2 oyncu Caner ve Arda idi. Kötülerdi hemde çok kötü. Umarım daha iyi işler yaparlar bir sonraki maçta. Caner'in acilen tek top ve orta çalıştırılması lazım bu işin zemini falan yok karlı buzlu sahada orta yapan adam bu sahada "0" isabet yapamaz, ayıptır.

Fener'i büyüten arkadaşlar, ben sırf rakibimiz oluduğu için demiyorum burda gıcıklık olsun diyede söylemiyorum, fener bursa maçında iyi oynadı buna söylenecek birşey yok ama o goller gelmeseydi o skorda olmazdı bugün bizim atamadığımız gibi olabilirdi. Şunu söylüyorum Fener'in düşüşü yakındır burayada yazıyorum çok aman aman oynamıyorlar sadece bize göre daha şanslı ve daha takımlar yoksa bir numara yok o takımda. Diyar maçı için 7+ diyenler, yanılıyorsunuz. Herkes Bursa gibi açık oynamıyor ya da yumuşak.

:2_thumbs_up_-_anima Ayrıca şu angutlardan çıkartın bakalım Alex i ve G.Gönülü bakalım pozisyon bulabileceklermi.? Bizde onların agababalarından 5 tanesi eksik.

Arda'yı forvet oynatarak en önemli hücum gücümüzü yok sayıyoruz 90 dakika boyunca. Rijkaard gibi iyi bir hoca bunu neden yapar anlamak mümkün değil. Elano top istemez. Ortasahanın ortasahından dikine bir pas gelmez. Gio her aldığı topu geriye oynar, bir dribbling yap be adam, kaptır topu ama dene birşeyler, hücum oyuncusu ama yaratıcılık adına hiçbirşey yapmıyor. Çıldırdım maç boyunca. Milyon eurolar harcanıyor ama takımda bir tane forvet bir tane oyun kurucu yok. Allah yardımcımız olsun..

B_8daa313650e6dbd4e25e941179786adc.jpg

B_82acac179ebe6c76bb679362b75e54b3.jpg

B_eff447c148716f58ae316bae7b07e53b.jpg

B_2e04c4f214d56f2597d2b420900a26ab.jpg

B_4f6b14f2cf0bafa960ebd6f525b68dd9.jpg

B_4730904ac8c62511bc678635e6fdb6a7.jpg

B_0be1ec953c2f76f750fb2886f477c28e.jpg

B_c41814e50011e2beecf666a4839b44d0.jpg

B_6f69d01368141746a26d8ced2ef743f3.jpg

B_4d0b2a4fc9398be1a692fb21231fee01.jpg

B_7412e48dc14bce3e09ecb665cb1e6de7.jpg

B_d27f73435c97b2865c09afe5540a3713.jpg

B_002df9dd960851ac5aae84087ff50343.jpg

B_123a8b406888c9e7429639b79f015527.jpg

B_f100f69e41da0e500b8d640e0246be7d.jpg

B_1f34385cb42083d11a2770719aa89b88.jpg

B_4bc970f3ab86dbfe0b969cfc501c48bc.jpg

Bunca eksiklere rağmen(bizim için mazeret değil) yinede güzel oynadık,topal oyunda kaldığı süre içerisinde resmen takımı öldürdü,anlayamadığım bir düşüş söz konusu kendisinde,neillı gören derki bu adam 5 yıldır Galatasarayda oynuyor,emre güngöre helal olsun 1 tane hava topu vermedi makukulaya,elanodan çok şey beklerken beni resmen hayal kırıklığına uğrattı,çok temposuz ve isteksiz bu saatten sonra kendisinden bir şey beklemiyorum seneye satılması çok hayırlı olur.sabri ve balta katılsın bu takım show yapar.

Arda'yı forvet oynatarak en önemli hücum gücümüzü yok sayıyoruz 90 dakika boyunca. Rijkaard gibi iyi bir hoca bunu neden yapar anlamak mümkün değil. Elano top istemez. Ortasahanın ortasahından dikine bir pas gelmez. Gio her aldığı topu geriye oynar, bir dribbling yap be adam, kaptır topu ama dene birşeyler, hücum oyuncusu ama yaratıcılık adına hiçbirşey yapmıyor. Çıldırdım maç boyunca. Milyon eurolar harcanıyor ama takımda bir tane forvet bir tane oyun kurucu yok. Allah yardımcımız olsun..

Adam havaalanından daha bavullarını bile almadan sahaya sürdük mecburen.dogru dürüst antreman bile yapmadı.Zaten uzun bir süredir ilk 11 oynamıyordu.Mecburiyetten sakatlıklar yüzünden şuan oynuyor.Biraz sabır arkadaşlar biraz sabır.Biraz kondüsyon kazansın, biraz takıma alışsın, Ülkemize alışsın o zaman eleştirimizi yaparız.Şunu unutmayalım şuan kondisyonsuz ve mecburen oynuyor.Sene sonuna dogru bonservisini alalım diye yönetime haykıracagız inşallah.Medya hem Jo ya hemde Gio ya sallıyor, sebebi de skulübümüze baskı yapıp satın almayalım diye.Bu ufak beyinlerin hazırladıgı oyunlara gelmeyelim arkadaşlar.R.Dilmen Jo ve Gio için yanlış transfer, Jo kimmiş, yedekleri 2. ligte top oynayan adamları falan alıyorlar gibisinden inanılmaz kıskançlık içinde yorumlar yapıyordu.Bu iki futbolcumuzu tanımayan, kimmiş bunlar gibisinden yorum yapan adamların ya aklından zoru vardır, ya kıskançlıgından çatlıyordur, yada, kulübümüze baskı yapıp satın alma hakkımızı kullandırtmamaya çalışıyordur.Şuna inanın sene sonu Jo ile Gio yu almayalım serbest bırakalım geri yollayalım peşine ilk düşenler aha bu ANGUTLAR olur.

genis analiz:

Leo : güven verdi

Ugur U. : bir sene adam futbol oynamadi,dizi kirildi,ltf.elestirenler,kendi cocuklarimizi yemiyelim hemen,en azindan sabrinin iyi bir yedegidir

Neill :uyum sorunu var galiba,bazi pozis. siritti,ama kolay degil alismasi lazim,ama emre güngör ile daha iyi ikilidi (servet ile cok uyumsuz)

Caner :cok kostu müsadele etti,ama bir tane isabetli orta yok,zemindemidi bilemem ma orta calismali,kumasi süper

EmreG. :oda uzun süre sakatti,neille uyumu güzeldi,zamanla daha güzel olacak,israrla oynasin,ama fr. raj. ltf uyarsin,bir zahmet uzun top yapmasin,

Elano :pek gözükmedi ama kariyeri ortada,bugün gününde degildi maalesef,sezon sonu iyi bir bonservise satilsin bence,emre colak var

ArdaT. :en iyi topcuda cok calisti

Keita :ardadan sonra en cok kosan adamdi

DosS. :mac eksigi var,korkak oynadi,bire bir hic girmedi,ama kalitesi ortada zamanla olacak,keske daha erken oyundan alinsadi,emre colak daha verimli

MustafaS. :mücadele iyi ama bi zahmet uzun top atmasin,direk kisa aya

atsin

MehmetT.:mücadele iyi ama bi zahmet uzun top atmasin,direk kisa aya

atsin

EmreC.:her hareket futbol kokuyor

BarisÖ.: ???????????????

evet arkadaslar ltf. sabir

Sanırım farklı maç izlemişiz biz senle toplasan 3 tane gol pozisyonumuz bile yoktur.Tamam Caner kötüydü ama Arda kötü falan değildi bugün Emre Güngörle beraber takımın en çok mücadele eden ismiydi.

Ben bugün Keitanın daha yararlı olmasını beklerdim.Tamam iyi oyuncusun ama takımın tek yıldızı sen değilsin be adam; sol kanatta Canerin orta açtığı pozisyonda ona yaptığı hareketler kabul edilecek gibi değil resmen çileden çıkarttı bizi.Takımdaki oyuncular ne olursa olsun birbirini kollamalılardır.Bu takımda oynayacak oyuncular önce birbirini kollamalılardır.

Maçta Elano , M.topal ve Gio hiç de iyi oynamadı;bence Emre Çolak Gio yerine daha fazla şans bulmalıdır.

Birşeyler eksik.

genis analiz:

Leo : güven verdi

Ugur U. : bir sene adam futbol oynamadi,dizi kirildi,ltf.elestirenler,kendi cocuklarimizi yemiyelim hemen,en azindan sabrinin iyi bir yedegidir

Neill :uyum sorunu var galiba,bazi pozis. siritti,ama kolay degil alismasi lazim,ama emre güngör ile daha iyi ikilidi (servet ile cok uyumsuz)

Caner :cok kostu müsadele etti,ama bir tane isabetli orta yok,zemindemidi bilemem ma orta calismali,kumasi süper

EmreG. :oda uzun süre sakatti,neille uyumu güzeldi,zamanla daha güzel olacak,israrla oynasin,ama fr. raj. ltf uyarsin,bir zahmet uzun top yapmasin,

Elano :pek gözükmedi ama kariyeri ortada,bugün gününde degildi maalesef,sezon sonu iyi bir bonservise satilsin bence,emre colak var

ArdaT. :en iyi topcuda cok calisti

Keita :ardadan sonra en cok kosan adamdi

DosS. :mac eksigi var,korkak oynadi,bire bir hic girmedi,ama kalitesi ortada zamanla olacak,keske daha erken oyundan alinsadi,emre colak daha verimli

MustafaS. :mücadele iyi ama bi zahmet uzun top atmasin,direk kisa aya

atsin

MehmetT.:mücadele iyi ama bi zahmet uzun top atmasin,direk kisa aya

atsin

EmreC.:her hareket futbol kokuyor

BarisÖ.: ???????????????

evet arkadaslar ltf. sabir

Neillmi sırıttı şakamı yapıyorsun arkadaşım bugün neill olmasa biz fark yerdik kayseriden.

Mehmet Topal bugün sahanın en iyilerindendi nasıl kötü oynadı ya ?

Çok fazla baskı yiyorduk şimdi daha çok baskı yiyeceğiz. Üstümüze gelecek herkes. Yoğun maç trafiğimiz kötü gidiyor. Antalya maçı artık çıkış olmalı.

leo güven verdi yazısından sonra devamını okumayı bıraktım :D

Farklı bir galibiyet lazım bize.Takımın kaybettiği güveni tekrar kazanması gerekli.Umarım bu çıkış Antalya maçı ile olur.

O Rıdvan'a sorarlar, kendi takımında 10 tane mi forvet var diye. bizim gibi 5 as oyuncuları birden de değil, Lugano, Gökhan Gönül, Alex, Emre, Özer 5lisinden 2si 2 aylık bi sakatlık geçirse, alternatifleri var mı diye..

Farklı maç izlemiş heralde arkadaş:)

Geri
Üst Alt