TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 1-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | Devre Ara

Bu gece lider olursak bi daha bırakmayız liderliği inşallah

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 1-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | Devre Ara

golden sonra bi kaç iyi top yaptı manisa

Bu Semih ne ezik adam öyle ya feneri öve öve bitiremedi utanmasa ayni Barca gibi oynadilar diyecek

O fenerin istegi degil,Manisanin isteksizligi,Manisa toplara lütfen giriyor,yukarida yazdigim gibi fenev bu maci güle,oynaya alir.Hatta kumara tesvik gibi olmasin ama su an icin nette Fener galibiyetine 1,80 veriyor ve ben 10€ feneve oynadim.Yani durumn o kadar vahim:D

Ben bugün 6 kupon yaptım. Bu maçı 2 ayrı kuponumda çifte şans Manisa'ya verdim. Kolay değil öyle hemen yener ezek demek bak taktılar anında:) 2 de geliyordu. Bizim maçta buna örnek iyi oynayan kazanmıyor, mücadele eden ve şansı olan becerisi olan kazanıyor.

Manisa kötü oynuyor ama mücadele etmediğini söylemek yanlış sonuçta kalite farkı var ve fener güzel pres yapıyor bizide bu şekilde yenmişlerdi zaten.

yanlız lille de ki hazard ve bizim zenci enişte gervinho fenerle top diye oynayacaklar perşembe günü.bakında görün:D

sen bi bardak soguk su iç;);)

Gel Aachen a fenev parasiyla kebap ismarlayam mac sonunda;),sonuc olarak iki türlüde ben kazaniyorum fenev yenerseki 8 € gelecek diye ki yenilsin yeterki ben 10€ kaybedeyim,öteki türlü beraberlik veya yenilgide Cimbomum lider oluyor.

yanlız lille de ki hazard ve bizim zenci enişte gervinho fenerle top diye oynayacaklar perşembe günü.bakında görün:D

Abartmayalım, fenerin işi zor tamamda geçen fark yiyeceklerini söyleyen oldu o kadar değil. Lille sanki Barça da abartılıyor bu kadar.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 1-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | İkinci Ya

pass auf pass auf basladi.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 1-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | İkinci Ya

ah memet güven ah adam bomboşa yaa gerizekalı mısın yaaaa

ulan Mehmet Güven Simpson'a versen 100% gol

Abartmayalım, fenerin işi zor tamamda geçen fark yiyeceklerini söyleyen oldu o kadar değil. Lille sanki Barça da abartılıyor bu kadar.

renkdaş perşembeye çok kalmadı.ha ben lille çok ii demedimki fenev çok kötü artı hakem desteği olmayacak

Manisa iyi başladı güzel bir pozisyonda kaleye vurdu. Simpson'a oynasa gol gelicekti. M.Güven'i neden gönderdiğimizi birkez daha anladım:)

Sarı kart : Eren Aydın.

Mehmet Topuz sahti sahbaz olmus.

renkdaş perşembeye çok kalmadı.ha ben lille çok ii demedimki fenev çok kötü artı hakem desteği olmayacak

Doğruda Daum gerçeği var. O maçta defansif oynatcak biliyorsun ilk maç nerde İstanbul'da mı ? Öyleyse dengeli oynatır. Deplasman ise kapanır. Yani Lille çok çok gol atamaz çünkü aman aman golcü değiller ve avrupa tecrübeleri çok yok. Hoş fenerdede yok ama :) Olan oyuncu sayısı daha fazla.

Iyiki bu Avrupa maclarinda Afrika Takimlari cikmiyor Fener´e...

yoksa.......

Bendeki kadro göçtü.

Kadrosu olan :D

Dk kaç.

Geri
Üst Alt