TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

Azize seref tribününde kavga cikarmis hahahahahaha beter olun lan serefsizler

orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryantel gıbı kıvırıp duruyoooo

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

Kimle kavga etmiş Aziz ?

manisa kalecisi ilker'in durumu ciddi değildir inşAllah....

bizi yapsa yapsa fener lider yapabilirdi.kendimiz 3 defadada becerememiştik.:D

iyiki macımız yokdu bu mallar kaybedınce bızde kaybedıyoruz hep bjk yı gecersek gerısı gelır

fenerzenciseverlille.jpg

Fener zenci sever :D

eyvah :bgking1::bgking1:

Aha.. Ahmet Çakar çakti: "Lille'de siyahi oyuncular var! Diyarbakira, Bursaya, Manisaya benzemez" puahahahha koptuuuum :D:D:D:D

Ahmet Cakar: fener Lille'den daha iyi takim :asd:

süper oldu bu beraberlik..

hem fb puan kaybetti, hem manisa 3 puan alamadı denizli yaklaştı az da olsa...

bizim sakatlarda iyileşti mi haftaya kadar herşey çok güzel olacak..

ilahi adalet diyorum

gol atmalari icin 7 dk verdi hakem ama yediler

BETER OLUN!!!!!!!!!!!!!!!!!

maçı fnrli arkadaşımla izledim de adam ne sayıyor dauma, azizeye, bilicaya, denize... tüm kadroya sövüyor:D daum işte değişiklik yapmış olmak için vedersonu alıyor, diyo. denize ayağın çapını..., bilicaya çapulcu, azizeye de olmaz olsun öyle stad da yönetim sistemi de diyor:D

bir de ne yazık ki angut işte, gökhan ünal türkiyenin en iyi türk santraforudur, gol kralıdır, çok severim ama jo ve santos fos oyuncular, ne zaman devre arası transferleri başarılı oldu ki diyor????

maçı fnrli arkadaşımla izledim de adam ne sayıyor dauma, azizeye, bilicaya, denize... tüm kadroya sövüyor:D daum işte değişiklik yapmış olmak için vedersonu alıyor, diyo. denize ayağın çapını..., bilicaya çapulcu, azizeye de olmaz olsun öyle stad da yönetim sistemi de diyor:D

bir de ne yazık ki angut işte, gökhan ünal türkiyenin en iyi türk santraforudur, gol kralıdır, çok severim ama jo ve santos fos oyuncular, ne zaman devre arası transferleri başarılı oldu ki diyor????

Aha.. Ahmet Çakar çakti: "Lille'de siyahi oyuncular var! Diyarbakira, Bursaya, Manisaya benzemez" puahahahha koptuuuum :D:D:D:D

amo yıkıyo gene :D ah erman olcaktı ne laflar bulırdu zencı dye dye

Rıdvan ne diyon yaa:D

Ya arkadaş fener böyle oynayıp puan kaybedince "beceriksiz" biz yapınca "kişiliksiz ve ya rakip mücadeleci" oluyor.

La çıldırtmayın adamı.

Rıdvan'a bak : Emre-Alex eskisi gibi değil. Hulem bu adamlar sayesinde Bursa'yı Diyar'ı geçtiniz sövdürtme bana !

Gökhan Ünal kazması attı ya şaka maka hayvan herif bindi resmen defans oyuncusunun üstüne

erman toroğlunun veliahtıydı zaten şimdi oda yok tam koparır balataları:D

ama dediğinde haklı:D

Ya arkadaş fener böyle oynayıp puan kaybedince "beceriksiz" biz yapınca "kişiliksiz ve ya rakip mücadeleci" oluyor.

La çıldırtmayın adamı.

Rıdvan'a bak : Emre-Alex eskisi gibi değil. Hulem bu adamlar sayesinde Bursa'yı Diyar'ı geçtiniz sövdürtme bana !

Abi lafontenden masallar kitabını okumaya başlamış rıdvan. Belli oluyor değil mi?:D

Geri
Üst Alt