TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonu

Bir oyuncunun ofsaytta olması için topa müdahale etmesi gerekmiyor. Topa yaptığı tek bir hamle bile o futbolcunun ofsaytta olması için yeterli. İlk yarıda Kadıköy'de ki ilk maçta Alex'in attığı golde Roberto Carlos topa dokunmamasına rağmen ofsayttaydı ve efektif duruma geçmişti fakat yam hakem vermemişti. Onun gibi düşünebilirsiniz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonu

rıdvan suan sacmalıyo :D

İyi güzel resmi her yere koyuyursun da İBB'li oyuncunun ayağına bakmıyor musunuz?Daha sonra Alex etrafında döndüğü için İBB'li oyunucun ayağı Alex'in bacağına gelmiyor.Yoksa o da Alex'in dizine vurabilirdi.Bence kırmızı değil.Ayrıca hakem gerçekten kötüymüş.Cristian'ı atmamış.Güzia'yı indiren oyuncuyu atmamış.İki tarafada hatalar yapmış.

Bal gibi kırmızı

Ofsayt ama bi kıvırma payı bırakayım ben kendime diyo :D

Tam şerefsiz
Cirkef.jpg
Bukadar Mal bır taraftar gurubu gormedım ben... Şerefısz yaaaaaaa NEYMİŞ KALECININ ARKASINDA OYUNCA KALDIYSA KALECI YERINE GECERMIS,GOKANDA CIZGIDE YAA:D Yazık BU ADAMA

haha rıdvan kafayı sıyırdı.

Rıdvan fbye teknik direktör olmak için elinden geleni yapıyor.Düşünüyorumda biz 7 maç üst üste galip gelemeseydik yerden yere vururdu

angut.com

Başlığı upgrade etmek lazım....

Bilica ‚ Çubuklu nun görüp görebileceği en kötü stoperdir....

:D

Rıdvan saçmalamaya devam ediyor. O top ofsayf bu top ofsayt.:asd: Fener yenilince birşeyler oluyor rıdvan'a hayatım ne lan.

Tam şerefsiz
Cirkef.jpg
Bukadar Mal bır taraftar gurubu gormedım ben... Şerefısz yaaaaaaa NEYMİŞ KALECININ ARKASINDA OYUNCA KALDIYSA KALECI YERINE GECERMIS,GOKANDA CIZGIDE YAA:D Yazık yaaaaaaa.....

O doğru ama :) Ofsaytın tanımında, topla kale arasında en az 2 oyuncu olacak diyo, yani kaleci +1 oyuncu, ya da kaleci ilerdeyse 2 oyuncu olması lazım

Maçın kahramanı hakemmiş. :asd: Ulan bu Telegoldeki adamlar harbi Kamil. :D

rıdvan kıvıramıyo bile.

adamlar ofsayt çizgisi çekmiş hala ofsayt diyor :D

son adam kaleci muamelesi görecek diyor.o zman son adam kaleci yerine geçecekse eline de alabilsin topu.

mal herif

Bal gibi kırmızı

İyi tamam söyle firkrini de neden başka pozisyonları tartışmıyorsunuz merak ediyorum.Şu Güzia'ya yapılan ve gösterilmeyen kırmızı bize yapılsaydı çoğu kişi ceza alırdı burada söyleyeceği laflar yüzünden.Gördüğüm kadarıyla Alex direk kırmızı yerine iki sarıdan atılmalıydı.Cristian atılmalıydı.Son olarakta Güiza'yı indiren atılmalıydı.Hakem berbat bir maç yönetmiş.

Yetev!Azize Yıldıvım Yetev!

O doğru ama :) Ofsaytın tanımında, topla kale arasında en az 2 oyuncu olacak diyo, yani kaleci +1 oyuncu, ya da kaleci ilerdeyse 2 oyuncu olması lazım

Aktif olayı Sedece kaleci için geçerlidir..!!!!!!!!!!!!!!!!.Hacı Tbıkı ole ama konu farklı.....Mal adam yaaaa..Resmen aglıyooo bukadar fanatık bır adamın futbol yorumlaması sakıncalı kanımca...

Ayrıca bu Bilica'yı kim aldıysa Allah razı olsun :)

İyi tamam söyle firkrini de neden başka pozisyonları tartışmıyorsunuz merak ediyorum.Şu Güzia'ya yapılan ve gösterilmeyen kırmızı bize yapılsaydı çoğu kişi ceza alırdı burada söyleyeceği laflar yüzünden.Gördüğüm kadarıyla Alex direk kırmızı yerine iki sarıdan atılmalıydı.Cristian atılmalıydı.Son olarakta Güiza'yı indiren atılmalıydı.Hakem berbat bir maç yönetmiş.

Sorun o değil kardeş sorun fenerlilerin bu pozisyona ağlaması sarı kart bile yokmuş :rolleyes:

rıdvan kıvıramıyo bile.

adamlar ofsayt çizgisi çekmiş hala ofsayt diyor :D

son adam kaleci muamelesi görecek diyor.o zman son adam kaleci yerine geçecekse eline de alabilsin topu.

mal herif

İşte fanatıklık bole bısey mal hala yorumcu yapıyolar bu malııı..Macı braktı bı ara Bize salamaya basaadı kudurdu Neyse sovmemk ıcın zor tutuyorum kendımı....Ama rıdvan haberın ola Ebenden gırdım Sülalanden cıktım haberın ola:D

Geri
Üst Alt