TSL 2009/10 Sezonu 25.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe | 13 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 25.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe | 13 Mart | Maç So

fenerliler gerçektende takımlarının kötü olduğunu kabullenmek istemiyorlar bu kadar yatırımın kaşılığını görmek istiyorlar doğal olarak ve hala hakem diyorlar...

Ben bir Galatasaraylı olarak fenerin maçlarını izlerken acıyorum fenere..

Çok kötü top oynuyorlar be..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 25.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe | 13 Mart | Maç So

Uğur Dündar gitti‚

Atilla Kıyat gitti‚

Saadettin Saran gitti‚

Hakan Bilal Kutlualp gitti‚

Tuncay gitti‚

Marco gitti‚

Zico gitti‚

Volkan Ballı gitti‚

Aziz Yıldırım doğru düzgün ne kadar adam varsa kişisel kaprisleri uğruna hepsini yolladı‚

İlkeleri!!!!! uğruna takımın en iyi oyuncusunu gönderdi ağlamaklı bir adama 14 milyon euro verdi‚

Aynı saçma ilkeler uğruna tutmayacağı belli olan Aragones getirildi‚ yetmedi takımın en iyi oyuncusu Lugano gönderilmeye çalışıldı.

YETER ARTIK CİDDEN BU FİLM KABAK TADI VERMEYE BAŞLADI‚

Futboldan anlamayan Başkan‚

Başkan yalakası yönetici ve TD‚

Parayı alıp yan gelip yatan futbolcu‚

Polyanna taraftar‚

İSTEMİYORUM...

Yeterrrr Azizeeeee Yeteerrrrrr :D:D

Emrenin su an 6 sari karti var, yani haftaya kart görse de bize karsi oynar. NOKTA

Hakem sayesinde 1 puanı kurtaran Fenerbahçe taraftarlarının hakeme isyan etmesi nasıl bir duygudur acaba?:rolleyes:

isterse 10 emre oynasin ama benim korkum bizim macda taraftar provake etmek icin her pisligi yapacak eurococugu

Ben sana provoke edecek adamları söyleyeyim.Emre,Christian,Bilica ve Lugana.Bunlar dışında ordan burdan çıkacaklar da olabilir.Hatta ve hatta ben Emre şahsiyetinden Baros'un sakat yerine bir darbe daha bekliyorum eğer Baros oynarsa.Ben bunlardan her türlü çirkefliği bekliyorum.Provoke etmek için elleirnden geleni yapacaklar.Tek yapmamız gereken sükunet ve konsantrasyon.Her sene bu oyunlara geliyoruz artık bu numaraları boşa çıkarmamız lazım.

fener yense de yenilse de her hafta bunu söylüyorum..

Allah azizi başımızdan eksik etmesin,daumu da unutmayalım tabii :)

Dünya yerinden oynar

Dünya yerinden oynar

Angut dan adam çıksa:)

yemin ediyorum en buyuk zevkim angutları okumak yenildikleri maçtan sonra.Biz es es kötü oynadık hemen havaya girmişler bugun ne oldu beter oldular.

Bu fenere verilmeyen kartlar ne böyle ya? :S

Ditdit FEner olamazsın şampiyon :D

Ya beyler Fener'de son pozisyonu dışarı vuran eşek kimdi ?

Ben sana provoke edecek adamları söyleyeyim.Emre,Christian,Bilica ve Lugana.Bunlar dışında ordan burdan çıkacaklar da olabilir.Hatta ve hatta ben Emre şahsiyetinden Baros'un sakat yerine bir darbe daha bekliyorum eğer Baros oynarsa.Ben bunlardan her türlü çirkefliği bekliyorum.Provoke etmek için elleirnden geleni yapacaklar.Tek yapmamız gereken sükunet ve konsantrasyon.Her sene bu oyunlara geliyoruz artık bu numaraları boşa çıkarmamız lazım.

bizim yapmamiz gereken ilk 10 dkda iki tane sallayip maci bitirmek

wederson adamı biçmiş. Rıdvan bile kırmızı dedi.

Fenerbahçe maçından sonra ceza almayalım da..

Şu baroni ne kadar şerefsiz çirkef bi adam ya.Harbuzi gülerek sarılmak istiyor bu çirkefe gidiyor adamın kafasını tutuyor, itiyor itici herif.

Nedir bu emrenin kaçıncı kartı tartışmaları beyler; Bırakın gelsin samiyene geleceği varsa göreceği de var.. Gökhan Zanı son dakkalarda oyuna alalım; kırsın ayağını çıksın :2_thumbs_up_-_anima

Şu baroni ne kadar şerefsiz çirkef bi adam ya.Harbuzi gülerek sarılmak istiyor bu çirkefe gidiyor adamın kafasını tutuyor, itiyor itici herif.

cezasini aldi ama o bacak en az 2 hafta iyilesmez

AntuHaber:pozisyonları degerlendiremedik :D:D:D

Rıdvan,bol keseden penaltı dağıtıyor :)

Geri
Üst Alt