TSL 2009/10 Sezonu 25.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe | 13 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 25.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe | 13 Mart | Maç So

Fb artık zor kendine gelir bu kesin Bursaspor çok daha ciddi bir rakip hatta BJK de FB'den çok daha kaliteli bir takım ve şampiyonluğa daha yakınlar bence.Dikkat etmemiz gereken takımlar Bursaspor ve BJKdir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 25.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe | 13 Mart | Maç So

Bursa maçından sonra‚ Belediye maçından sonra ve Manisa maçından sonra çok ağladım ben‚ çok ağladık biz. Bugün içim hiç burkulmadı bile belki de hafifledim sayılır. Bu taraftar bunu haketmiyor !!

:2aloh1::2aloh1:

Ridvan maratonculuk oynuyor

Uğur Dündar gitti‚

Atilla Kyat gitti‚

Saadettin Saran gitti‚

Hakan Bilal Kutlualp gitti‚

Tuncay gitti‚

Marco gitti‚

Zico gitti‚

Volkan Ballı gitti‚

Aziz Yıldırım doğru düzgün ne kadar adam varsa kişisel kaprisleri uğruna hepsini yolladı‚

İlkeleri!!!!! uğruna takımın en iyi oyuncusunu gönderdi ağlamaklı bir adama 14 milyon euro verdi‚

Aynı saçma ilkeler uğruna tutmayacağı belli olan Aragones getirildi‚ yetmedi takımın en iyi oyuncusu Lugano gönderilmeye çalışıldı.

YETER ARTIK CİDDEN BU FİLM KABAK TADI VERMEYE BAŞLADI‚

Futboldan anlamayan Başkan‚

Başkan yalakası yönetici ve TD‚

Parayı alıp yan gelip yatan futbolcu‚

Polyanna taraftar‚

İSTEMİYORUM...

vay be dertliymiş bu ezikoğlu ezikler. Haftaya da gaziantep de bir pansuman daha yapar bünyenize.

yok mu maçtan sonra hakkımız yedi hakem diye çıkıp ağlayan ezik yönetici ?

Artık Manisayla Denizliyle falan çekişir bunlar :D

yüz yılın tezahuratı

fener gol gol gol

şampiyonluk gidiyor.

maç içinde duyunca altıma yapıyordum gülmekten

Şu baroni ne kadar şerefsiz çirkef bi adam ya.Harbuzi gülerek sarılmak istiyor bu çirkefe gidiyor adamın kafasını tutuyor, itiyor itici herif.

Yahu o insan degil zaten, adamin tipine gel. Insana benzeyen bir kili bile yok.

Uzaydan gelme ib... Iste. Tipsiz kiro. Nefret ediyorum su heriften.

Billica, Emre, Lugano ve hatta Alex ile Gökhan... Bunlarin hepsi rakipleri provoke etmekten maca konsantre olamiyorlar...

Bunlara öyle bi koymak lazım ki 1 sene toparlanamasınlar.

yok mu maçtan sonra hakkımız yedi hakem diye çıkıp ağlayan ezik yönetici ?

süper yakalamışsın birader:D harbiden bu maç hiçbiri yok piyasada. ama haklılar tabi bütün yönetim kurulu tek tek çıkıp salladı hakemlere,adam bulamıyorlardır:D

Maçı izlemedim.Şimdi özetlere baktım vederson ,gökhan ve santosa o pozisyonlarda kart verilmiyorsa yazık..göz göre göre bu kadar şerefsizlik olmaz.

Sene başından beri bu hakemler fener maçlarında doru düzgün maç yönetmiş olsalardı bu fener ilk beşte olamazdı.Ve tüm bunlara rağmen utanmadan hakemden şikayetçi olan bu ezikler,çıldırmamak elde değil..

Tabiki birde işin diğer boyutu ligtv var..şimdi bakıyorum hiç tartışılmaması gereken pozisyonları 10 kere gösterip yorum yapıyorlar..Ama bu yalamaların kablosunu keseceksin,sıtadında rahat rahat çekim yaptırmayacaksın ki yaranacaksın bunlara..

Birde bizim maçlara bakıyorum Arda her maç sırtında adam ile geziyor zorla faul alıyor.Bizim yaptığımız Ufacık müdahalelerde zırt bırt faul...

Emreyi göstermediler konuşmadılar rıdvanlar

ridvan:fbde isik yok

yakin feneri

15692_1350290510914_1040895381_2050070_8059118_n.jpg

Adamin keyfi yerinde. :asd:

bende bunun yaşında bu kariyerde kokocu haliyle 3,5 milyon alsam keyiften 4 köşe olurdum...:)

Havada şampiyonluk kokusu var :)

Geri
Üst Alt