TSL 2009/10 Sezonu 26.Hafta | Bursaspor 2-1 Denizlispor | 22 Mart | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 26.Hafta | Bursaspor 2-1 Denizlispor | 22 Mart | Maç Sonu

Helal olsun Bursa ya valla...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 26.Hafta | Bursaspor 2-1 Denizlispor | 22 Mart | Maç Sonu

Kim kime, neden resim cekiyor söylermisin.

futbolcular kale arkasındaki tirbüne omuz omuza kadar gittiler,karşılarına basın mesuplarını aldılar onlar resim çekerken topçularla taraftarlarr şarkılar söylediler..Şimdi her tirbüne giderek yapıyolar..

Satilmis Futbolcular.

Cuma günü IBB gibi dişli bir takıma karşı galibiyetle ayrılırlarsa eğer, kimse kusura bakmasın. Oradan bırakmazlar.

Yarın texsaslılar başımın etini yiyecek :(

maçı anlatanlar burasalı falan mı ya da bana mı öyle geliyor.denizli gol atınca hiç çıt çöıkarmadı bursa atınca çıldırdı resmen,afferim bursaya ama kendilerine bu kadar çok güvenmek biraz zarar...

İşleri kolaylaştı. Arif Erdeme kaldı umutlarımız ne kadar acı.

ertuğrul sağlam maç bittikten sonra denizlili oyuncularla teker teker ilgilendi,öptü kokladı hepsini..

ben bursa şampiyon olur derken kastım budur.Adam anadolu takımlarına yaranmak için herşeyi yapıyo,bülent uygunun hatasına düşmüyo.Ligde oynayacakları takımlara bakıyorum idddalı rakipleri kalmadı (gs-bjk'yi saymıyorum) onlar da bunlara eğer maçları verirse rüyamızda görürüz şampiyonluğu..

denizli en az bir puan alir dedim ama yamukluklari tuttu bu bursadan hicbisey olmaz adamlar 60dan sonra bitiyor

hic bosuna endiselenmeye gerek yok tüm maclarimizi alirsak KESIN SAMPIYONUZ

fenerbahçe - bursa maçının berabere bıtmesını okadar cok istemıstım kı bundan korkuyodum bende. yüreğim gs bu yarışta mutLu sona uLaşacak dıyor onan ınanıyorum ama tabLo ortada yınede hep destek tam destek !

Off şimdi birsürü Bursa taraftarı çıkar piyasaya yarın...

Zaten ben Bursalıydım Galatasaraylı değildim fenerli değildim falan başlarlar,Trabzondan sonra birde bunlar çıktı başımıza...

adamlar hala stadda sanki şampiyonluk kutluyolar.

bi 20:45 vakası daha bekliyordum Denizliden olmamış..Hayırlısı :(

Helal Olsun Bursaya.. Emegin´in hakkinin yavas yavas aliyor..

Taraftariyla, Oyuna bakisiyla yakisiyorlar Sampiyonluga ama kesin degil daha.. Galatasaray ve Besiktas maclari var.. Ligin son haftalari nasil kizisacak bi Görmeliyiz..

Ama Sukadarini söyleyebilirim.. Bu Futbolla herkesten cok bursa hak ediyor Sampiyonlugu... Bizim Galatasaray bunlarin yarisini kossa Her Mac Rakiplerine Fark atar..

Ama ne yazikki bircok Futbolcumuz haala Ruhsuz oynuyor.. 20 lik Dos Santos kendilerine ders vermeye calisiyor ama algilayan yok..!

Tüm Anadolu takımları Bursaspor'a çalışacak şampiyonluk treni kaçtı!

Satılmış bir ligde oynadığımız aşikar.

ertuğrul sağlam maç bittikten sonra denizlili oyuncularla teker teker ilgilendi,öptü kokladı hepsini..

ben bursa şampiyon olur derken kastım budur.Adam anadolu takımlarına yaranmak için herşeyi yapıyo,bülent uygunun hatasına düşmüyo.Ligde oynayacakları takımlara bakıyorum idddalı rakipleri kalmadı (gs-bjk'yi saymıyorum) onlar da bunlara eğer maçları verirse rüyamızda görürüz şampiyonluğu..

kesinLikLe sana katıLıyorum renkdaş. anadoLuda iddası kaLmamış takımLar , düşme potasında oLmayan ıLk 4 oynamayan takımLar bursayada yatacaklardır.

Bursayı öven arkadaşlar. Kusura bakmayında bursa 2 haftadır maçlarını büyük şansla kazanıyor.

Geri
Üst Alt