TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Bu takıma ateşleyici lazım. Çok ilginç taraftarız. Elindeki orhan aklarla bizi şampiyon yapan Gerets'i yerle bir ederiz ama şimdi Rijkaardı baş tacı ederiz. Rijkaardı severim ama ölçülü olmak şart. Mantıklı olmakta öyle.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Sadece bu maç için değil genel oynattığı maç düzeni ile bu takıma gitmeyecek adı total kendi ne idüğü belirsiz futboldan dolayı rijkaardın gitmesi gerektiğine inanıyorum. Yerli hoca gelsin.

Şu takımın fiyat olarak futbolcu olarak ibb den üstün olduğunu herkes biliyorda bu takımla aramızdaki futbol ve kalite farkı aynı orantıda değilse suç ne topalda ne barışta ne sarptadır. İbb de bunların daha kötüsü varken adamlar döktürüyorsa bu işte bi iş var

Ben de onu diyorum ama gel de futbolu bilmeyenlere bunu anlat.

ulan bi gençlerbirliği kadar,manisa kadar,istanbul belediye kadar olamadınız..

Yazıklar olsun sizeeeee

yazıklar olsun size,rezil kepaze ettiniz bizi 4 maçtır tek galibiyet alamıyonuz su eziklere karsı yeter be yeter yeter yeter yeter yeter , böyle oyunmu olur adamlar resmen dalga geçtiler bizde bu takımda orta saha denen bişey yok defans denen bişey yok sadece forvet var oda febe maclarında bir numaralarını goremiyoz nerdesiniz jo keita baros elano nerdesiniz allahın selcugu bile tek vurusta yıldız oldu uzaktan sut bile çekemiyosunuz anca doldurt bosalt baska bişey yok adamlar bizi iyi çözmüş valla hakettiler kazandılar . sokakta bası dik yürütmediginiz için bizi YAZIKLAR OLSUN SİZE. ARDA EFENDİ KONUSUYOSUN HER FENER MACINDAN ONCE HER TOPCUMUZ 5 TANE FENERLİ ARASINDA KAYBOLUYO REYKARD SADECE İZLEMEKLE YETİNİYOR.YETER ALLAH ASKINA YA kadıkoyde kaybediyonuz hadi tamam bari evimizde yenelim pehhh

elano fenerin soyunma odasına gitmiş santosa formasını vermiş

Ben Taraftara çok kızdım.

Ben birkere seslerini duymadım maç başladığından beri.

Şimdi maça gidenler gelip burada kelime yapmasınlar tv de seyrettiğiniz gibi değil diye. Fenerin maçlarınıda tvden seyrediyoruz Beşiktaşınıkinide seyrediyoruz ama onlarda ses geliyor bizimkilerinimi kesiyorlar.

Arasıra fenerlilerin duydum ama bizimkilerin duymadım.

Maça gelecek olursak ; Kötü zevk almadığım maçdı.Yine savunma olarak başladık maça ilk pozisyona girdiğimizde gol olsa belki burada çok farklı duygular yaşıyor olacaktık...

Gio'nun kaçırdığı gol olsa yine burada çok farklı duygularda olacaktık.

Ama ben futbolculardan tek iki kişiye çok kızıyorum şu takımda kimse kızmasın Caner ve Arda bu maçta çok kızdığım kişiler.

Caner : Herzaman yine zoru yapmaya çalışması.Ve hep başarısz olması.

Arda : Maç oynanırken sakat olduğu halde maça girmek istemesi ve maçta sakatlığının olduğu belli olması hiç bir etkinlikt gösteremeyip takımını 10 kişi oynatması.

Sizlerden özür dileyerek üzüldüm bugün hem taraftara hemde oynanan futbola yazık.

Ya kardeşim chealsea de de ateşli taraftar yok. Bugün suçlu taraftar filan değil. Kimse kandırmasın. Bugün takım taraftarı uyandıracak ne yaptı. Geçen sene lincoln vardı bi iki numara yapıyor taraftar coşuyordu. Bu sene elanodan ara pasları ile mi coşacak taraftar.

Arkadaslar Rijkaard'ı gelecek sene ciddi olarak değerlendirmeye alabiliriz

adamın eline ne verdiki bizim yönetim hele istediği transferleri yapsın

takımını ve sistemini kursun topunu oynatsın sonra değerlendirelim derim ben

Buyrun alkışladık.Mutlumusunuz.Kendi stadımızda ezikler küfür etti volkan götüyle top tuttu buyrun gene alkışladık biz.

Yazının sonunda yazacağımı başta yazıyorum. YAZIKLAR OLSUN !!!

Ali Sami Yen'deki son derbi herkes coşku içinde, o stad dolmuş, biletler karaborsa, takımda eksikler olsa bile yine de ligimizin üstü bir kadro ile sahadayız. Ama olmuyor olmuyor. Bu iş fenerbahçeye yenilme şanssızlığ ile alakalı birşey de deil. Hep aynı futbol haftalardır. Tep topu ileriye olur da indirirsek rakip de hata yaparsa gol pozisyonu. Yetti artık ya.

Elano Keita Baros Jo Neill Arda Gio Caner Sabri Servet. Şu takıma bakar mısınız ya. Millet Ozan İpekle Sercanla Ali Tandoğanla Hüseyin Cimşir ile zaten bizim topladığımız puanı topluyo.İki senedir itin bilmemneresinde olan fenerbahçe hep bizim üstümüzde. O zaman bu kadar emeğe sevgiye çalışmaya ortaya dökülen paralara ne gerek var?

Ulan taraftarada yazıklar olsun. Maç boyunca hep Fenerlilerin sesi çıktı.

Ben size asıl bombayı söyleyeyim lafı açılmışken;

işim gereği bazı yöneticilerle bir araya geliyorum,ve söyledikleri laf şu;

Sezon sonu Reijkaard gidecek,yerine fatih terim gelecek...

Nedeni çok basit;

terim çok imaj kaybetti.2. Galatasaray dönemi ve türk milli takımı zamanı ona istediği çıkışı yaratmadı.Terim şimdi bir çıkış peşinde ve söylenenlere göre adnan polat terimi geri istiyor.Reijkaard ise devre arasında milandan ciddi bir teklif aldı ve gitme niyeti var.Bizim ligi algılamamak istemeside bunun nedeni olabilir.Kısaca kulislerde böyle çok ciddi denilebilcek dedikodular var.

Adnan polat terime yine eskisi gibi tam yetki vererek ,belli bir transfer bütçesi geniş yetkiler vermeyi düşünüyormuş.Zaten futbol aş birleşmesi ve stad olaylarıda bitme aşamasına gelmişken terim tabiri caiz ise hazır kurulu koltuğa oturacak.Yönetim artık sportif başarı peşinde olacağından böyle alternatifler düşünüyor.

Musatafa denizli bile şuan hala ite kaka 2. şampiyonluğa gidebiliyorsa bizim takıma terim gelirse denizliden kötü oynatmaz bu takımı.

Reijkaard bence kafada bizim ligi bitirmiş gibi,yoksa ona karşı bir tepkim yok.İstemekle alakalı bir şey ve sanırım Reijkaard istemiyor artık..
frank rijkaard en az 5 yil daha galatasarayin basinda olacak bir yerininizde uyduruyosunuz daha gecen gun soyledi adnan polat rijkaard ile sozlesme uzatmak istiyoruz diye

Bir tane önemli maçı da alalım, bir tane önemli maçtan da alnımzın akıyla çıkalım artık. Koca sezon boyunca bir tane de kritik dediğimiz maçtan istediğini alamaz mı bu takım? Bu maçları alamıyorsak nasıl şampiyon olucaz, hakkediyor muyuz? Harcanan o kadar paraya, emeğe yazık. Şampiyonluk için şansımız hala mevcut, 5 puan öyle kapanmayacak bir fark değil belki ama tabloya bakınca yeşeren ümitler, kurduğumuz hayaller sahadaki oyunu gördüğümüz an puff! kayboluyor. Bu oyunla, onu gerçtim bu ruhla hiçbir şey haketmiyoruz.

Ben size asıl bombayı söyleyeyim lafı açılmışken;

işim gereği bazı yöneticilerle bir araya geliyorum,ve söyledikleri laf şu;

Sezon sonu Reijkaard gidecek,yerine fatih terim gelecek...

Nedeni çok basit;

terim çok imaj kaybetti.2. Galatasaray dönemi ve türk milli takımı zamanı ona istediği çıkışı yaratmadı.Terim şimdi bir çıkış peşinde ve söylenenlere göre adnan polat terimi geri istiyor.Reijkaard ise devre arasında milandan ciddi bir teklif aldı ve gitme niyeti var.Bizim ligi algılamamak istemeside bunun nedeni olabilir.Kısaca kulislerde böyle çok ciddi denilebilcek dedikodular var.

Adnan polat terime yine eskisi gibi tam yetki vererek ,belli bir transfer bütçesi geniş yetkiler vermeyi düşünüyormuş.Zaten futbol aş birleşmesi ve stad olaylarıda bitme aşamasına gelmişken terim tabiri caiz ise hazır kurulu koltuğa oturacak.Yönetim artık sportif başarı peşinde olacağından böyle alternatifler düşünüyor.

Musatafa denizli bile şuan hala ite kaka 2. şampiyonluğa gidebiliyorsa bizim takıma terim gelirse denizliden kötü oynatmaz bu takımı.

Reijkaard bence kafada bizim ligi bitirmiş gibi,yoksa ona karşı bir tepkim yok.İstemekle alakalı bir şey ve sanırım Reijkaard istemiyor artık..

Allah korusun diyorum...

Terim degilmiydi Bratulari, Lukunkulari, pintolari alan...

kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum.

utanın kendinizden utanın.

Kimseye değil , Büyük Başkana ve Haldun'a üzülüyorum. Geri kalanların hepsi umrumda değil.

Geri
Üst Alt