TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Arkadaslar Rijkaard'ı gelecek sene ciddi olarak değerlendirmeye alabiliriz

adamın eline ne verdiki bizim yönetim hele istediği transferleri yapsın

takımını ve sistemini kursun topunu oynatsın sonra değerlendirelim derim ben

Elano,Keita,Baros,Kewell,Neill bunlar yetmedi mi :S

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

yeterince mücadele etmedik, kosmak Fener bizden fazla kostu.. Özer Hurmaci bile 11 küsür KM kosmus yaziklar olsun, her mac böyle! Ilk yarinin ardindan LIG TV kosulan mesafeleri gösteriyor rakip takimdaki en cok kosan oyuncu bizde en cok kosan oyuncudan 1 KM filan fazla kosuyor.. Ezikler hem daha fazla kostu hem daha fazla topla oynadi bu nasil oluyor?

Sene sonuna kadar böyle orta sahamiz olacak, Mustafa Sarp Mehmet Topal vs bunlarin üstünde cok baski var her hafta medyada elestiriliyorlar ondan dogru düzgün oynayamiyorlar, halbuki sezon basindada bu oyuncularla cok pasli oyunuyorduk.. son zamanlarda sisirme toplarla baska birsey yapmiyoruz.. Jo ileride cok yalniz kaliyor... Orta sahadan ofansa fazla destek yok, Elano fazla cikmiyor Mustafa Sarpta cikmiyor gol pozisyonlarina cok zor giriyoruz

rijkaard artik ciddi degisimler yapmali ve artik oyuncular'a demeli ki: ya dedigi sahada yaparsiniz yada sene sonu gidersiniz kimse sistem'den daha onemli degildir, suç rijkaard'da degil suç oyuncular'da

En kötüsü seyirciydi.

Hayatında maça gıtmemıs adamalra satarsan bıletı ole olur... Burdan bagırdık bız dınleyen olmadı.Ne oldu sımdı foruma fenerlılere laf soletmıyenler devam edın fenerlı uye almaya bravo sıze bravo.Adamları alkısladı sızın zıhnıyetler sonrada ana avrat sovvudler helal olsun helal olsun sızee....:mad:

Büyük geçmiş olsun. En azından Ş.L'ye gidebilsek diyorum. Kesinlikle şampiyonluğu haketmiyoruz. Zaten maçı da izlemedim. Franco'nun yediği golü görünce çıldırmamak elde değil. :(

bence kaliteli bir maçın ardından kazanan taraf biz olduk. Lugano'nun yaptığı müdahale tartışılabilir. Ama onun haricinde hakem iyi bir maç yönetti bence

Hayatımın en kötü gününü yaşıyorum..Galatasaray bu olmamalı..Selçuk gibi kendi taraftarının ıslıkladığı bir adam yıldız oldu..Franco ve Elano toplasın valizini gitsin..

YILMAZ VURAL gelsin abi. Yemişim total futbolu. Adam HÜCUM futbolu oynatıyor. Hem de harika oynatıyor. Elinde de savunmada emre toramanlar koraylar var. Bu maçta yılmaz vural olsaydı bugün sahada deli gibi mücadele eden bir takım görürdük.

Rıjkaard istifa diyen göremedim?:o

unutmadan adamlar bu hafta 2 mac oynadilar ve bizden fazla kostular!!!!!!!

Var ya ne futbol sevgisi kaldı ne de başka bişey . Lanet olsun ruhsuz oyunculara da , maçı izleyen Rijkaard ' da da , susan taraftara da .

Yazıklar olsun .:mad:

ne fener ne biz şampiyonluğu hakediyoruz şampiyonluğu hakeden biri varsa oda bjk dir arkadaşlar yine kimsenin haberi olmadan birinliğe oynuyor adamlar.

Hemen asıp kesilmeye başlanmış.Ayıp size be..

Takımı için bağırmayan ve ne olursa olsun futbolcusunu ıslıklayanlar birdaha maça gitmesin lütfenn

Şu kadronun başında Gerets olsaydı ?

frank rijkaard en az 5 yil daha galatasarayin basinda olacak bir yerininizde uyduruyosunuz daha gecen gun soyledi adnan polat rijkaard ile sozlesme uzatmak istiyoruz diye

Önce üslubumuza dikkat edelim öyle konuşalım..

Uydurma gibi bir durumum olamaz,sonuçda bu camianın içinde siz yönetimsel bazda tanıdığınız varsa madalyonun öteki taraflarında olan bitenden az-çok haberler alırsınız.

Polatın 5 yıl devam edeceğiz demesi ile biz kesin devammı edeceğiz? polat kalliyide 5 yıl için getirtmişdi sonra ne oldu?

Beyler türkiyede futbol skora ve güne bakılarak oynanıyor.Şİmdi biz kaybettik,önümüze bakacağız diyebiliyormuyuz? polat istiyorki feneri içeride ve dışarıda yenelim,yüzümüz eğik kalmasın düşüncesinde ve bu çok doğru.

Dışarıda fenerliler artık bu maçların derbi olmadığını düşünüyor,haksızda değiller,Tek sonuçlu hangi derbi kaldı şu dünyada.Polat bunları yaşamak istemiyor.

Terim gelir yada gelmez,o ayrı bir tartışma mevzusu ancak şu tabloda sallama bir bjk nin başında denizli 2. şampiyonluğuna gidiyorken (olmaz olmaz demeyelim) terim şu takımın başında olsa bu kadar kötü oynamazdık diye düşünüyorum.

2. terim dönemi benimde hatırlamak istemediğim bir dönem,o dönemi ben daha çok canaydın-terim çekişmesi dönemi olarak niteliyorum.O dönemde canaydında terimde "benim dediğim olacak" diyerekten takımı yaktılar.

İşin gerçeği Reijkaard gidecekse yerli bir teknik adamın bizim başımızda olmasını temenni ederim ama kulislerde böyle dedikodular dolaşıyor buda benim uydurmam değil,zaten kısa zamanda basındada ayyuka çıkar bu olaylar merak etmeyin..

bence kaliteli bir maçın ardından kazanan taraf biz olduk. Lugano'nun yaptığı müdahale tartışılabilir. Ama onun haricinde hakem iyi bir maç yönetti bence

Temizleyin şu kuşları şu forumdan artık yeter bee yeterrrrr:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::KALİTELİ MAÇMIŞŞ:cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022:

Bursasporu yenip feneri sampiyon yaparsak, kafayi yerim.

Hemen asıp kesilmeye başlanmış.Ayıp size be..

Ne yapalım hocam sen söyle.Hala bu milyon dolarlık ruhsuzları yalayalım mı.Çok kaliteli adamlarmı diyelim.Yerim kalitesini.İşlev önemli işlev.Yürek önemli.İnanmak önemli

Geri
Üst Alt