Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc
frank rijkaard en az 5 yil daha galatasarayin basinda olacak bir yerininizde uyduruyosunuz daha gecen gun soyledi adnan polat rijkaard ile sozlesme uzatmak istiyoruz diye
Önce üslubumuza dikkat edelim öyle konuşalım..
Uydurma gibi bir durumum olamaz,sonuçda bu camianın içinde siz yönetimsel bazda tanıdığınız varsa madalyonun öteki taraflarında olan bitenden az-çok haberler alırsınız.
Polatın 5 yıl devam edeceğiz demesi ile biz kesin devammı edeceğiz? polat kalliyide 5 yıl için getirtmişdi sonra ne oldu?
Beyler türkiyede futbol skora ve güne bakılarak oynanıyor.Şİmdi biz kaybettik,önümüze bakacağız diyebiliyormuyuz? polat istiyorki feneri içeride ve dışarıda yenelim,yüzümüz eğik kalmasın düşüncesinde ve bu çok doğru.
Dışarıda fenerliler artık bu maçların derbi olmadığını düşünüyor,haksızda değiller,Tek sonuçlu hangi derbi kaldı şu dünyada.Polat bunları yaşamak istemiyor.
Terim gelir yada gelmez,o ayrı bir tartışma mevzusu ancak şu tabloda sallama bir bjk nin başında denizli 2. şampiyonluğuna gidiyorken (olmaz olmaz demeyelim) terim şu takımın başında olsa bu kadar kötü oynamazdık diye düşünüyorum.
2. terim dönemi benimde hatırlamak istemediğim bir dönem,o dönemi ben daha çok canaydın-terim çekişmesi dönemi olarak niteliyorum.O dönemde canaydında terimde "benim dediğim olacak" diyerekten takımı yaktılar.
İşin gerçeği Reijkaard gidecekse yerli bir teknik adamın bizim başımızda olmasını temenni ederim ama kulislerde böyle dedikodular dolaşıyor buda benim uydurmam değil,zaten kısa zamanda basındada ayyuka çıkar bu olaylar merak etmeyin..