TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Yeeeeeeeeeeeeeeeeteerrrrrr. Şu takımı yenin artık yeeeeeeeeeetteeeeerrrrrr. !!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Temizleyin şu kuşları şu forumdan artık yeter bee yeterrrrr:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::KALİTELİ MAÇMIŞŞ:cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022:

:cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Bu sene büyük ihtimalle şampiyonluk gitti. Ha bir mucize olur gene 2006 daki gibi balına bir şampiyonluk alırız orasını bilemem. Ancak haketmediğimiz bir gerçek. Muhtemelen bu sezon gelmeyen şampiyonluğun ardından Rijkaard' ı getirdik, ona sonuna kadar güveniyoruz, unutmayın Derwall geldiği ilk sezonda yerlerde süründük diyenler çıkacaktır. Büyük ihtimalle yönetim de böyle düşünecektir. Ben Rijkaard' ın bir Derwall olduğuna inanmıyorum. Rijkaard kalsa bile bize önümüzdeki sezon da başarıyı getirebileceğini düşünmüyorum. Hıncal Uluç bir yazı yazıyor, forumda salya sümük çoğunluk saydırıyor, Hıncal Uluç' a saldırıyor, adamın dedikleri çıkıyor, Ahmet Çakar yorum yapıyor televizyonda gene herkes yuhluyor, Galatasaray düşmanı ilan ediyor, ama onun da dedikleri çıkıyor, hepsini geçtim, maçı seyrediyoruz, hepimiz görüyoruz ki orta alanda boşluklar var, Fenerbahçe o boş orta alanda çok rahat pas yapıyor, orta alanı rahat geçiyor, dönen topları da çok rahat topluyor, ama 90 dakika buna kenardan müdahale edemiyor, tek bir sebebi var Fenerbahçe stoperlerin arasında top atıp Guizayı kaçırmasın, peki güzel kaçırmasın, ne oldu, adamın biri orta sahadan bir vurdu, gol. Sadece bu maç mı? Tabi ki değil. Eskişehir maçında kendi sahanda pas yaparken top kaptırır gol yersin, Trabzon maçında kendi sahanda pas yaparken son adamın çalım atmaya kalkar gol yersin. Peki bunun sebebi ne? Geriden oyunu kuralım, pas yapalım, rakibi yoralım, güzel yapalım bunları. Ama yapamıyoruz, bu stoperle olmuyor, biz de Puyol yok, Servet var. Orta sahada da Xavi, Inıesta yok, Mustafa Sarp, Mehmet Topal var. Gene bol ayağa pas anlayışı yüzünden bu takım ligin ilk yarısında 6 puanı kendi sahasında 3 tane maçı 1-0 dan 1-1 e getirerek verdi. Sebebi ne pas yapalım, top dolaştıralım, 90 dakikanın yarısını bununla boşa harcayıp, 2. golü atamayıp berabere bitirdiğimiz o 3 maç Eskişehir, Manisa ve İBB maçlarından kaybedilen puanlar olmasa bile bugün bu takım liderdi. Ama yok. Ders almak yok. Oyuna müdahale yok. Benim Rijkaard' dan ümidim de yok. Barcelona gibi bir takıma total futbol oynatmak zor değil. Ama Galatasaray bir Barcelona değil. Ne yalan söyleyeyim, allahın bildiğini kuldan saklayacak değilim, sene başında Gerard Houllier' i Rijkaard' dan daha çok istemiştim.

İşin ilginç bir başka tarafı son senelerde Fenerbahçe maçlarında yere göğe koyamadığımız Lucescunun 1 galibiyeti var, Geretsin 1 galibiyeti var o da kupada, 3-2 yenmişiz ama elenmişiz, Fatih Terimin 2. döneminde de yine sadece 1 galibiyeti var, Skibbenin galibiyeti yok, Rijkaardında şimdilik yok. Hagi 2 defa yenebilme başarısı göstermiş, biri kupada olmak üzere. Fatih Terimin ilk döneminde ortalığı kasıp kavurduğumuz o 4 sene içinde ligde gene sadece 2 galibiyet var. İşin ilginci Feldkamp görev yaptığı toplam 2 yılda 3 defa yenmiş Fenerbahçeyi, Fenerbahçe ile Saraçoğlunda berabere kaldığımız tek kupa maçında yine Feldkamp var. Enterasan ve üzerinde oturup düşünülmesi gereken bir istatistik bence.

Rijkaard'ın adamlığına,kariyerine zaten kimse çamur atmıyor.Ama ahmet çakarın dediği gibi:çaycı bile olsa ancak bu kadar olurduk.Yazık yav yazık.Kaliteni göster artık.Bu takımın başında başkası olsa,daha kötü olmazdık ya.

Rijkaard'ın kariyerinde ne war anlamadım ya Sparta Roterdamı bide Barca'yı çalıştırmış.Rotterda'mı 2.lige düşürmüş.Barcayı da zaten herkes şampiyon yapar.

Hemen asıp kesilmeye başlanmış.Ayıp size be..

niye ayıp olsunki.Bizim bakkal Ahmet efendiyi mi eleştircez.Tabiki bunları eleştircez.son 4 maç 3 maglubiyet,ve bu maglubiyetlerin biride Alisamiyende eziklere karşı.Ayıp varsa budur işte.

YILMAZ VURAL gelsin abi. Yemişim total futbolu. Adam HÜCUM futbolu oynatıyor. Hem de harika oynatıyor. Elinde de savunmada emre toramanlar koraylar var. Bu maçta yılmaz vural olsaydı bugün sahada deli gibi mücadele eden bir takım görürdük.

Daha kolayı var: Kasımpaşayı tut.

Bu ruhsuzların başına hangi teknik direktörü verirseniz verin bir şey değişmez.

Resmen Şelçük Şahin'i efsane yaptık.

Hemen asıp kesilmeye başlanmış.Ayıp size be..

"Hemen" değil. Bir sezonda yaşadığımız ve giden avrupanın,türkiye kupasının ve ligin patlaması. E takdir edersiniz ki taraftar haklı.

neyse beyler gün birlik güüdür.bu takım bizimle galatasaray oldu bizimle galatasaray olacak ve yaşayacak.hep berebr el ele verip şu sorunlara çare bulalım.ha bu işi başta tribünde başlatalım resmen çekirdekçi seyirci izliyor maçlarımızı

Evet çok doğru yerli teknik adam olsa, hadi aslanım, hadi koçum vs. gibi gazlarla takımı ateşleyebilir. Yeri gelir oyuncusuna tokatı çektiği zaman herkes haddini bilir.

Bu ruhsuzların başına hangi teknik direktörü verirseniz verin bir şey değişmez.

bu takımın başına koy yılmaz vuralı koy fatih terimi bakıyım kim ruhsuz hem gönderirler o sözde yıldızları alırlar yerine adam gibi adamlar hemde takımı öyle bir yere getirirlerki . bizimkiler hala yıldız peşinde koşuyor.

40. saniyede kaleye vurmaya korkarsan Caner orta, şut ve pas yapmayı öğrenmeden profesyonel oluyorsa, kalecin 40 metreden teyze şutunu yiyorsa ters giden bişeyler var demektir..

Ufuk geçsin kaleye yeter yemin ederim yeter.. isterse her maç 4 gol yesin ama o geçsin..

Ya macında değilm yenildik onların her zaman ki gibi ballarına.Ya tribün ya bize orada nasıl küfür edilir ya kendi stadımızda.

Rijkaard'ın kariyerinde ne war anlamadım ya Sparta Roterdamı bide Barca'yı çalıştırmış.Rotterda'mı 2.lige düşürmüş.Barcayı da zaten herkes şampiyon yapar.

Hocam çaktırma sende.Burada futbol ilahları var.Rijkaarda elanoya toz kondurmazlar.Pek ileri gidersem küfür yerim diye öyle dedim.Yoksa bizde biliyoruz kimse gitse barçaya şampiyon yapar

Git sen yap o zaman ? mantığa bak ya.

O ortasahayla Gerets değil ferguson gelse bi :badwords: yapamaz. Adamlarda istikrar var. Bizde hea bi maç yeniliyo kov gitsin. Ee tabi gelişmez takımın.

Geri
Üst Alt