TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

40. saniyede kaleye vurmaya korkarsan Caner orta, şut ve pas yapmayı öğrenmeden profesyonel oluyorsa, kalecin 40 metreden teyze şutunu yiyorsa ters giden bişeyler var demektir..

Ufuk geçsin kaleye yeter yemin ederim yeter.. isterse her maç 4 gol yesin ama o geçsin..

Katılıyorum.

Kaç gol kaçtı kaç gol.

Kaç ortayı adama nişanladık. Olmaz olamaz !

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

yok arkadaş kargalar kadar bile mücadele ve hırs yok bu takımda deli ibo gelmiş 40 yasına canla basla mucadele ediyor bunlarda hırs denen bşey yok su macı kazansaydıkda sampynlugu kaybetseydk

Ya macında değilm yenildik onların her zaman ki gibi ballarına.Ya tribün ya bize orada nasıl küfür edilir ya kendi stadımızda.

Alkışlayın şimdi onuda hadı forumdakıler hadıııııı.Alıştınız zaten....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Evet çok doğru yerli teknik adam olsa, hadi aslanım, hadi koçum vs. gibi gazlarla takımı ateşleyebilir. Yeri gelir oyuncusuna tokatı çektiği zaman herkes haddini bilir.

Yıldız oyuncular varken de gidip o oyunculara fırça çekemezler adamlar çeker gider fener aldığı gibi admaları alcaz ki söz dinlicekler götlerini yırtcak adamlar ben hala diyorum bu takımın başına yılmaz vural be fatih terim gibi adamlar lazım.

Hocam çaktırma sende.Burada futbol ilahları var.Rijkaarda elanoya toz kondurmazlar.Pek ileri gidersem küfür yerim diye öyle dedim.Yoksa bizde biliyoruz kimse gitse barçaya şampiyon yapar

evet öyleleri var ama senin gibileride var malesef isler kötü gidince ortaya cikan ben demisdim ayaklarina basliyan

Rijkaard'ın kariyerinde ne war anlamadım ya Sparta Roterdamı bide Barca'yı çalıştırmış.Rotterda'mı 2.lige düşürmüş.Barcayı da zaten herkes şampiyon yapar.

Yuh artık hocam ya bu yorumu kim yapar diye merak ediyordum :)

Herkes gider biz kalırız biz GALATASARAY'lıyız.

Rijkaard'ın kariyerinde ne war anlamadım ya Sparta Roterdamı bide Barca'yı çalıştırmış.Rotterda'mı 2.lige düşürmüş.Barcayı da zaten herkes şampiyon yapar.

evet herkes yapar Rijkaard CL kupasini aldi barcelona 35yil sonra bir avrupa kupasi aldi bunu herkes yapabilir

Adamların beğenmediği Selçuk Şahin'i milli takımın vazgeçilmez oyuncu yaptık resmen

Tek dileğim var Allah'tan herkes öyle şey mi olur s--tir dicek ama söylemek istiyorum bunu gelsin başa Fatih Terim o adamın Allah yardımcınız olsun demesi bile takımı ateşler ya yazıklar olsun.

en az senin kadar istiyorumdur bunu..

gsbonus yakti bizi.

arkadaşlar niye üzülüyorsunuz canınıza yazık değil mi?değer mi bu takımın ruhsuz mağlubiyetine üzülmek.onlar şimdi eve gidince doğru partiye,kızlarla yiyecek o paraları.peki biz niye üzülüyoruz fb ye yenildik diye.samiyende fbyi yenemiyosam bu takım için asla üzülmem ,çünkü değmez.

25247_393150141512_290575206512_426.jpg

Macin özeti budur. Bu serefsizleri sevindirdiniz ya. Yaziklar olsun hepinize.

Onu bunu bırakalım.

Ntvspor u açalım gerçek derbi orada.

Real Madrid-Atletico Madrid

Bizmisiz.isterlerse sampiyon olsunlar.veya olmasinlar hic umrumda degil.eger sen su takimla yenemiyorsan bosuna takimim diye dolasiyorsun ortada demektir.allah benim belami versin ben böyle birsey görmedim.yeminle görmedim.adamlarin kadroya bak bizimkine bak.ben anlam veremiyorum delirecem yarabbim bana sabir ver sen.lan evinizde oynuyorsunuz milyon dolarlik capulcular sizi allah sizi bildigi gibi yapsin lan böyle bir günde.lan bari evinizde oynuyorsunuz ne ruhsuz insanlarsiniz olum siz?evinde her mac gol atan yenilmeyen takim selcuk denilen orospu cocugunun bali ile yeniliyor yok böyle birsey ya.ya sizin üstünüzdeki forma SARI KIRMIZI ulan siz GALATASARAYlisiniz ULAN.cildirmak üzereyim adamlari hadi deplasmanda yenemiyoruz bakmayacam zaten ordaki maclara artik bari samiyende yapmayin olum.lan birisi bana dur desin yemin ederim ki evi dagitacam birbirine kirip indirecem camlari yeter artik olum.bana bir fener galibiyeti verin allahin kazmalari sizi be.ne zormus bu gol atmak leo franco böyle bir gol yiyorsan ananin yanina git seref yoksunu seni.almayin su takima yabanci falan ya A2 den topcu alin ama TÜRK olsun bimiyorlar derbinin havasini yabancilar ya.AHA SURAYA YAZIYORUM GALATASARAY futbol TAKIMI ILE ALAKAMI KESIYORUM.NE ZAMAN IKI MACI DA ALIRLAR FENERE KARSI O ZAMAN SEYREDERIM TEKRAR.bunun skor taraftarligi ile de ilgisi yok.bu futbol ile aciklanamaz.adminlerden bana ceza verirken su macin tesiri altinda mesaj yazdigimi umarim dikkate almalarini umuyorum

Ahhhhhh A.Avcıııı ahhhhh....

Geri
Üst Alt