TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

En nefret ettiğimde ney arkadaş biliyomusun şu hıncal uluç'un her maçtan sonra haklı çıkması,ne kadar uyuz oluyorum bu adama ama heralde boşuna konuşmamış bu zamana kadar sanırım tecrübe dedkleri de bu olsa gerek onun tecrübesi kendi adıma konuşayım benim yaşımdan 2 kat fazladır,eskiden o dandik kadrolarla bile son saniyeye kadar mücadele ederdik üzülerek görüyorum ki fenerbahçe modelinde ilerliyoruz ve işin daha da kötüsü bundan bizler çok büyük keyif alıyoruz,yeni transferlerle yıldızlarla kendimizden geçiyoruz ama bugün birkez daha anladım ki Galatasaray Ruhu inşaatın içinden çıkarılmalıdır,keşke futbolda bina dikmek kadar kolay olsaydı ben kendi evinde geride kalan rakibine pas yaptıran değil ayağına kramplar girene kadar koşacak bir takım ve forveti forvetle değştiren değil forvetin yanına forvet takviyesi yapan bir hoca istiyorum ve yine yeni yeniden gerets diyorum bizi o durumlarda o kadroyla ingilterede liverpool'un en şaşalı zamanlarında 2 hatta 3 forvetini oyuna sürerek ben de büyük takımım diyen ve o maçın ingilizlere biran önce bitsin diye dua ettirten bir hoca istiyorum,biz bu renklere aşığız gerisi teferruat,saygılar..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

25247_393150141512_290575206512_426.jpg

Macin özeti budur. Bu serefsizleri sevindirdiniz ya. Yaziklar olsun hepinize.

Bu şerefsizlerden kendi stadımızda küfür yedik Necati :(:(.O çok koyuyo insana.

Arkadaşlar deplasmanda kazandığımız Panathinaikos maçından beri GS'ın hasta olduğu belli zaten.Ama onca aydır bu hastalığa yanlış teşhisler konması bizi bu hale getirdi.Özellikle ara transfer döneminde tek akıllı transferimiz Neill oldu.Bütün rakiplerimiz adeta zayıf karınlarımızı ezberledi.Burası Türkiye.Burada sertlik var.Bizim kadronun bu sertliğe karşı koyacak gücü yok.Stoperlerimizin top tekniği amatör ligleri andırıyor.Heleki orta sahamız.Resmen içler acısı.2 tane sadece küçük takımlarda oynayabilecek kazma.Pres yapmayı bile bilmiyoruz.Rakip istediği gibi top dolaştırıyor.Kalecimiz bir felaket.Gio ve Arda fizik olarak çok yetersiz.Sert oynayan (Bursa,FB,Eskişehir) bütün takımlar yendi bizi.Bu kadroyla daha da yenerler.2002 yılından sonra kadro kalitesini kaybettik.Senelerce rakiplere sahayı dar ettiğimiz orta sahamız 8 senedir ortalıkta yok.Yerli oyuncu kalitemiz çok düşük.Özellikle kritik yerlerdeki oyuncularımız vasatın altında.Bu yüzden senelerdir Avrupa'da yokuz.Önce çok iyi bir kaleci,sonra ayağında top yakışan yere sağlam basan 2 stoper ve de orta sahada oyunun 2 yönünde de çok etkili bir isim (E.Belözoğlu) ve yanına da yakın kalitede isimler.Bu takımda Leo,M.Topal,Barış,M.Sarp,Servet ve Elano'nun yeri yok.Caner de Balta'nın önünde sol açıkta oynamalı.Gio çok hızlı ama fizik yok.Son vuruş yok.O zaman ne işe yarar???Jo'nun hangi özelliği onu yıldız yapar???Biri söylesin.Çok dengesiz bir kadromuz var.Çok zayıf yanlarımız var.Yıldız dediğimiz bir sürü oyuncunun yanında pas bile vereeyen oyuncularımız var.(Caner,Servet) Sarp ve Topal da sadece yan pas yapıyorlar.Daha compact ve dengeli kadrosu olan her takım yendi bizi.Ve de daha yener.

Anlamadığım bunları herkes görürken yönetim ve teknik kadro nasıl görmez.Ben Çatladıkapıspor t.direktörü olsam GS'ı yenerim.Yap defansına baskı tamam.Defans şişirsin.Dönen topları kalabalık orta sahanla topla ve top çevir.Nasıl olsa kaleci ya da defans yapacak hata.

YAZIK bunları görmeyenlere.

Volkana o hareketi yaptiranlara yaziklar olsun:mad:

Bu şerefsizlerden kendi stadımızda küfür yedik Necati :(:(.O çok koyuyo insana.

küfür yememizin tek suçlusu var oda oraya giden gs taraftarı.yazık.23000 gs liyi 1000 tane ezik susturdu.

Bizi dinleyen kuşlar gelın sızde uye olun hatta burda avatarınıza fener formalı foto da serbest gelınnnnn....İmzanızda fener de yazabılır gelın uye olun....Serbest burda hersey gelınnn.....................:(

Fatih terim çok daha iyi olurdu doğrusu,ama bu rijkardın yanına yerli yardımcı lazımdı bence.

üzdünüz beni akşam akşam ey Galatasaray futbol takımı

:005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005:

Rijkaard giderse, takimin basina Tugay Samanci'yi getirsinler !

UEFA gitti , TR Kupası gitti. Şampiyonluk gitti. Eeeeeeeeeeee ne kaldı geriye?

Barosun yarısı kadar hırs yok hıcbırınızde yazıklar olsun.....

volkan ayisi o pozisyona aliskin oldugundan yapmis hareketi

Yıldız oyuncular varken de gidip o oyunculara fırça çekemezler adamlar çeker gider fener aldığı gibi admaları alcaz ki söz dinlicekler götlerini yırtcak adamlar ben hala diyorum bu takımın başına yılmaz vural be fatih terim gibi adamlar lazım.

Evet aynen öyle birileri lazım. Ali Sami Yen ne demiş '' Hedefimiz İngilizler gibi toplu oynayıp, Türk olmayan takımları yenmek '' Evet abi nerde toplu oyun,nerde takım oyunu. Ver Keita'ya 3 kişiyi geçsin yardırsın birşey olursa olur, ver Arda'ya tekniğini fiziğini kullansın 3 kişiyle boğuşsun, diğerleri içinde aynı şey. Takım bu mantalite ile oynuyor. Hani playstationa gidersiniz de messi,c.ronaldo,eto, vs kıvrak oyuncuları alıp pas vermezsiniz ya aynı öyle oynuyor bizim takımda.

Bu takımdan Neill dışında her futbolcu gidebilir yokluğuda hissedilmez yada gözlerimiz onu aramaz.

Vibratör niyetine topu kullanmış. Doğal ihtiyaç diyelim..

Geri
Üst Alt