TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Sezon başından beri Caner'in Galatasaraya verdiği zararı başka hiçbir oyuncu vermemiştir...

Benim asıl anlamadığım Caner fanatikleri var şimdi çıkarlar ooo sen Caner'i nasıl eleştirirsin diye söverler bana...

En çok üzüldüğüm nokta ise benim adamım Hakan Balta'yı yediler ya,Caner fanatikleri varken Hakan Balta bir daha bu takıma zor girer...

Caner fanatikleri Caner'i defansın solunda oynasın diye değil kendi yerinde oynasın diye destekliyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

vlcsnap-2010-03-28-21h45m00s236.jpg

vlcsnap-2010-03-28-21h45m13s123.jpg

vlcsnap-2010-03-28-21h45m35s106.jpg

vlcsnap-2010-03-28-21h46m02s117.jpg

Orta saha nerde burda.

Bizim orta sahamiz varmiydi?:confused:

edit

yanlış anlamışım golü

haftasonu 5 vizem var dün ve bugun kitap açamadım bi kaç günümde böyle boş boş geçer geçen sene eskişehirde okurken maçlara gidecem diye sınıfta kaldım esk -haydarpaşa arası geçti bir sene yeri geldi bilete 125 milyon verdim hiç birşey koymadı helal olsun ama heyecandan gece uyuyamadım tmm fark beklemiyordum ama 1 0 da olsa ite kaka da olsa yenelim diyorduk bi arkadaş çok güzel demiş biz ekimden beri bugunu bekliyorken bu kadar onursuzca mağlup olmak adama koyuyor zor cimbomum zor artık şampiyon olsanda çıkıp ta gururla gezmem bunu haketmedik saygılar herkese iyi akşamlar

Edit.

Caner fanatikleri Caner'i defansın solunda oynasın diye değil kendi yerinde oynasın diye destekliyor.

yok abi kaç kişinin kadrosunda gördüm Caner sol bek oynasın Aslantepe kadrosunda diye kadro yazıyorlar....

Yani Caner'in bonservisini alırsak çok ciddiyim maç falan izlemem ben,saçlarımı yola yola bitiririm..

hiç merak etme skibbe ye vesinler barçayı en kötü haliyle alır zaten şampiyonlar ligini,hocalık kariyeri olmayan guardiola bile destan yazıyor,aynı ekip de dede bile avrupa şampiyonu oldu,o ekibe lorantı koysan iş yapar..

:cheeky-smiley-022:

benim anlamadığım neden her atakta topu ileri şişiriyoruz ;neden her dakikayı berabere giden maçın son 1 dakikası gibi oynuyoruz. Orta sahamız resmen yok! 4-1-4-1 oynuyoruz resmen ki pozisyon bolluğu da yaratamıyoruz!

Bence rijkaard elano konusunda hata yapmadı

ve elano düzgün oynarsa oldukca önemli bir topcu

bence esas sorunumuz kafası dünya kupasında olan bir elano ile karşı karşıya olmamızdan kaynaklanıyor

o yuzden maçlarda hiçbir sorumluluğu almıyor, toptan kacıyor

rijkaard'ın sorunu çözüp çözmemesi konusu ise göreceli

elinde bulunan kadroya bak orta saha oyuncuların kimler

barış, sarp, topal, ayhan, elano, emre çolak, birazcık da arda

peki rijkaard bu isimlerin her birini çeşitli varyasyonlarla denemedimi denedii

peki elde ettiği sonuc ne ???

işte tartışmamız gereken nokta burası

Aynı orta saha 2007-2008 sezonunda da vardı kardeş.O sene takır takır oynuyoduk şampiyonda olduk.Demekki isteyince oluyormuş.Bence suçu kadroda bulmayalım.Bu kadro son yılların en iyi kadrosu, o kadar transfer yapıldı bizde burda haldun üstüneli övmedik mi fıstık gibi kadro oldu diye...

haftasonu 5 vizem var dün ve bugun kitap açamadım bi kaç günümde böyle boş boş geçer geçen sene eskişehirde okurken maçlara gidecem diye sınıfta kaldım esk -haydarpaşa arası geçti bir sene yeri geldi bilete 125 milyon verdim hiç birşey koymadı helal olsun ama heyecandan gece uyuyamadım tmm fark beklemiyordum ama 1 0 da olsa ite kaka da olsa yenelim diyorduk bi arkadaş çok güzel demiş biz ekimden beri bugunu bekliyorken bu kadar onursuzca mağlup olmak adama koyuyor zor cimbomum zor artık şampiyon olsanda çıkıp ta gururla gezmem bunu haketmedik saygılar herkese iyi akşamlar

nokta

+1905

Rijkaard'ın kariyerinde ne war anlamadım ya Sparta Roterdamı bide Barca'yı çalıştırmış.Rotterda'mı 2.lige düşürmüş.Barcayı da zaten herkes şampiyon yapar.

Şu yoruma da hastayım. Barca'yı herkes şampiyon yaparmış hahaha! Sanki fm oynuyoruz burda :mad:

Bence sadece 3 oyuncu oynadı bugün...

Giovani Dos Santos,Lucas Neill ve Sabri Sarıoğlu...

En ilginci ise bazılarının sövdüğü Giovani Dos Santos'un bugün sahada formanın hakkını vermek için bu kadar çabalaması,Mustafa Sarp ve Mehmet Topal'da bu kadar çabalasaydı sonuç farklı olurdu...

Orta acıyosun topa hareketlenen yok topla defans arasını sokkı kendını gol olsun.....Bekleyın ayagınıza gelır top...

Aynı orta saha 2007-2008 sezonunda da vardı kardeş.O sene takır takır oynuyoduk şampiyonda olduk.Demekki isteyine oluyormuş.Bence suçu kadroda bulmayalım.Bu kadro son yılların en iyi kadrosu, o kadar transfer yapıldı bizde burda haldun üstüneli övmedik mi fıstık gibi kadro oldu diye...

Hocam motorun herseyi tamam bir anahtari eksik.

Orta sahaya adam lazim ADAM bak ozaman motor nasil saate 300 yapiyor.

hiç merak etme skibbe ye vesinler barçayı en kötü haliyle alır zaten şampiyonlar ligini,hocalık kariyeri olmayan guardiola bile destan yazıyor,aynı ekip de dede bile avrupa şampiyonu oldu,o ekibe lorantı koysan iş yapar..

Real Madrid milyon eurolar harcadı ama Cl'de çeyrek finali göremedi.Hocası da Pellegrini.Demekki kimi koysanla olmuyormuş bu iş.Takım olmak bir süreç ister.Başında güvenebilceğin bir hoca varsa sabreder Barça gibi takım oyunu oynayan takım kurarsın.Yok ben güvenemeyeceğim koltuğu sallanacak adamlar getirecem takımın başına bir yılda başarı gelmezse yollayacağım dersen o da farklı bir seçim.

Bkz. Skibbe

fark

Bkz.Frank Rijkaard ve 5 yıllık Barcelona tecrübesi ve bugünkü Barcelona

Orta sahamız yoktu gerçekten şaka gibi bütün topları ileri şişirdik

Nerede bu Mustafa Sarp ve Mehmet Topal anlamıyorum maç oynanırken ne yapıyorlar ?

Ben yarın işe nasıl gidicem şimdi..Ama eminim o ruhsuz topçular kulaklarında BMW lerle veya porsche lerle gelirler belki Floryaya,rejenerasyon antremanını yaparlar rahat rahat..Tamam gözümüz yok ama OLMADI bu ruhsuzluk .

Fenerli futbolcular artik bize karsi o kadar rahat hareket ediyorlar ki... Alisamiyen olsun, Kadiköy olsun bizimkilerin gibi ayagi, bacagi titremeden, rahatca futbol oyniyor herifler.

Ilk 5 d. baski kurmustuk, sonra fener nefes almaya basladi ve hemen ayaga pas ile sakin sakin üstümüze gelmeye basladi. Bir yandan Topala bakiyorum orta sahada topla bulusuyor ya yan pas atiyor yada geri pas. Bir pozisyyonu var cok komik: Tam Ortada topu aldi azcik ileriye gitti tam"Allahim, topal topu sürdü ve simdi dikine pas atmak icin kafasini kaldirdi" dedim icimde o da ne? Sirtini fenerin kalesine dogru cevirip bizim kalemize dogru geri geliyor adam ve sonrada son adam olan Neil miydi, Sabri miydi hatirlamiyorum, ona pas atiyor. O napsin? Tüm takim ilerde, top bekliyor. Geride hemen hemen kimse yok, adam kiminle pas yapsin, nasil atak hazirlasin. Adam zaten defansi biri, istese de cok iyi beceremez. Dogal olarak topu kaldirip durdular Neil olsun, Servet, Caner olsun.

Diger yandan Selcuka bakiyorum, herif gol pozisyona sokmak icin milimetrelik dikine paslar atmayi calisiyor. Cogu zaman beceremiyor ama herif hic korkmadan, ayagi, bacagi titremeden bunu yapmayi calisiyor, sorumluluk aliyor. Bizim Topal ve Sarp Canere, Sabriye, Neile pas atip duruyor. Yemin ederim, Su Selcuk hiyari bir anadolu takima karsi bu kadar rahat, bu kadar cesaretli ve sakin oynayamiyor. Herifi bir anadolu takima karsi oynadigi maclarda 3 pasin 2 si hatali olur...

Rijkaard ve Neeskens görmüyorlar mi acaba neden pas yapamadigimizi?

Yahu top Canerde, en yakin olan arkadasi 15-20 m uzaklikta duruyor. Brak o kadar uzakta durmasi, bosa kacma falan hicbirsey yapmiyor. Durduklari yerde (özellikle Sarp ve Topal) "geriye at toppu" " ileri vur, kaldir topu" gibi el isareti yapipiyorlar.

Elano da acayip birsekilde ortadan kayboluyor. 5 d. icinde bir bakiyorsun defansimizin önünde, bir 5 d. daha geciyor bakiyorsun ilerde pozisyonu hazirliyor. Ama kopuk kopuk oyniyor iste. Tabi burda Sarpin ve Topalin berbat oynamalari cok etkiliyor adami ama genede daha etkili olmasini beklerdim Elanonun. Rijkaardla konusmuyor mu, ben surda oynasam, burda oynasam, yanimda o oynasa bu oynasa daha iyi olmaz miydi diye sormuyormu acaba. Bu orta sahamiza bir cagre bulmamiz lazim, yoksa Sivasa karsi bila puan kaybi olur.

Real Madrid milyon eurolar harcadı ama Cl'de çeyrek finali göremedi.Hocası da Pellegrini.Demekki kimi koysanla olmuyormuş bu iş.Takım olmak bir süreç ister.Başında güvenebilceğin bir hoca varsa sabreder Barça gibi takım oyunu oynayan takım kurarsın.Yok ben güvenemeyeceğim koltuğu sallanacak adamlar getirecem takımın başına bir yılda başarı gelmezse yollayacağım dersen o da farklı bir seçim.

Bkz. Skibbe

fark

Bkz.Frank Rijkaard ve 5 yıllık Barcelona tecrübesi ve bugünkü Barcelona

doğru söylüyorsun sabırla takımın her hafta nasıl daha kötü oynayacağını öğreniyoruz haklısın ben bunu düşünememiştim,cl de çeyrek finale kalamadığın dediğin madrid bugün barcelonanın önünde averajlada olsa lider belki anlamana yardımcı olur.

Geri
Üst Alt