TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Yarın formamla gezecem buralarda.Ama o Sami Yen'de kendi stadımızda eziklerden küfür yedik ve net şekilde duyuldu ya YAZIKLAR OLSUN.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Emre Güngör hata yapsa arkasında durarım adam kaliteli defans ama;

Mustafa Sarp,Mehmet Topal,Caner Erkin,Ayhan Akman,Barış Özbek,Leo Franco

bunların hata yapma lüksü yok kaçıncı kahredişleri bizi

O değilde Volkan Demirel ne kadar rahat bir adam ya...

Bir futbolcu yada kaleci son dakikada neyine güvenerek bir camiaya böylesine hakaret etme cüretinde bulunabiliyor anlamak güç..

Florya'da gs taraftarları Franco ya Go Home diye bağırıyorlar

Türkiyenin en iyi hakemi cücüyede helal olsun. Ezik adam son dk. penaltiyi nasil görmez ?

vlcsnap-2010-03-28-21h45m00s236.jpg

vlcsnap-2010-03-28-21h45m13s123.jpg

vlcsnap-2010-03-28-21h45m35s106.jpg

vlcsnap-2010-03-28-21h46m02s117.jpg

Orta saha nerde burda.

yahu süper fotolar eline sağlık necati

fotograflarda da görüldüğü gibi bizim takımda kimse rakip karsılamayı bilmiyor

maçlarda orta saha oyuncularının özellikle sarp ve topalın defansta da servetin ve canerin neler yaptıgına dikkat edin gerçi Neill'in gelmesiyle burası biraz daha toparlandı o da ayrı bir konu

ortasahamız adamın yanında adamla birlikte refaketçi olarak kosuyor topun önüne geçmeyi bırakın, rakibi rahatsız dahi etmiyor

hatta taç kullanmayı dahi bu takıma bastan ögretmek lazım çünkü kullandıgımız her taç rakibin kafasına gidiyor

bizim takıma futbolu bastan ögretmemiz lazım diyorum herkes burun kıvırıyor hakikatten ögrenmemiz gereken çok sey var ve rijkaard bunları ögretene kadar basarı beklemeyin

Hocam motorun herseyi tamam bir anahtari eksik.

Orta sahaya adam lazim ADAM bak ozaman motor nasil saate 300 yapiyor.

Orta sahaya adam lazım doğru ben zaten inkar etmiyorum. Ama bütün suçu orta sahada bulmayalım diyorum.Bugün maçı izledim bitane ruhuyla mücadele eden futbolcu göremedim.Eğer görseydim emin ol skor çok daha farklı olurdu.Takıma hırs aşılamak ve motive etmek teknik direktörün görevi değil mi? ben mi yanlış biliyorum..

4-3-3 sistemi turkiye'de olmuyor Rijkaard anla artik anlaaaaaaaaaaaaa!

yeni bir alternatif bul 4-3-3 degil 4-5-1 oyna topal+sarp yerine mustafa sarp'i elano+gio'nun arkasini koy Elano ve Gio'da pas daglimi yapsinlar ve boylece yeni bir alternatif 4-3-3 bulmus olursun orta uçlu elano,gio,sarp, hucum uçlu arda-Jo(baros)Keita

tabiki klavye basinda bunlari yazmak kolay Rijkaard daha iyisini biliyordur

________________Jo(Baros)___________________

___arda_____elano________Gio_______Keita_

___________________Sarp__________________

balta______Neil____Servet__________Sabri__

________________Leo(UFUK)______________

adamlar artik nasil galip geleceklerini biliyorlar ortasaha'yi ele geçirip pas yapip araya toplar ile gol atiyorlar

Uefa Avrupa Kupasında ülkemizi temsil edecek takımımızı kutlarım. Bursaya gider manchesteri izleriz artık. Teşekkürler hepinize

Uzatmaya gerek yok bence konu kilitlenmeli artık !!!!!!!

Galatasaray dünyaca ünlü bir markadır

ve bu markanın asaletli formasını taşıyabilecek

o forma için canını dişe takacak

ve herşeyden önemlisi AKILLLI futbolcular görmek istiyorum sahada

umarım bu yenilgi bizim için hayırlı olur

Ne paralar harcandi,ne yabanci oyuncular alindi birde yabanci bir hoca sonuc husran,tek bir oyuncu haric tabiki NEIL,bir takim bu kadarmi ruhsuz,isteksiz oynar,bir hoca bukadarmi oyundan anlamaz,evet Rijjkard oyunu okuyamiyor,artik Raijkard bence Skibbeden daha amator,bu adam nasil Barcyi calistirdi anliyamiyorum,sadece hocami tabiki degil,Servet topa vurmasini bilmiyor,Elano neye yarar lutfen irisi bana anlasin,Keita buyuk maclarda kayip,kiraladigimiz oyuncular seneye kalmasinlar,cunku onlardanda fayda gelmez,ve yonetim suclularmi evet suclular,cunku aldiklari oyuncular Galatasarayin buyuklulugun farkinda degiller,Rijjkardla yollar ayrilmali,cunku bu adamdan fada gelmez,sayin baskan yeni donemin hayirli olsun ama sen ne yaparsan yap Galatasaray seninle basarili olmayacaktir

Floryada Leoa go home diyenlerin Allah b...

Futbolcularımızın aklının başına gelmesi lazım.

Umarım gelmiştir.

1 Bursaspor 27 18 4 5 54 24 30 58

2 Fenerbahçe 27 17 4 6 48 27 21 55

3 Beşiktaş 27 16 7 4 39 19 20 55

4 Galatasaray 27 16 5 6 51 28 23 53

Çok iç karartıcı bir durumda değiliz. Derbiler de bitti, zor maçlar da. Takım bizi heyecanlandırmak için şaka yapıyor diyerek pollyannanın kulaklarını çınlatıyorum...İnancımızı korumalıyız, yeni stadımıza geçtikten sonra da GS-FB ve FB-GS son on yıl tarihini tersine çevirebiliriz.

İnanmak başarmanın yarısıdır.. BAŞARACAĞIZ...

Ben yazık ki olumlu bakamıyorum artık şampiyonluk için.Bu takım oynayarak yenilse inanın hiç üzülmeyeceğim.Oynadık,mücadele ettik ama olmadı der futbolcularımızı alkışlardık.Ama ben ne mücadele ne futbol gördüm sahada.Kimse çıkıp da şöyle mücade ettik böyle oynadık diye takımı savunmaya kalkmasın.Tabii herkesin kendi görüşü ama ben buna hiçbir zaman inanmayacağım.Haftalardır bu takım kötü oyun oynuyor.Hep olumlu mesajlar yazmaya çalıştık hep destek olduk.Ama sezon başındaki futbol anlayışımızdan o kadar uzağız ki!Sezon başındaki o delicesine pres yapan takım yok.Gol attıkça atmayı arzulayan takım yok.Orta saha hiç yok.Rijkaard'ın zaman zaman hataları yok mu?Var tabii ki.Ama sahada mücadele etmeyen bir takıma Rijkaard ne yapsın?Bugünkü takımda iyi oynayan ya da iyi mücadele eden kaç tane adam sayabilirsiniz?Takım gol yemiş maçın bitimine 20 dk.var az zaman değil.Ama takım en ufak bir reaksiyon göstermiyor.Devre arasında verilen istatisatiklere göre hakem bile daha fazla koşmuş bizim oyuncularımızdan.Şimdi söyleyecek söz kalıyor mu geriye?Fener'in ölü haline mağlup olduk ya o bana çok dokunuyor.Takımda ödemeler günü gününe yapılıyor herhalde.Alırım maaşımı bakarım işime mantığında zannedersem herkes.Yani herkes fazlasıyla profesyonel.Bu takımın ödemeleri geciktiği zamanlarda hani o ağabeylerinin bol olduğu dönemde en azından yenilgiye tepki gösteren bir ruh vardı takınmda.En azından mücadele görüyorduk.Şimdi o mücadelenin o ruhun yerinde yeller esiyor.Beni bu vurdumduymazlık kahrediyor.Seyirci kötüymüş.Seyirci kötü de...Bu takım seyirciyi ateşleyecek ne yaptı onu sormak lazım!Sonuç olarak be senede hevesim kursağımda kaldı.Düşünmeyeyim diyorum ya da ağlamayayım diyorum ama gene olmuyor.

Geri
Üst Alt