TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ya bu Eskişehirsporda bir futbolcu var Sezer midir nedir ne güzel oynuyordu ya bizim Arda'dan hiçbir eksiği yok gibiydi,millet ne iyi oyuncular buluyor ya...

Biz nerden buluyoruz böyle Topal,Sarp,Barış Özbek,Ayhan Akman gibi adamları anlamıyorum,Beşiktaşlı bir arkadaş diyordu bana geçen gün bütün kazmalarda sizin takımda diye gerçi çoğu eski yönetim zamanında kalma oyuncular bunlarında...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Sarı ve lacıvert.......nefretımsınız

Ya bu Eskişehirsporda bir futbolcu var Sezer midir nedir ne güzel oynuyordu ya bizim Arda'dan hiçbir eksiği yok gibiydi,millet ne iyi oyuncular buluyor ya...

Biz nerden buluyoruz böyle Topal,Sarp,Barış Özbek,Ayhan Akman gibi adamları anlamıyorum,Beşiktaşlı bir arkadaş diyordu bana geçen gün bütün kazmalarda sizin takımda diye gerçi çoğu eski yönetim zamanında kalma oyuncular bunlarında...

O sezer sezon baslarken 300 mi 500 bin euro yüzünden vazgectigimiz Sezer iste.

Hani Ufukla beraber gelicekti ya, iste o herif es es deki Sezer.

Tugay Kerimoğlu, Emre Belözoğlu, Mehmet Güven bizim bu altyapıdan iyi orta sahalar çıkıyor. Altyapıdan bir oyuncu çıkarıp oynatsak keşke.

Emre çolak olur umarım.

Biraz önce düşündüm de, şu maçta berabere kalsak bile işimize yarıyordu. Onu bile beceremedik.

Bi kerede şu fener bizi şans faktörü olmadan yensin ya en çok zoruma giden bu. Keita ALLAH ne verdiyse abanarak çakıyor Volkan gibi süzgeç çıkarıyor topu. Hayatın da ilk defa dur lan pas versemde Guiza atamıyor zaten deyip kaleyi düsünüyor adam ebesini nikah masasının yanından golü atıyor ya varmı böyle bisey?

Bi kerede şu fener bizi şans faktörü olmadan yensin ya en çok zoruma giden bu. Keita ALLAH ne verdiyse abanarak çakıyor Volkan gibi süzgeç çıkarıyor topu. Hayatın da ilk defa dur lan pas versemde Guiza atamıyor zaten deyip kaleyi düsünüyor adam ebesini nikah masasının yanından golü atıyor ya varmı böyle bisey?

Inanilir gibi degil gercekten.

Su son 10-15 yil fenerbahceye karsi aldigimiz yenilgiler tarihimizde bir kara leke, kim ne derse desin, bu böyle.

Inanilir gibi degil gercekten.

Su son 10-15 yil fenerbahceye karsi aldigimiz yenilgiler tarihimizde bir kara leke, kim ne derse desin, bu böyle.

1990'ların başından beri tam istatistik nedir cidden?

Arkadaslar fenevi yenmeyi yenilmeyi birakin az bi.Size soruyorum,en son normal ataktan ne bilim kornerden, uzaktan, yakindan, ceza sahasindan veya kendi yarimizdan,herhangi bir sekilde en son fenere ne zaman organize bir atak sonucu gol attik allahini seven söylesin ya cildiracam ben ya.

Ne güzel yazmışsın , oluyo malesef .

Hala inanasım gelmiyor ya sanki şimdi kabustan uyanacam ve yarın size gelip lan 1-0 yenilmişiz bi de golü kazma selçük orta sahadan atmış diyip güleceğim , siz de okkalı bir küfürü içinizden geçirip git k.çını ört te yat diyeceksiniz gibi geliyor

Ben artık kendimi Kasımlar sizin olsun veya Martlar sizin olsun Mayıslar bizim diye avutmak istemiyorum cidden. Zaten Mayısta gitti gibi artık gelsede bi anlamı yok benim için...

hepsi bizim olsun.. nedir bu teslimiyetcilik?

tam 70 milyon liralık maçtı.Boğazından kesip bu maça bilet alan taraftara biraz saygınız olsaydı bari..Transfer taksitiniz 2 gün geç yatınca ortalığı ayağa kaldırmayı biliyosunuz..

6771831.gif

Yazıklar olsun hala forman için oyna yok arman için oyna adamlar gelsin bizi evimizde yensin bizim kadroya bak be Emre dışında futbolcu kalmamış içlerinde

hepsi bizim olsun.. nedir bu teslimiyetcilik?

Renkdaş benim bu kadrodan beklentim çok büyüktü, tabi ki hasarıda büyük olacak.Sen şu kadrodan,teknik ekipten şu tabloyumu bekliyordun?

6771831.gif

Yazıklar olsun hala forman için oyna yok arman için oyna adamlar gelsin bizi evimizde yensin bizim kadroya bak be Emre dışında futbolcu kalmamış içlerinde

kadiköyü gectik zaten orda ömür boyu yenemeyizde asy de neler oluyor anlamak gercekten güc

1990'ların başından beri tam istatistik nedir cidden?

2000-2001

Galatasaray – Fenerbahçe: 0 – 0

Fenerbahçe – Galatasaray: 2 – 1

Fenerbahçe – Galatasaray: 4 – 4 (Türkiye Kupası)

2001-2002:

Galatasaray – Fenerbahçe: 2 – 0

Fenerbahçe – Galatasaray: 1 – 0

2002-2003:

Fenerbahçe – Galatasaray: 6 – 0

Galatasaray – Fenerbahçe: 2 – 0

2003-2004:

Galatasaray – Fenerbahçe: 2 – 2

2004-2005:

Galatasaray – Fenerbahçe: 1 – 0

Galatasaray – Fenerbahçe: 5 – 1 (Türkiye Kupası)

Fenerbahçe – Galatasaray: 1 – 0

2005-2006:

Galatasaray – Fenerbahçe: 0 – 1

Fenerbahçe – Galatasaray: 2 – 1 (Türkiye Kupası)

Galatasaray – Fenerbahçe: 3 – 2 (Türkiye Kupası)

Fenerbahçe – Galatasaray: 4 – 0

2006-2007:

Galatasaray – Fenerbahçe: 1 – 2

2007-2008:

Fenerbahçe – Galatasaray: 2 – 0

Fenerbahçe – Galatasaray: 0 – 0 (Türkiye Kupası)

Galatasaray – Fenerbahçe: 2 – 1 (Türkiye Kupası)

Galatasaray – Fenerbahçe: 1 – 0

2008-2009:

Fenerbahçe – Galatasaray: 4 – 1

Galatasaray – Fenerbahçe: 0 – 0

2009-2010:

Fenerbahçe – Galatasaray: 3 – 1

Galatasaray – Fenerbahçe: 0 – 1

Son 10 yilin durumu bu.

ya kendinize gelin çakma leon franco'nun hatasından yenildik ee tabi cüneyt çakırıda es geçmemek lazım ama bu eziklerin bizi 2 kez yendiği her sezon şampiyon olmuşuz takmayın kafanıza son gülen iyi güler...

hem üstümüzde ki 3 takımda birbiriyle oynayacak biz şampiyon oluruz ....

Geri
Üst Alt