TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Sorun aslinda gol yememiz degil.

Kalecimizin hatali gol yemesi degil.

Bu mac sabaha kadar oynansaydi , biz gol atamazdik.

Artik rakip takimlarin PAF lari bile ezberledi : GS in kanatlarini kilitle, Keita ya 3 kisi ile bas , gol atamazlar.

Maclari ancak kisisel beceri ile kazandik simdiye kadar. Bu da bir yere kadar isliyor iste.

Ya Arda, ya Keita , daha önceden Kewell in kisisel becerileri mac kazandiriyordu.

Orta saha yok, 3 pas yapabilen takim yok, forvete gol yollarinda kombinasyonlar yok, bir verkac bile yok, varyasyonlar yok, hep kanat hep kanat.

Sistem yok deniliyor , aslinda var, cok basit ve fazla bir ise yaramayan sistem var :

Geriden mesela Elano ile uzun toplarla Kanatlarla Keita veya Dos Santosu, zamaninda Arda ve Kewell gibi oyunculari bulustur.

Bunlar kisisel calimlarla belki pozisyon yaratabilir.

ISTE SISTEMIZ, ISTE 4-3-3, ISTE TOTAL FUTBOL.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

ya beyler halen sabır diyorsunuz umutluyum diyorsunuz, ya allah aşkına söyleyin ileriye dönük ne gibi ışık görüyorsunuz bu takımda. inanın bana galatasarayın şu kadrosunun başına gidin sokaktan bir çocuğu bulun koyun getirin t.direktör olarak zaten 4. olmak garanti olur. futbolcuları başıboş antrenörsüz bırak inanın bana bundan daha başarısız olamaz. bana lütfen rijkaardı falan savunmayın adamın sistemi bizim takıma uygun değil, zorla bunu uygulatmaya çalışmak ne kadar mantıklı sorarım size. ha o sisteme uygun futbolcun olur ilerde onu uygularsın ama şu an öyle bir kadro yok, sende iyi bir antrenör isen kadro yapına göre oyun sistemi uygularsın. sene başından beri bar bar bağırıyoruz burda bu takım bu şekilde şampiyon falan olamaz diye ama bu şekilde konuşan hep hain ilan ediliyor nedense.

yavaş hocam gaza gelmeyin bu kadar sene sonu görecez kim haklıymış...

yavaş hocam gaza gelmeyin bu kadar sene sonu görecez kim haklıymış...

inşallah siz haklı çıkarsınız. haksız çıkmayı o kadar çok istiyorum ki. ama malesef anlattıklarım doğru hoşunuza gitmesede

Artik rakip takimlarin PAF lari bile ezberledi : GS in kanatlarini kilitle, Keita ya 3 kisi ile bas , gol atamazlar.

işte keita ya 2-3 kişi basarken oluşan boşlukları kullanamıyoruz nedense

olur boyle seyler renktaslar onumuse bakalim biz bence gol de sadece leo da hata yok elano da da var selcuk sut cekiyo adam kafayi eyiyo ayni bursaspor maci gibi volkan sen sut cekti zan kafasini eydi ve golll

sanırım maçın özeti; " iştee böylee her sene böylee cimboma böylee falanda filan "

Teşekkürler Aslanlar!

ya beyler halen sabır diyorsunuz umutluyum diyorsunuz, ya allah aşkına söyleyin ileriye dönük ne gibi ışık görüyorsunuz bu takımda. inanın bana galatasarayın şu kadrosunun başına gidin sokaktan bir çocuğu bulun koyun getirin t.direktör olarak zaten 4. olmak garanti olur. futbolcuları başıboş antrenörsüz bırak inanın bana bundan daha başarısız olamaz. bana lütfen rijkaardı falan savunmayın adamın sistemi bizim takıma uygun değil, zorla bunu uygulatmaya çalışmak ne kadar mantıklı sorarım size. ha o sisteme uygun futbolcun olur ilerde onu uygularsın ama şu an öyle bir kadro yok, sende iyi bir antrenör isen kadro yapına göre oyun sistemi uygularsın. sene başından beri bar bar bağırıyoruz burda bu takım bu şekilde şampiyon falan olamaz diye ama bu şekilde konuşan hep hain ilan ediliyor nedense.

o sisteme uygun ileri futbolcularımız var zaten keita arda kewell baros (+santos). burada kewell ve baros un yokluğunu (barosu yok sayabilirsin bu maçta)dikkate almak lazım.bu takım ne sıkıntılar çekti eksiklerden. adam gibi oturtamadık takımı. bence sorun orta sahada, o ileri üçlünün arkasını sarp topal barış ayhan (-elano) cekemiyor. ayrıca rijkaard gibi bi adam caneri olmamasına rağmen niye ısrarla sol bek oynatıyor anlamıyorum.

Maçtan öncede yazdım.Rijkaard,Emre'yi kesip Servet'i oynatırsa,kariyerine kara bir leke sürmüş olacaktır dedim.Adamın biri kıçıyla güldü bana burda.

Büyük teknik direktör,oyuncusuna sahip çıkar.Hata yapsa da arkasında durur,onu kazanmaya çalışır.Bu maçta da beni yanıltmadı.Servet'i oynattı.

Maalesef Rijkaard'ın sadece ismi büyük.Bize katkısı "0"

Herşeyi geçtim de;şu Sarp denen adamı nasıl hala oynatır,neden bu adamın arkasında durur anlamış değilim.Yerden yere soktuğunuz Barış'ın bu adamdan ne eksiği var.

inşallah siz haklı çıkarsınız. haksız çıkmayı o kadar çok istiyorum ki. ama malesef anlattıklarım doğru hoşunuza gitmesede

olacak hocam bizde elbet seri galibiyet alacaz fenerden,kadıköy aldığımız galibiyet zamanı geldiğinde ortada büyü müyü kalmayacak.sabır diyorum sadece ortasahaya kaliteli isimler alınırsa aslında bizi kimse tutamaz.biz herşeyi iyi yaptık derken bi anda en önemli şeyleri unutuyoruz.bence bu sene 2.liği kovalamalı ,mucize olursa şampiyonluk sonrada eksikliklere çare arayacağız.sonrada rakipsiz olacaz ve çok sıkıcı olacak...:ciftetelli:

Selcuk degil de bir baska fenerli atsaydi o golü bu yenilgi bu kadar koymazdi bana.

Selcuk oyniyor diye seviniriz hep mac öncesi, herif 2 yildir fenerin galibiyetini geteren goller atiyor.

Sorun aslinda gol yememiz degil.

Kalecimizin hatali gol yemesi degil.

Maclari ancak kisisel beceri ile kazandik simdiye kadar. Bu da bir yere kadar isliyor iste.

Ya Arda, ya Keita , daha önceden Kewell in kisisel becerileri mac kazandiriyordu.

Orta saha yok, 3 pas yapabilen takim yok, forvete gol yollarinda kombinasyonlar yok, bir verkac bile yok, varyasyonlar yok, hep kanat hep kanat.

Sistem yok deniliyor , aslinda var, cok basit ve fazla bir ise yaramayan sistem var :

Geriden mesela Elano ile uzun toplarla Kanatlarla Keita veya Dos Santosu, zamaninda Arda ve Kewell gibi oyunculari bulustur.

Bunlar kisisel calimlarla belki pozisyon yaratabilir.

hocam kendiniz ne güzel söylemişsiniz işte orta saha yok ve bu yüzden o saydığınız herşeye katılıyorum. 4-3-3 te problem yok bence. bu ileri 3 lüyü adam gibi destekleyecek orta 3 lü otursun ayarlansın bişeyler yapılsın bu sistem olur.

Acilen 4-4-2'ye dönmemiz lazım. Neill'i orta sahaya çekip Emre ile Servet'i stoperde oynatmalıyız. Ayrıca Leo Franco acilen kadro dışı bırakılmalı

-----------------Ufuk--------------------

Sabri------Emre------Servet--------Hakan

Gio--------Neill-------Elano---------Arda

-----------Keita------Jo-----------------

Edit.

Selcuk degil de bir baska fenerli atsaydi o golü bu yenilgi bu kadar koymazdi bana.

Selcuk oyniyor diye seviniriz hep mac öncesi, herif 2 yildir fenerin galibiyetini geteren goller atiyor.

haklisin renktas angut.com bakin adamlar bizlerle nasil dalga geciyolar helal olsunn sizeeeeee helal

Acilen 4-4-2'ye dönmemiz lazım. Neill'i orta sahaya çekip Emre ile Servet'i stoperde oynatmalıyız. Ayrıca Leo Franco acilen kadro dışı bırakılmalı

-----------------Ufuk--------------------

Sabri------Emre------Servet--------Hakan

Gio--------Neill-------Elano---------Arda

-----------Keita------Jo-----------------

Edit.

:)

olacak hocam bizde elbet seri galibiyet alacaz fenerden,kadıköy aldığımız galibiyet zamanı geldiğinde ortada büyü müyü kalmayacak.sabır diyorum sadece ortasahaya kaliteli isimler alınırsa aslında bizi kimse tutamaz.biz herşeyi iyi yaptık derken bi anda en önemli şeyleri unutuyoruz.bence bu sene 2.liği kovalamalı ,mucize olursa şampiyonluk sonrada eksikliklere çare arayacağız.sonrada rakipsiz olacaz ve çok sıkıcı olacak...:ciftetelli:

senelerdir bu şekilde kendimizi avutup duruyoruz. bir arpa boyu ilerleme yok. ben bir galatasaray taraftarı olarak türkiyede ki en ciddi en büyük rakibimi doğru dürüst yenemiyorsam hemde kendi sahamda bu iş rekabetten falan çıkar kardeşim. şansızlık 1 kere olur 2 kere olur 50 kere olmaz yeter usandım bıktım ya. ne yapmaları gerekiyorlarsa yapsınlar artık bu görüntüleri bu mağlubiyetleri hele hele bu kişiliksiz futbolu bu taraftar hiç ama hiç haketmiyor. yazık değilmi kardeşim bu yatırımlara, ya çıksınlar adam gibi toplarını oynasınlar ya da bıraksınlar bundan sonra fb maçlarına paf takımkıyla çıkalım hiç olmassa bir kaç genç futbolcu kazanırız en azından bu bize yeter

Ya arkadas, daha kalan 6 mi 7 mi mac var, su orta saha oyuncularla 2. lik bile cok zor.

Acilen bir care bulmak lazim ama gercekten. Neili mi oynatir orta sahada, Emre colagi mi oynatir bilemem ama Sarp, Baris Topal, bu 3 futbolcudan sadece birini oynatmak lazim, o da mecbur kaldigimiz icin.

Biz pas yapamiyoruz, nasil yapalim ki eger futbolcularimizin aralarinda en az 15m lik mesafe farki varsa, bosa kacan yoksa, pas isteyen yoksa. Bu sorunu neden halledemiyor Neeskens ve Rijkaard. Neden hep topu hep geride cevirip duruyoruz. Bu pas olayi rakibin yari sahasinda, özellikle ortada neden yapamiyoruz. Offffffffffff

Biz iyi oyniyoruz diyenler inanamiyorum ya. Nasil iyi oyniyoruz?

Ara sira Gio yada Keita birseyler yaparsa tehlikeli olabiliyoruz, o kadar. Neden rakibin üzerine pas yapa yapa gidemiyoruz? Neden? Bu ligdeki en iyi ofans futbolculara sahibiz, neden pas yaparak, akilli ve sakin oynayarak gol poziyonlara giremiyoruz?

Geri
Üst Alt