TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

hocam bülent'in sonunun öyle olacağı belliydi türk gelecekse 3 kişi olur buda F.terim A.avcı veya E.sağlamdır benim gönlüm terimden yana ama diğerlerine de özellikle Ertuğrul'ada hayır demem,güven sabır bence de iyi ama Adnan Polat'ın bu seneyi de kupasız bitirmesi halinde hiçbişey kalmaz Rıjkard dahil yoksa kendisi gidici olur :)

Sana Adnan Polat'ın geçen hafta içinde yönetim kurulu listesini açıkladığı geceyi izlemeni tavsiye ederim.Kendileri dediler ki biz Rijkaard'a inanıyoruz ve onun burdaki varlığının önemini belki de yıllar sonra Jupp Derwall in bugün ne kadar önemli bir dönüm noktası olduğunu anladığımız gibi anlayacağız dediler.Ayrıca daha önce sezon sonu şampiyon olmasak bile uzatacağız sözleşmesini dedi Telegole katıldığında.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Birşey sormak istiyorum Abdullah avcı, yılmaz vural, güvenç kurtar vs vs den birisi başımızda olsaydı bu kadro 53 puandan daha az puan toplayabilir miydi 27 haftada ?

Abdullah avcıyı bi kenara koyalım cunku asıl dicegim sey onun dısında daha az puan toplamazları bence ama gelecek icin bişey vaadetmezlerdide anlatabildimmi Rijkaard ismi gelecek icin bişeyler vaadediyor kagıt üstünde ama kagıt üstünde kaldı şimdilik bizde tek tesellimiz ya tutarsa ya olursa diye beklioruz bakalım

Volkan'ın poposuyla topu kontrol etmesi herşeyi anlatıyordu zaten.Bundan daha fazla aşağılanamazdık.Çok yazık.Biraz onurlu oyun istiyorum bu saatten sonra.Çok şey mi istiyorum?

Volkan'a orda bütün takım saldırmalıydı bunu yapmadılar ve bu da takımımızın ne kadar korkak ve isteksiz olduğunun bir göstergesi,başlarım şampiyonluğa onurumuzla dalga geçti köpek bunun hesabı nasıl verilecek...

Ulan o saatte Mecidiyeköyde 1 milyon Galatasaraylı var Volkan Demirelin hayatına son vermek için elinize fırsat geçmiş neden korkuyorsunuz..

feneri en kötü haliyle yenemedik bunun mazereti olmaz. senelerdir hep aynı senaryo defansif oynayıp kazanan fener ofansif oynayıp kaybeden GS!!!

bu mağlubiyetin en hayırlı yanı Caner'den sol bek olmayacagını bütün Türkiye'nin görmüş olması.

Biz hayatmız boyuncu en büyük hatayı ;

1 Lucescu

2 Geretsi kovmakla yaptık

Ve şuan gittikleri takımlarda neler yapıyorlar görüyoruz.

Gelecekte "ah Rijkaard'ı göndermeseydik" dememek için sabır.

Futboldan soğudum yemin ederim,bu nedir arkadaş hala 10 sene önceki şeylerle övünüp duruyoruz,haa rakip bizi ezerekmi yendi HAYIR ama ben böyle vurdumduymaz bir tablo görmedim,sahada futbolcular tribünde taraftar uyudular ve yine bir klasikle gol yedik

Ama en çok koyan o şerefsiz volkan itinin yaptığıdır

Adam olana o hareket çok şeyi anlatır.

Volkan'a orda bütün takım saldırmalıydı bunu yapmadılar ve bu da takımımızın ne kadar korkak ve isteksiz olduğunun bir göstergesi,başlarım şampiyonluğa onurumuzla dalga geçti köpek bunun hesabı nasıl verilecek...

Ulan o saatte Mecidiyeköyde 1 milyon Galatasaraylı var Volkan Demirelin hayatına son vermek için elinize fırsat geçmiş neden korkuyorsunuz..

Zaten o Volkan'ın şahsiyetsizliği.Her zamanki gibi kalite ve seviyesini belli etti.Benim hazmedemediğim bu şahsiyetsiz adama bu hareketlefri yapma fırsatını veren futbolcularımız.O saçma golü yemeseydik görürdüm be onu bakalım yapabilir miydi o hareketi öyle rahatça?

Bu büyük camia 14 sene sampiyon olamadı ama yine yılmadı .Şu forumda suan su Galatasaray'ın son 14 senesinde yani 1996 'dan beri neler yasattıgını düsünün! Emin olun bugün oynadıgımız takımın 107 senelik tarihinde böyle basarılar görmedi ve görmek icin herseylerini verirlerdi . Hala burada gururdan onur'dan bahsediyoruz ... Gerisinide basınızı ellerinizin arasına alıp siz düsünün .

Abdullah avcıyı bi kenara koyalım cunku asıl dicegim sey onun dısında daha az puan toplamazları bence ama gelecek icin bişey vaadetmezlerdide anlatabildimmi Rijkaard ismi gelecek icin bişeyler vaadediyor kagıt üstünde ama kagıt üstünde kaldı şimdilik bizde tek tesellimiz ya tutarsa ya olursa diye beklioruz bakalım

İşte bu beklenti oynanan futbolla örtüşse canım yanmayacak Bugün adam gibi mücadele etselerdi de 7 tane yeseydik. Ama ne ruh kalmış ne bişey. İlahi adalet selçuk bi tane vurdu 40 metreden gol oldu.

Marifet mi bu ! Sende yen adamları kadıköy'de sende götünle mi ediosn ellinle mi ediyosun istedigin yerinle kontrol et . Yendiler bitti gitti . Bükemedigin eli öpüceksin . Yendiler ve sevinmeleri gayet normal . Burda öldürmek kesmekle bir yere varamazsın !

Liderle aramızdaki fark açılmadı, dün başkanımız Rakiplerimize 20şer yıl fark atacak büyük projeleriyle yeniden başkan seçildi.. Kızlarımız baskette fenere koydu, bugün Galatasaray Kulübü fenere koyarak bir kupa kazandı.. Atın üstümüzdeki şu ölü toprağını..

Bu büyük camia 14 sene sampiyon olamadı ama yine yılmadı .Şu forumda suan su Galatasaray'ın son 14 senesinde yani 1996 'dan beri neler yasattıgını düsünün! Emin olun bugün oynadıgımız takımın 107 senelik tarihinde böyle basarılar görmedi ve görmek icin herseylerini verirlerdi . Hala burada gururdan onur'dan bahsediyoruz ... Gerisinide basınızı ellerinizin arasına alıp siz düsünün .

o zamanlar yokluk vardı, şimdi ise Türkiyenin en pahalı takımından bahsediyoruz. Fark olması gerekmezmi sence!!!

cidden topun üstüne oturup hareket mi yaptı şerefsiz:mad:

Fenerbahçe maçı daha çok haketti bizden. Daha iyi savunma yaptılar ve bize pozisyon verdirmediler. Bi Leo Franco'nun yediği goldeki hatasına bakın birde Volkan'ın son dakika kurtarışına. Adamlar daha fazla azimliydi.

İşte bu beklenti oynanan futbolla örtüşse canım yanmayacak Bugün adam gibi mücadele etselerdi de 7 tane yeseydik. Ama ne ruh kalmış ne bişey. İlahi adalet selçuk bi tane vurdu 40 metreden gol oldu.

Benimde zoruma giden o sindiremedigim o işte tabiri caizse fukarayken neler neler yaptık en basitinden fazla gecmişe gitmeden 3 senede 2 sampiyonluk cıkardık su 2 senede yapılan transferler hocalar paralar tıkırında ödenirken stad yapılırken yani tabiri caizse cebimiz para görmüşken parayla rezil olmak koyuyor bana hele birde samiyende yenilmek yokmu kahrediyor hadi kadıkoyde bişeyler var dioruz geciyoruz samiyende skor olarak olmasada eze eze yenioduk keyifleniyoduk gecen sene 0-0 bitmesine ragmen oyun olarak ezmiştik yine basım önümde degildi ama bugun gökyüzü ruhuma tercüman oldu yagdırdıda yagdırdı:mad:

Yazıklar olsun hala geçmedi sinirim.Millete maskara ettiniz bütün iddaaları kaybettim bunlar Galatasarayım için değermi değer ama sizin taşıdığınız formanın değerini bilmemeniz beni dahada deli ediyor.YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!!!!!!!!

Marifet mi bu ! Sende yen adamları kadıköy'de sende götünle mi ediosn ellinle mi ediyosun istedigin yerinle kontrol et . Yendiler bitti gitti . Bükemedigin eli öpüceksin . Yendiler ve sevinmeleri gayet normal . Burda öldürmek kesmekle bir yere varamazsın !

İşte bende bu yüzden Galatasaray taraftarını seviyorum...

Çünkü centilmen taraftar kitlemiz var senin gibi renktaş,çoğunluk senin gibi düşünmekte...

Ama bazen isyan etmiyor da değilim,Volkan Demirel aynı hareketi İnönüde yapsa ne olur acaba ??

İşte bende bu yüzden Galatasaray taraftarını seviyorum...

Çünkü centilmen taraftar kitlemiz var senin gibi renktaş,çoğunluk senin gibi düşünmekte...

Ama bazen isyan etmiyor da değilim,Volkan Demirel aynı hareketi İnönüde yapsa ne olur acaba ??

Onların sorunu ne yaparlarsa yapsınlar bizi ilgilendirmez .

Geri
Üst Alt