Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc
Sana Adnan Polat'ın geçen hafta içinde yönetim kurulu listesini açıkladığı geceyi izlemeni tavsiye ederim.Kendileri dediler ki biz Rijkaard'a inanıyoruz ve onun burdaki varlığının önemini belki de yıllar sonra Jupp Derwall in bugün ne kadar önemli bir dönüm noktası olduğunu anladığımız gibi anlayacağız dediler.Ayrıca daha önce sezon sonu şampiyon olmasak bile uzatacağız sözleşmesini dedi Telegole katıldığında.
hocam bülent'in sonunun öyle olacağı belliydi türk gelecekse 3 kişi olur buda F.terim A.avcı veya E.sağlamdır benim gönlüm terimden yana ama diğerlerine de özellikle Ertuğrul'ada hayır demem,güven sabır bence de iyi ama Adnan Polat'ın bu seneyi de kupasız bitirmesi halinde hiçbişey kalmaz Rıjkard dahil yoksa kendisi gidici olur![]()
Sana Adnan Polat'ın geçen hafta içinde yönetim kurulu listesini açıkladığı geceyi izlemeni tavsiye ederim.Kendileri dediler ki biz Rijkaard'a inanıyoruz ve onun burdaki varlığının önemini belki de yıllar sonra Jupp Derwall in bugün ne kadar önemli bir dönüm noktası olduğunu anladığımız gibi anlayacağız dediler.Ayrıca daha önce sezon sonu şampiyon olmasak bile uzatacağız sözleşmesini dedi Telegole katıldığında.