Çetin KAYA
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2009
- 6.688
- 0
- 1.331
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli
Her Fener maçlarında bir Teknik Direktör hatasına tanık oluyoruz. Hiç kimsenin beklemediği sürpriz kadro veya sistemle çıkılıyor.Buda beklentileri boşa çıkarıyor. (Geretz'in Anelka'nın karşısına Orhan Ak dururken Ferhat'ı koyması gibi)
Bu şekilde bir hata omlayıp İdeal kadro ve dizilişle çıktığımız taktirde ben bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Bir de sinirlere hakim olunması ve seyircimizin akıllıca destek vermesi gerekiyor. Aksi taktirde seyircimizin gösterdiği her reaksiyondan oyuncular çok etkileniyor. Arda, Keita ve Sabri özellikle uyarılmalılar.
........................Leo
Sabri.......Nail............Emre.........H.Balta
..............(Barış)Elano......M.Topal
........................Arda
Keita..................Jo.................Caner
tertibiyle çıkılmalı.
Her Fener maçlarında bir Teknik Direktör hatasına tanık oluyoruz. Hiç kimsenin beklemediği sürpriz kadro veya sistemle çıkılıyor.Buda beklentileri boşa çıkarıyor. (Geretz'in Anelka'nın karşısına Orhan Ak dururken Ferhat'ı koyması gibi)
Bu şekilde bir hata omlayıp İdeal kadro ve dizilişle çıktığımız taktirde ben bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Bir de sinirlere hakim olunması ve seyircimizin akıllıca destek vermesi gerekiyor. Aksi taktirde seyircimizin gösterdiği her reaksiyondan oyuncular çok etkileniyor. Arda, Keita ve Sabri özellikle uyarılmalılar.
........................Leo
Sabri.......Nail............Emre.........H.Balta
..............(Barış)Elano......M.Topal
........................Arda
Keita..................Jo.................Caner
tertibiyle çıkılmalı.