TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

Her Fener maçlarında bir Teknik Direktör hatasına tanık oluyoruz. Hiç kimsenin beklemediği sürpriz kadro veya sistemle çıkılıyor.Buda beklentileri boşa çıkarıyor. (Geretz'in Anelka'nın karşısına Orhan Ak dururken Ferhat'ı koyması gibi)

Bu şekilde bir hata omlayıp İdeal kadro ve dizilişle çıktığımız taktirde ben bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Bir de sinirlere hakim olunması ve seyircimizin akıllıca destek vermesi gerekiyor. Aksi taktirde seyircimizin gösterdiği her reaksiyondan oyuncular çok etkileniyor. Arda, Keita ve Sabri özellikle uyarılmalılar.

........................Leo

Sabri.......Nail............Emre.........H.Balta

..............(Barış)Elano......M.Topal

........................Arda

Keita..................Jo.................Caner

tertibiyle çıkılmalı.

Cevap: Fenere karşı oyun planımız nasıl olmalı?

tek dilegim yuksek tempoda mac olmasi, ki Fenerbahcenin oyun duzeni agir tempoya uygun ve cogu ataklarimizi faullerle kesip oyunun duraklamasina izin vermemeliyiz. Burda hakeme de is dusecek. Kontrolu elimde tutayim diye cat pat duduk calirsa oyun temposuz ve cok sinir edici gecebilir.

bence kesinlikle saldırmamalıyız, onlar üzerimize gelmeli.. tıpkı ankaragücü maçı gibi..

fenerbahçe böylece defansını önde kurarsa intihar ederler hele keita ve gio oynarsa baros varken..

saldırırsak çok büyük sorunlar çekeriz bence, ben de herkes gibi oyunu domin etmemizi istiyorum ama 3 puanı daha çok istiyorum, bu maçta iyi futbol oynamasınlar rakip takımı bozsunler, geçen hafta ne kadar kötü olsa bile BARIŞ KESİNLİKLE OYNAMALI!!

Onu bunu bilmiyorum da, ilk 20 d. icinda gol bulalim, farka gideriz.

Bulamazsak cok zorlaniriz.

Hücum presi yapmalıyız kesinlikle.İleri oyuncularımız çok hareketli olmalılar.

Onlar büyük ihtimal orta sahamıza baskı yaparak top kazanmaya çalışacaklardır.Bu yüzden Mehmet kesinlikle oynamamalı.Ağırlığını geçtim en ufak şeyden paniklemesi aleyhimize olacak.

Bu maçta Ayhanı görebiliriz.Çünkü ofansa yardımı diğer orta saha elemanlarımıza göre daha iyi.

Sabri-Neill-Servet-Hakan

----Sarp--Ayhan------

------Elano----------

Keita----Jo----Arda

Şeklinde çıkıp daha sonra Elano -Gio değişikliği olabilir.

saçma sapan geri paslar yapmayalım,herkes yerinde oynasın ve de baskılı oynayalım yeter!!:2_thumbs_up_-_anima

İlk şart soğukkanlı olmak.

İkincisi tahriklere kapılmamak.

Üçüncüsü konsantrasyonu tam olarak sağlamak.

Dördüncüsü ileride basmak.

Beşincisi sürekli topun yönünü değiştirmek.

Altıncısı Jo, Keita ve Arda nın sürekli dikine oynaması.

Yedincisi; Farkla kazanacağız.

Konstrasyon,inanç,soğukkanlılık...

Bunları başarırsak bu maç bizim olur..

Panik yapmamak yeterli Vatan Millet Sakarya deyip saldıracaz :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

-------------Leo Franco------------

--Sabri--Servet---Neill------Hakan--

----------Barış----Elano----------

--------------Arda-----------------

--Keita--------Jo----------Giovani---

Mustafa Ceceli - Kanaryam şarkısını indirip dinleyiniz.Pazar günü sıkça duyacağız Ali Sami Yen'de :)

Benim güzel kanaryam ... :D

Bu maçı bir şekilde kazanacağız bundan hiç şüphem yok.Benim asıl korkum ondan sonraki hafta Sivas deplasmanında 3 puan alabilecekmiyiz.Eğer bu maçlardan 6 puanı çıkarırsak kesinlikle şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.

genellemeye güvenen f5Liler çok fazla ama, şunu da bilmeleri gerekir ki

Yanlış hatırlamıyorsam,sahamızdaki son 15 maçta 2 mağbuiyet, 3 beraberlik 10 galibiyet (lig & kupa) ;)

Mustafa Ceceli - Kanaryam şarkısını indirip dinleyiniz.Pazar günü sıkça duyacağız Ali Sami Yen'de :)

Benim güzel kanaryam ... :D

şimdi dinledim kesinlikle bu şarkı maçdan önce ve sonra stadda çalmalı taraftarında katılımı ile süper olur.

Benim güzel kanaryam

Dokunmaya kıyamam

Ama bahardan yüz buldum ya

Öpmeden de bırakmam

:D:D:D

Bursa'nın maçı cuma günü o maçta puan kaybederse Bursa, derbinin önemi bir kat daha artacak.Klişe olacak ama son yılların strateji ve getiri açısından en önemli maçı olur bu durumda.

-------------Leo Franco------------

--Sabri--Servet---Neill------Hakan--

----------Barış----m.topal----------

--------------Arda-----------------

--Keita--------Jo----------Giovani--

Daha simdiden macin havasina girdim fena stres basiyor be :)

manisa maçından yorgun gelecekler.baskın basanındır deyip ilk 20 dakika saldırmak lazım.gol ikinci yarıya kalırsa sıkıntı yaşarız.

Geri
Üst Alt