TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

su kuponunu yazda bizde oyniyalim kac haftadir kazanamiyorum :(

Aynen yazıyorum usta ;Palermo - Bologna :1

Bolton - Man utd :2

Bolton Man utd : Üst

Gencler - diyarbakır :1

Chealse - A.villa :1

Chealse - A. villa : üst(man utd ile chealse maclarını ayrı kuponlardada oynadım)

MArsilya-bordeux : üst

Kalan maclar : R.madrid - a.madrıd :1

Milan - lazio :1 ( bunlar bu aksam)

ajax gronıngen : üst

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

koreografiyi merak ediyorum hangi tribünde yine eski açık mı yoksa kapalıda mı ve neye benziyor ben bunu daha çok merak ediyorum var mı bunu paylaşabilecek bi yiğit :D

Hem Kapalı'da hem de Eski Açık'ta kareografi olacak diye söyledi arkadaşım. Özhan Canaydın anısına afiş asılabilir. Gerisi süpriz olsun :D

-----------Franco------------

-----Sabri----Neill---Emre----Hakan-----

------------Sarp---Topal----------------

------Giovani-----------------Elano------

--------------Keita---Jo-----------------

Böyle çıkabilirmişiz ntvsporda dediler.

saat 1.30 oldu formalar hala belli olmadı?

Chealse - A. villa : üst(man utd ile chealse maclarını ayrı kuponlardada oynadım)

eyvallahda maclarin cogu oynamis bile

Şu vasat kadroyu yenemezsek artık yuh.

hadi şu hangi formalar ile çıkacagımızda açıklansın artık ya.

eski açıkda olur suana kadar hep eski açıkda oldu yine eski açıkda olur.

umarım tüm kapalıyı saracak şekilde olur gerçi ultraslan eski açıkta orda olması yüksek ihtimal ama kapalıdai daha görkemli duruyor neyse bekleyelim bakalım

defansta emre yerine servet oynayabilirmiş

news_manset_resim_il_demir05.jpg

Nefesler tutuldu!

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray, Ali Sami Yen'de bu akşam ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Lider Bursaspor'un yenilmesi derbinin önemini bir kat daha artırdı. Bu akşam kazanan zirveye bir adım daha yaklaşacak. Kaybeden ise yarışta yara alacak.

Turkcell Süper Lig lideri Bursaspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilmesinin ardından derbi maç ezeli rakipler için daha da anlamlı hale geldi. Her iki takım da derbiden galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk yarışında yeniden iddialı duruma gelmeyi amaçlıyor. Ligde Bursaspor'un 58, Galatasaray'ın 53, Fenerbahçe'nin ise 52 puanı bulunuyor.

GALATASARAY-FENERBAHÇE

STAT: Ali Sami Yen

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Aleks Taşçıoğlu

YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Neill, Emre Güngör, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Ayhan, Elano, Keita, Giovani, Jo

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Bilica, Santos, M.Topuz, Selçuk, Deivid, Vederson, Alex, Güiza

TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

Ligtv.com.tr - Haber - Nefesler tutuldu!

8522_145170434264_91956264264_2383710_4919310_n.jpg

Semih Yüksel' Alıntı:
Leo Franco

Sabri Sarıoğlu - Emre Güngör - Lucas Neill - Caner Erkin

Mustafa Sarp

Barış Özbek - Elano Blumer

Giovani Santos--------------------Kader Keita

Jo Alves

2 Central Defender

2 Right-Left Back

1 Defensive Midfielder

2 Centre Midfielder

2 Right-Left Winger

1 Striker

Türkçesi.

2 Göbek

2 Sağ-Sol Bek

1 Defansif Orta Saha

2 Merkez Orta Saha

2 Sağ-Sol Kanat

1 Forvet

Biz buyuz. Maça da böyle çıkarız.

servet nolursa olsun önemli bir futbolcu emre'nin geçen haftaki hatasından sonra ben olsam oynatmam çok şey yapmak isteyecektir ve hataya müsait olacaktır

------------------Leo---------------

Sabri-----Servet---Lucas-----Hakan

----------Topal-----Sarp-----------

---------------Elano--------------

Keita--------------------------Gio

----------------Jo--------------

Kadro bu. Rijkaard'la konuştum haberler iyi. :D

------------------Leo---------------

Sabri-----Servet---Lucas-----Hakan

----------Topal-----Sarp-----------

---------------Elano--------------

Keita--------------------------Gio

----------------Jo--------------

Kadro bu. Rijkaard'la konuştum haberler iyi. :D

Çıkabilecek en iyi kadrolardan :D Sarp konusunda kararsızım

Milan'dan yatarsın usta :)

topuz wedo selcuk devid li orta sahayı yenemezsek kimse durmasın takımın başında.yuh artık derim.ilk maçtaki kadrolarda fenerin orta saha oyuncularının hiçbiri yok.

5 saat kaldi.

Stadin kapilari erken acilmis, Eski Acik'ta taraftarlar var.

Geri
Üst Alt