TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

fenerden hiç korkmayın kadroları çok kötü ben rahat yeneriz diyorum bi de ali sami yendeki çok rahat oalcak bence bu maçtan önemli önümüzdeki 3-4 maçı almamız lazım

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

Usta en güvendiğim Milan :) Roman interı yendı . Mİlan için bulunmaz nimet bu :):) Milanın yapamadıgını Roma yaptı. Bu arada helal olsun adamlara. Teknık direktörleride yanlıs bılmıyorsam Chealse dan , Juventusdan ve Valencia dan kovulan Raineri:)

usta geçen hafta milan'a bak aynı durumdaydı ve kazanamadı ki bu maçda yanılmıyorsam Ronaldinho, pato vs bir çok yıldız yok . Dikkat et derim :)

Bu maçta Servet oynarsa,Rijkaard kariyerine kara bir leke sürmüş olacaktır.Maçta bizi yakmış olacaktır.Emre gibi çok iyi bir defans oyuncusunu kaybetmemize neden olacaktır.

Eğer Ts maçındaki hata yüzünden kesik yerse,cidden yazık olacak.Bülent Korkmaz da genç iken çok önemli hatalar yapmıştı.Ama efsane oldu sonra.

tabi tabi..

usta geçen hafta milan'a bak aynı durumdaydı ve kazanamadı ki bu maçda yanılmıyorsam Ronaldinho, pato vs bir çok yıldız yok . Dikkat et derim :)

Aynen geçen hafta yenseler lider olucaklardı ama başaramadılar artık bu haftada böle geçerse beraberlik gibi. Milanın italya seri a da yerı yok yaw:D:D

Ali Turan da gelicek acaba ozaman defansımız nasıl şekil alıcak cok merak edıyorum. İnşallah Ali Turan pırt çıkmaz.

Florya'ya mı gitsem acaba? :)

Bu cevabınla futboldan çok anladığın belli oldu.Bir daha yorumlarımı alıntılama mümkünse

ben anlamıyorum hiç anlamam futboldan. Emrenin yokluğunda servet'in yaptıkları ortadayken sırf emre oynasın diye " Servet oynarsa,Rijkaard kariyerine kara bir leke sürmüş olacaktır.Maçta bizi yakmış olacaktır. " diyebilen zihniyetin benden daha iyi futboldan anladığını gördüm ve kahroldum şuan :)..

Arkadaşlar maç rüyası görenler kervanına dün gece itibariyle ben de katıldım:DBenim rüyamda ilk yarının sonuna doğru Jo gol atıyordu ama hakem saymadı golü.Hemen arkasından ilk yarı bitti.İkinci yarıyı göremedim çünkü rüya Keita'yla yaptığım diyaloğa döndü.Bak geçen seferden vukuatlısın bu sefer kırmızı kart görme diye uyarıyordum kendisini:)Bakalım artık hayırlısı olsun.

Son 4 bucuk saat:o

ben anlamıyorum hiç anlamam futboldan. Emrenin yokluğunda servet'in yaptıkları ortadayken sırf emre oynasın diye " Servet oynarsa,Rijkaard kariyerine kara bir leke sürmüş olacaktır.Maçta bizi yakmış olacaktır. " diyebilen zihniyetin benden daha iyi futboldan anladığını gördüm ve kahroldum şuan :)..

Evet.Çok doğru laf söylemişim.Şu Servet'i oynatırsa,Ahmet Çakar attığı çamurlarda haklı duruma gelecektir.Ts maçında Emre yerine Servet oynasaydı,en az 2-3 fark yerdik.

Bu maçta Servet oynarsa,Rijkaard kariyerine kara bir leke sürmüş olacaktır.Maçta bizi yakmış olacaktır.Emre gibi çok iyi bir defans oyuncusunu kaybetmemize neden olacaktır.

Eğer Ts maçındaki hata yüzünden kesik yerse,cidden yazık olacak.Bülent Korkmaz da genç iken çok önemli hatalar yapmıştı.Ama efsane oldu sonra.

Olay FR'nin kimi oynatıp oynatmayacagı değil, senin Rijkaard'ın kariyerine b.k atabileceğini sanman da. Sen arkadaşa demişsin benim mesajlarımın altına yorum yapma diye, ben işi bi adım daha ileri gotureyim, bence sen yorum falan yapma.

Cevap: Günün en anlamlı tezahüratı olacak...

Yaşamak kimin umrunda

Çokta s.kimde bu dünya

Aşığız biz bu renklere

Seviyoruz ölümüne

Bunu hiç söylemiyorlar uzun zamandır,çok isterim şu aralar duymak.

Mac saatinde yagmur yagacakmis.

Cevap: Günün en anlamlı tezahüratı olacak...

video da çekirdek çitleyen arkadaş baya bi ilginç yalnız ya çekirdek çitleyeceksen stadda işin ne neyse:))

Olay FR'nin kimi oynatıp oynatmayacagı değil, senin Rijkaard'ın kariyerine b.k atabileceğini sanman da. Sen arkadaşa demişsin benim mesajlarımın altına yorum yapma diye, ben işi bi adım daha ileri gotureyim, bence sen yorum falan yapma.

Neden?Rijkaard insan değilmi?Kariyerine kara leke süremezmi?Adamı put yaptınız varya.

Arkadaşlar maç rüyası görenler kervanına dün gece itibariyle ben de katıldım:DBenim rüyamda ilk yarının sonuna doğru Jo gol atıyordu ama hakem saymadı golü.Hemen arkasından ilk yarı bitti.İkinci yarıyı göremedim çünkü rüya Keita'yla yaptığım diyaloğa döndü.Bak geçen seferden vukuatlısın bu sefer kırmızı kart görme diye uyarıyordum kendisini:)Bakalım artık hayırlısı olsun.

Aynen , bende dün gece itibariyle 03:50 sularında gördüm rüyamı sanırsam. Üstüm ack kalmıs. Maçın bıtımıne 5 dk kalmıs 4-0 öndeydık. Son dk bır gol yedık 4-1 oldu. Maç bıter bıtmez sahada buluyorum kendımı bı kac futbolcunun yanına gıdıp kek kek sorular soruyorum. Elimdede mikrofon :D Hayırdır inş.Uyandım sonra saat 05.30. Tekrar uyudum .Busefer kendımı bı gökdelenın tepesınde buldum. Normalde yukseklık korkum vardır ama gökdelenın tepesınde ustelık bıde duvarın dıbındeyım ayagımı asagı sallıyordum. nasıl olsa ölmem dıye düşünuyorum:D Sonra kendımı asagıya fırlattım bı güzel. Düşmeye yakın uyandım :D

Neden?Rijkaard insan değilmi?Kariyerine kara leke süremezmi?Adamı put yaptınız varya.

elbette insandır hata yapar ama senin dedigin kadar ağır bi tanımlama olmaz.bazı sabitleşmiş degerler vardır futbolda kendini ispatlamış takımlar oyuncular t.d ler gibi.rıjkaard da bunlardan birisidir.;)

Geri
Üst Alt