TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

Mac saatinde yagmur yagacakmis.

Çok romantık bı mac olucak desene:D Bi tezahürat vardı ya yagmurla ilgili çok meşhurdu onu sölerler artık cuk oturur . Aklima gelmedı yaw :D Neydı o ?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

Aynen , bende dün gece itibariyle 03:50 sularında gördüm rüyamı sanırsam. Üstüm ack kalmıs. Maçın bıtımıne 5 dk kalmıs 4-0 öndeydık. Son dk bır gol yedık 4-1 oldu. Maç bıter bıtmez sahada buluyorum kendımı bı kac futbolcunun yanına gıdıp kek kek sorular soruyorum. Elimdede mikrofon :D Hayırdır inş.Uyandım sonra saat 05.30. Tekrar uyudum .Busefer kendımı bı gökdelenın tepesınde buldum. Normalde yukseklık korkum vardır ama gökdelenın tepesınde ustelık bıde duvarın dıbındeyım ayagımı asagı sallıyordum. nasıl olsa ölmem dıye düşünuyorum:D Sonra kendımı asagıya fırlattım bı güzel. Düşmeye yakın uyandım :D

Arkadaşlar maç rüyası görenler kervanına dün gece itibariyle ben de katıldım:DBenim rüyamda ilk yarının sonuna doğru Jo gol atıyordu ama hakem saymadı golü.Hemen arkasından ilk yarı bitti.İkinci yarıyı göremedim çünkü rüya Keita'yla yaptığım diyaloğa döndü.Bak geçen seferden vukuatlısın bu sefer kırmızı kart görme diye uyarıyordum kendisini:)Bakalım artık hayırlısı olsun.

ne zaman bi kaç kişi maç hakkında rüya görse yeniliyoruz uyumayın maça kadar:D

bence akşam çok güzel sahneler olacak.centilmenlik had safhaya cıkacak:)

ben de rüya görmüştüm ama bugün değil dün gördüm. maçı izlemiyordum rüyamda, saçma sapan olur rüyalarım zaten bir şeyler yapıyordum uçurumlardan falan atlıyordum :) sonra arkadaşla birden pc başına geçiyoruz fanatik'i açıyorum 4-1 Galatasaray kazandı yazıyor. gollere bakamadan uyanıyorum. keita'nın 1 tane attığını okuyabiliyorum sadece.

rüyam, keita 1 tane atacak skor 4-1 diyor yani.

birde saatler ileri alındıgından dolayı maç başladıgında henüz hava kararmamış olacak bi gündüz maçı havasında olacak ilk yarı ali samiyen en son sivas maçını gündüz oynamışdık:)

ne zaman bi kaç kişi maç hakkında rüya görse yeniliyoruz uyumayın maça kadar:D

Gece yatarken müzik dınlıyerek uyudum .Gece uyandıgımda üşengecligimden cıkarmadım kulagımdan . Acaba hangı şarkı calarken gördüm ruyayı ya :D:D Etkilenmiş olabilirim.

birde saatler ileri alındıgından dolayı maç başladıgında henüz hava kararmamış olacak bi gündüz maçı havasında olacak ilk yarı ali samiyen en son sivas maçını gündüz oynamışdık:)

Rahat yenmıstık o macıda:)

Aynen , bende dün gece itibariyle 03:50 sularında gördüm rüyamı sanırsam. Üstüm ack kalmıs. Maçın bıtımıne 5 dk kalmıs 4-0 öndeydık. Son dk bır gol yedık 4-1 oldu. Maç bıter bıtmez sahada buluyorum kendımı bı kac futbolcunun yanına gıdıp kek kek sorular soruyorum. Elimdede mikrofon :D Hayırdır inş.Uyandım sonra saat 05.30. Tekrar uyudum .Busefer kendımı bı gökdelenın tepesınde buldum. Normalde yukseklık korkum vardır ama gökdelenın tepesınde ustelık bıde duvarın dıbındeyım ayagımı asagı sallıyordum. nasıl olsa ölmem dıye düşünuyorum:D Sonra kendımı asagıya fırlattım bı güzel. Düşmeye yakın uyandım :D

Apartman veya bu tür çok katlı binalar, iş olarak yorumlanır. Ne kadar büyük ve güzelse işi de o derecede önemlidir. :D Rüyada maç izlemek, zamanınızı boşa geçirdiğinizi işaret eder. hiç üşenmedim merak ettim buldum ve bu çıktı üzgünüm :D

Çok romantık bı mac olucak desene:D Bi tezahürat vardı ya yagmurla ilgili çok meşhurdu onu sölerler artık cuk oturur . Aklima gelmedı yaw :D Neydı o ?

yağğmurr yağar.... sel oluruz akarız...... cimbombomaaa sırılsıklamm asıgızzzzzzzzzzzzzz

Cevap: Günün en anlamlı tezahüratı olacak...

Evet sinemaya filan git yahu :)

Apartman veya bu tür çok katlı binalar, iş olarak yorumlanır. Ne kadar büyük ve güzelse işi de o derecede önemlidir. :D Rüyada maç izlemek, zamanınızı boşa geçirdiğinizi işaret eder. hiç üşenmedim merak ettim buldum ve bu çıktı üzgünüm :D

Ahahha:D Helal usta :D Doğruları yazmıssın :D Peki mikrofon görmek neye işaret :D:D:D Spikermı olcam ne :D

az önce daha güzel bir sarki caliyordu :D

Ahahha:D Helal usta :D Doğruları yazmıssın :D Peki mikrofon görmek neye işaret :D:D:D Spikermı olcam ne :D

Rüyada mikrofon görmek, siyasi hayata atılacağınıza işarettir.

Rüyada mikrofon görmek, politikayla uğraşacağınıza yorumlanır.

Duyulduğunda heyecan yaratacak söz, ani haberdir.

tüm yorumlar iş üzerine umarım hayırlısı olur :)

yağğmurr yağar.... sel oluruz akarız...... cimbombomaaa sırılsıklamm asıgızzzzzzzzzzzzzz

Bu değil bi tane daha vardı . Yağan yagmurdaaaaaa .... gibi bişeydı :D neydı yaw dilimi ısırıyorum:D dilimin ucunda :)

MWG = Must Win Game

Geri
Üst Alt