TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

Olmaz, bunda Gio eksik. :)

-----------------------------

Ne de seviyorsunuz internet ortamında kızdırmayı... Şu afişin v1 inden buyana FB yi yenemiyoruz farkındaysanız.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

Olmaz, bunda Gio eksik. :)

-----------------------------

Ne de seviyorsunuz internet ortamında kızdırmayı... Şu afişin v1 inden buyana FB yi yenemiyoruz farkındaysanız.

gio eksik tabi folkan neden ağlıyor dersiniz :D

Volkan'ın fotoyu görünce eski günler geldi aklıma.Ne baskın yapmıştık be forumlarına :D.

Teknik,Taktik hikaye bu maçta. Daha çok Savaşan formayı ıslatan alacak. Rijkaardın yerinde olsam son uyarılardan sonra koyarım şu müziklerim dinletirim en yüksek seslisinden

https://www.youtube.com/watch?v=luFCBdS5PAs&feature=related

YouTube - Saw SoundTrack

YouTube - Requiem For A Dream Soundtrack HQ Original ( Best )

YouTube - Blood Diamond - 03 - Village Attack

Ardından şerefiniz için onurunuz için oynayın diye bağırırım. Hayatınızda değer verdiğiniz herşeyi kaybedeceğinizi düşünün bu maçı ona göre oynayın. Varsayın ki size birileri tuzak kurdu. Bu maçı alamazsanız anneniz gözünüzün önünde öldürülecek,kız kardeşiniz de kötü yola düşecek.O an hangi ruh hali ile oynarsanız bu maçı da öyle oynayacaksınız. Korku yok. Acımak yok. Tekmeye kafa sokacaksınız. Top sürekli bizde olacak. Topun bizde olmadığı her saniyede aklınıza bu dediklerimi getireceksiniz.

Baros kaçırmayacaksın

Arda koşacaksın

Keita onurun için savaşacaksın

Neill,Emre hata yapanı bitiririm

Şimdi çıkın sahaya ,çimlere gömün onları aslanlarım. Başaracakmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz, Savaşacakmısınızzzzzzzz. Gidin gücünüzü gösterin. Derdim

Vallahi Motivasyon manyağı yaparım onları.

24518_400447399973_269197899973_4868812_4880414_n.jpg

"Ta Uzak Yollardan Koştuk Geldik feneVe Koymaya!"

Mehteri dinletsin bence :D:D:D.

Bugün bahar geldi aşikar

Beyazlar açtı

Güneş öptü sıcacık yanağımdan

Benimle oynaştı

Benim güzel kanaryam

Dokunmaya kıyamam

Ama bahardan yüz buldum ya

ÖPMEDEN DE BIRAKMAM!!!

............

Bir kuytuya çekmem lazım

Usul usul çökmem lazım!!!

Başlayıp ayak ucundan

Boynuna çıkmam lazım.....

mustafa ceceli - kanaryam / fizy.

https://www.youtube.com/watch?v=YFGubHkuObg

En son hızlı yazarken Galatasarayın isnmini yanlış yazmışım diye ceza verilmişdi bana. Şimdide sen bi harfden dolayı olayları nerelere çekiyorsun. Oysaki sadece bak böyle yazmışın diye uyarsan düzeltirim zaten. g yi küçük yazmamın bana veya takımıma hiçbir faydası yok;) Bence ben küçük oyunlar peşinde değilim siz küçük hesaplar peşindesiniz. illa kasıt aramanıza gerek yok her yazdığımda.

faydası tabi yok, o yüzden küçük hesap diyoruz zaten.. biz hesap mesap peşinde değiliz sen bir fenerli olarak aynı cümlede Galatasaray'ı büyük fenerbahçeyi küçük yazarsan kasıt aranır, bundan doğal bişey yok.

arkadaslar yapmayin, hep boyle iddiali konusuyoruz sonunda uzulen biz olmayalim

Arda sakatlıktan çıkacak.İlk on bir'de başlarsa oyuna çok tempolu başlayamayabiliriz.Sonradan girmesi hırsıyla oyunu hareketlendirmesini sağlayabilir.Maça Gio veya Caner ile başlamak daha iyi olabilir.

Atmaca, niçin diyer tarafta verdigim cevaba, cevap vermedin?

Sami Yen'de olduğu için bence kaybetmeyiz. Kazanma ihtimalimiz yüksek. Ancak sahada Galatasaray'a yakışan şekilde oynayalım. Her anlamda.

sor yine neymiş sorun?

yav adam. Trabzon topicinde konusuyorduk. Objektif bak dedin falan filan hopladin zipladin. Sana yazdigimiza dogru düzgün seviyeli bir sekilde cevap yazmayi degil, hiç birsey yazmamayi tercih ediyorsun. Ayip ayip. Insanlari kiskirtip durma.

ilk maçta oyunu provoke eden bir r. carlos, defansın başını tek başına belaya sokan ve her topu alan bir kazım, ayrıca orta alanda çok yetenekli olan ve çok iyi müdahale yapmasını bilen bir c.baroni... bu 3 kişi olmayacak pazar akşamı...

kazım ve carlosun olmaması bizim için çok önemli avantaj hatırlayalım r.carlos tecrübesi ile keita'yı oyundan attırmıştı...

ayrıca her alandan sabun gibi kayabilen uğur borallarıda yok...

bunlar çok önemli eksikler, angutlar bunların farkında bile değiller ama maç başlayınca anlayacaklar...

sağ ve sol kanatları ölü, son maçlarda görülüyor bu, ancak ortadan gelebilirler o da alex'e bakıyor... herhalde alex i bir zahmet birisi kilitler...

dos santos oynarsa şanslızlığını kıracak bir gol atacaktır ne de olsa volkan öyle toplara mal mal bakıyor :D

yav adam. Trabzon topicinde konusuyorduk. Objektif bak dedin falan filan hopladin zipladin. Sana yazdigimiza dogru düzgün seviyeli bir sekilde cevap yazmayi degil, hiç birsey yazmamayi tercih ediyorsun. Ayip ayip. Insanlari kiskirtip durma.

nie yazmadğımı iki kere açıkladım ben. Hala niye bu ısrarın. Sen bana cevap yazmadan sebebiyle birlikde yazmışım oraya yazmıycam daha diye. Anlamadınmı anlamamakmı istedin :confused: Ben seviyeli cevap yazıyorumda noluyor. Her türlü seviyesiz cevaplarla karşılaşıyorum. Üstünede ceza alıyorum, cevap yazma hakkımda gidiyor. Böyle bir ortamda senle niye tartışmaya giriyim. Özelden yaz istersen her zaman cevabını aırsın.

keita'nın dün maçta tribünlere doğru sorumsuzca yada bilinçli! hareketten sonra ceza alması ve pazar oynayamaması gündemde...

neden bilinçli dedim; belkide derbyde oynamak istemiyordur, bunu da dile getirmek yerine böylesine bir hareket yapıp ceza alabilme ihtimalini kendide biliyordur...

eğer böyle bir ceza olursa; ilk maçta yumruk attı takımı 10 kişi bırakmıştı, bu maçtada sorumsuz ve iğrenç hareket dolayısıyle ceza aldı...

böyle olursa helal olsun kendisine...

Geri
Üst Alt