TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

intikam duygusu ayrı bişey pislik yaparak ortamı germek ayrı bişey benimde içimde intikam duygusu var kadıköyde olanlar ortada o maçın rovansını sahada farklı bi galibiyet ile almalıyız bu tarz intikam videolarında bi sakınca yok bence renkdaş;)

millet bu videolari sözde yorumculari dinliyerek geriliyor sonra macda bir olay oldumu örnek eziklerin biri hakeme itiraz etse bile fis orda kopuyor

ondan sonra her dk basi küfür sonra olan yine bize oluyor

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

Valla açıkçası ben hiç umutlu değilim, en fazla 1-0 yeneriz, sonra gelir burda millet "nasıl çaktık ama yapar". Ben fark olmasını isterim ama öyle bir ihtimal yok gibi, o yüzden bu derbide hiç bir heyecan yaşamıyorum..

Sonra yine seneye döngü tekrar başlar, ilk maç orda olur 4 tane sallarlar, ulan rövanşa gelin fark atmazsak bu sefer ne olsun deriz ama gene birşey olmaz en fazla 1-0, 2-1 , bu böyle devam eder...

Trabzon maçını kazansaydık,bu kadar emin konuşmazdım ts'ye kaybettiğimiz için bu maçtan hiç korkmuyorum,fb'ye kan kusturacağız,Allah nasip ederse ASY'endeyim pazar günü.hemde hayatımda ilk kez gideceğim.

Trabzon maçını kazansaydık,bu kadar emin konuşmazdım ts'ye kaybettiğimiz için bu maçtan hiç korkmuyorum,fb'ye kan kusturacağız,Allah nasip ederse ASY'endeyim pazar günü.hemde hayatımda ilk kez gideceğim.

benim ilk fener maçım 19 mayıstaki sulu maç ve 2 1 yenilmiştik kötü maç olmuştu umarım sen bize uğurlu gelirsin

Keita'ya ceza gelecekmiş herhalde.

Bu durumda kadrom şudur:

--------Franco--------

Sabri-Emre--Neill-Hakan

-----Topal--Sarp------

--Santos-Arda--Caner--

----------Jo-----------

Keitayı nerden duydun _?

Gs Bonus bulabilirsem maçtayım.

Hell'e bi gelin siz.=)

Keita'ya ceza gelecekmiş herhalde.

Bu durumda kadrom şudur:

--------Franco--------

Sabri-Emre--Neill-Hakan

-----Topal--Sarp------

--Santos-Arda--Caner--

----------Jo-----------

bence de böyle oynamalıyız keita olmazsa..

ancak rijkaard elano'Yu bir şekilde oynatacağına göre bari topal - sarp ikilisinden birinin yerine oynatsa..

sabri-emre-servet-hakan

------neill-elano--------

bu şekilde başlayadabiliriz aslında.. stoperler anında ayaklarından çıkarırlarsa topu elano-neill ikilisi belki iş yapar.

hhiç bir sonuca şaşırmam leo franco gol atsa bile şaşırmam çünkü Galatasaray şuan ne oynadığını ne yaptığını stratejisini,taktiğini,sistemini bilmeyen bir klup.bu saatten sonra en olumlu şey cl'yi garanti anlına almak ben bu takımı bir daha uefa avrupa ligi'nde görmek istemiyorum umarım bu maçı kazanıp sezon başındaki halimize bürünürüz

NE cezası keita'ya

Ezer geçeriz orası Sami Yen.

Buram buram beraberlik kokuyor bu maç,federasyon işini biliyor Bursaspor'u şampiyon yapacaklar..

Geçen sene Beşiktaşı şampiyon yaptıkları zaman gibi aynen..

Bu federasyon Galatasaraydanda fenerbahçeden de nefret ediyor inanın bana..

Yeter ulan şu maçı kazanalım sinirimden parmagımı ısırıcam ya!

Su Benim yazdigim kadro ile ciksin Rijkard biz Bunlari cok rahat yeneriz hatta fark bile atariz. bakiniz ben cok temkinli konusan birisiyim ama Fenerbahce´nin cok saldiran Önliberosuna karsi adam akilli pas yapamyan Oyunculari tercih edersen Top ceviremezsin. Bu nedemek..? Kesinlikle Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Baris özbek, Ayhan Akman gibi oyuncularin 2 taanesi ilk 11 de oynamamali..!!

--------------------LeO------------------------

Sabri-------Emre G.---------Neill-----------Hakan/Caner

---------------Sarp-----------------------------

--------------------------Elano-----------------

--------------------Arda-----------------------

Keita---------------------------------------Gio Santos

-------------------Jo/Baros---------------------

galatasaray2288wh2.png

BEKLİYORUZ...

--------------------leo-------------------

sabri--------servet-------neill---------hakan

------------------m.topal-------------------

------------elano---------------------------

-------------------------arda---------------

keita----------------------------------caner

-------------------baros--------------------

Bu maçı artık en az 2 farklı bir skorla kazanmamızı istiyorum.ALİ SAMİ YEN'de ya berabere kalıyoruz ya da 1 farklı skorla kazanıyoruz.Farklı kazanmak için maçın ikinci yarısında Jo,Emre Çolak ve Gio'yuda sahaya sürebiliriz....

bilmiyorum tabi çok merak edilen bir konu konuşulmuştur ama,biletler nezaman çıkacak satışa?

Geri
Üst Alt