TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

b-455711-antifb_cristian_baroni_ET.jpg

:asd:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

macin hakemi Cüneyt Cakir

Cüneyt Çakır verildi.

Derbinin hakemi belli oldu!

Hafta sonu oynanacak olan zorlu Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem belli oldu. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, bu zorlu derbi müsabakasını Cüneyt Çakır yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşçıoğlu yapacak.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay olarak açıklandı.

Ağlamadım desem yalan olur,pazar gününden beridir moralim sıfır inan bana çok iyi geldi bu video..

ulan var ya işyerindeyim ama nasıl ağladım ya. nerden koydunuz bu videoyu renkdaşlarım ya :) ah özhan başkan toprağın bol olsun. umarım bi hediye verirler sana bu hafta. bu videoyu bizim oyunculara da defalarca izletmeleri lazım. o ne duygu yoğunluğu ya. hasanımız,hakanımız,tomas... herkes nasılda inanmış... hadi be abi yenin bu hafta ya...

4-2lik Beşiktaş maçımızı da Cüneyt Çakır yönetmişti.Bence şu anda verilecek en iyi hakem.

Bu hakem iyi olmuş. Ama Fener'liler yine isyanlarda :asd:

Arda'nın tedavisine bugünde devam edilmiş,Fener maçına yetişir mi dersiniz?

Derbinin hakemi belli oldu!

Hafta sonu oynanacak olan zorlu Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem belli oldu. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, bu zorlu derbi müsabakasını Cüneyt Çakır yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşçıoğlu yapacak.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay olarak açıklandı.

Yardımcılardan biri aleks he:D bi alex vardı başımıza bela bir de bu olmasa bari:D

-----------------------Leo---------------------------------

Sabri------------Emre------------Servet---------------Caner

-----------------Neill-------------Topal---------------------

Keita------------------Elano----------------------------Arda

------------------------Jo----------------------------------

Eğer böyle bir 11'le çıkarsa Neill'le hücuma hızlı çıkarız ayrıca Topal'la da Alex'i kitlemiş oluruz. Elano'dan ofansif anlamda daha fazla verim alırız zaten çok koşan ve mücadele eden bir oyuncu. 2. yarıda Giovani ve Baros girer.

bacagi kopsa bile oynar

Atletico Madrid maçındada benzer bir durum vardı dediğin gibi bende senin gibi düşünüyorum ama antrenmanlara hala çıkmaması düşündürüyor beni.

Arda bu maçlarda fazla strese giriyor oyununun 10 da 1 ini bile yansıtamıyor ama nede olsa Arda,onsuz olmuyor.

galatasarayli-futbolcu-sabri-emre-belozoglu-bana_b.jpg

fft17_mf221042.Jpeg

sabri+emre.jpg

arda.jpg

gs_fb_derbi_120409_52.jpg

İğrenç görüntüler bakarken bile utanıyorum.

Geri
Üst Alt