TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

Ben bu heyecana dayanamam :42: İzlemiyicem galiba

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

emre sakatlandı...emreli fb yi yenmeyi tercih ederdim ama bir avantaj olacağı da kesin,takımının en iyisi bu sene...

Emre belezoğlu pazar günkü derbide sahadaymış

Yırtık var diyorlar. Haberler nereden geldi sahada olacağına dair? MR bekleniyor..

emre oynamaz büyük ihtimal.

Cevap: Fenere karşı oyun planımız nasıl olmalı?

Top bizdeyse toplu hücum top onlardayken toplu defans

Persembe: Emre'nin adelesinde yirtik var

Cuma: Emre sezonu kapatti

Pazar: Emre derbide ilk 11'de

:asd:

bence tek ön libero oynamalıyız bu isimde kesinlikle topaldır yapabildiğimiz kadar hücum yapmalıyız onları kendi sahalarından çıkarmamalıyız yani bu maçın felsefesi hucümdur defans değil.

........................Leo........................

Sabri.......Neill............Emre.........Caner

.......................M.Topal....................

..............Elano...............Arda...........

Keita.....................Jo...................gio

ilk maçta önde bastılar, bunda Baros gibi defansın arkasına sarkan biri yerine Nonda gibi bir forvetle oynamamız etkili oldu...atak organizasyonları yoktu adeta, defansı önde kurdular, topu kapıp hızlı hücum taktiğiyle çıktılar çok başarılı oldular..

bu sefer bu kadar önde basamayacaklar, Jo arkaya kaçabiliyor, Elano daha formda, Keita, Santos keza öyle..

Arda'nın ortaya sık sık gelip oyun kurmaya yardım etmesi lazım..

Topu kesinlikle şişirmemeliyiz, Sarp ve Barışın(bu ikisi oynar diye düşünüyorum) topu çabuk bi şekilde kanatlara ya da Elanoya vermeleri gerek ve sürekli top istemeleri gerek, en büyük eksikleri bu zaten Barış yapmıyor gerçi ama Topal ve Sarp adamların arkasına saklanıyolar resmen !!

Sürekli top çevirip kanatları 1e 1 bırakabilirsek Keita-ARda-Santos işi bitirir, ama ilk maçtaki gibi orta sahanın ortasını hiç kullanmaz, Keita ARdayı hep 1e 2 bırakırsak gene şansımız olmaz..

------------------Leo-------------------

Sabri----Emre------------Neill-------Balta

--------------Sarp----------------------

------Barış-------------ELano------------

Keita--------------------------ARda-----

------------Jo--------------------------

bu şekilde çıkarız muhtemelen, Ayhan-Barış tarzı bir değişiklik olabilir, ya da ALex için Sarp-Topal değişebilir...

fenerin 11 belli zaten...

Volkan--GG--Lugano--Bilica--Santos--Topuz--Emre(Özer)---Christian--Wederson--ALex--Guiza

diri defansif bir kadroları var, topun kıymetini çok iyi bilmeliyiz..

Barış ve Sarp az Xavi-Iniesta videosu izleyin yeter !!

Geride sıkışırsak topu Blica'nın arkasına atıp gölge presi yapalım.Adam zaten köşede rovoşata çekmeye kalkıyor.

Merak ettiğim bişey, ilk maçta Sabri varmıydı Uğur mu oynamıştı ?

Sabri vardı.Ama yediğimiz golde Alex'i galiba Sarp kaçırmıştı.Böyle amatörce oynamamamız lazım.

ilk maçta Baros-Nonda kaybettirdi bize maçı, defanstanda çıkaramadık topu mal gibi kaldık..

bu sefer öyle olmayacak, Neill var en başta !!

bunun yanında Elano daha formda !!

Kasımpaşa'nın oynadığı gibi oynarsak alırız maçı.

ilk maçta Baros-Nonda kaybettirdi bize maçı, defanstanda çıkaramadık topu mal gibi kaldık..

bu sefer öyle olmayacak, Neill var en başta !!

bunun yanında Elano daha formda !!

Balta stoper oynasa Neil'in yanında çok mu saçma olur?

ilk maçta önde bastılar, bunda Baros gibi defansın arkasına sarkan biri yerine Nonda gibi bir forvetle oynamamız etkili oldu...atak organizasyonları yoktu adeta, defansı önde kurdular, topu kapıp hızlı hücum taktiğiyle çıktılar çok başarılı oldular..

bu sefer bu kadar önde basamayacaklar, Jo arkaya kaçabiliyor, Elano daha formda, Keita, Santos keza öyle..

Arda'nın ortaya sık sık gelip oyun kurmaya yardım etmesi lazım..

Topu kesinlikle şişirmemeliyiz, Sarp ve Barışın(bu ikisi oynar diye düşünüyorum) topu çabuk bi şekilde kanatlara ya da Elanoya vermeleri gerek ve sürekli top istemeleri gerek, en büyük eksikleri bu zaten Barış yapmıyor gerçi ama Topal ve Sarp adamların arkasına saklanıyolar resmen !!

Sürekli top çevirip kanatları 1e 1 bırakabilirsek Keita-ARda-Santos işi bitirir, ama ilk maçtaki gibi orta sahanın ortasını hiç kullanmaz, Keita ARdayı hep 1e 2 bırakırsak gene şansımız olmaz..

------------------Leo-------------------

Sabri----Emre------------Neill-------Balta

--------------Sarp----------------------

------Barış-------------ELano------------

Keita--------------------------ARda-----

------------Jo--------------------------

bu şekilde çıkarız muhtemelen, Ayhan-Barış tarzı bir değişiklik olabilir, ya da ALex için Sarp-Topal değişebilir...

fenerin 11 belli zaten...

Volkan--GG--Lugano--Bilica--Santos--Topuz--Emre(Özer)---Christian--Wederson--ALex--Guiza

diri defansif bir kadroları var, topun kıymetini çok iyi bilmeliyiz..

Barış ve Sarp az Xavi-Iniesta videosu izleyin yeter !!

Bence Sarp'ın yerine Topal oynamalı.Sarp ortasahada Topal gibi top çalmıyor.Ayrıca Alex'i Topal kitleyebilir zaten fener takımı orda biter.Sarp oynuyorken ortasahamız çok kolay geçilebiliyor rakip takım alıyor ortahayı top çalmadığı için rakiple çarpışamadığı için.

Diğer yazdıklarınada katılıyorum bence fener maçının tek taktiği bireysel hata yapmamaktır.

İlk maçta Ayhan vardı Sarp'ın yanında.Bana Topal-Sarp ikilisi mantıklı geliyor.Alex'i kim önüne geliyorsa o ikiliden biri tutsun.

Balta stoper oynasa Neil'in yanında çok mu saçma olur?

Caner solbekte olmamalı bu maçta, daha dengeli olmalıyız..

bunun dışında, Servet-Emre gibi 2 milli stoper varken solbeki kaydırmak gereksiz olur biraz, rakibinde hava hakimiyetinin çok iyi olmadığını düşünürsek Emre'yi tercih edebilirim Servete, Servet daha iyi belki ama bu maçlarda daha dengeli olan oynamalı derim..

Benim korkum topu geride çevirirken olacak.Guiza deli danalar gibi sağ sola koşuyor.Bizimkiler yine yan pas yaparken birisi araya girerse diye korkuyorum.Ondan Balta'nın da ayağı iyi ya,Neil ile ikisi olur mu acaba demiştim.

Geri
Üst Alt