TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

emrenin sakatlığı ciddidir bence

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

Aynen bende öyle yaparım.Maç saatine kadar bütün yorumlara bakarım takip ederim maç başlarken uyurum kalktığımda sonucu öğrenirim yok bende dayanamam bu heyecana :D

Cevap: Fenere karşı oyun planımız nasıl olmalı?

Benim korkum topu geride çevirirken olacak.Guiza deli danalar gibi sağ sola koşuyor.Bizimkiler yine yan pas yaparken birisi araya girerse diye korkuyorum.Ondan Balta'nın da ayağı iyi ya,Neil ile ikisi olur mu acaba demiştim.

Guiza araya girsede birşey olmaz rahat ol :)

Concecao diye bir adam vardı bizde, ona benzer bir adam olsa işimiz daha kolay olurdu.

mustafa sarp iyi ama çabuk sinirlenen bir yapıya sahip.bu onun motivasyonunu bozabilir.bence sarp beklemeli topal ve barış oynamalı diye düşünüyorum

Emre biraz zor yetişir haftasonuna.

emrenin sakatlığı ciddidir bence

DURUMU BELLİ OLDU!

Fenerbahçe'de Manisaspor karşısında koşarken bir anda yere yığılan ve oyundan alınan Emre'nin MR'ı çekildi !.. Lig TV Muhabiri Tunç Elibol'un, Acıbadem Hastanesi'nden bildirdiğine göre ilk haberler umut verici !..

Tunç Elibol'un bildirdiğine göre Emre'nin arka adelesinde 1. dereceden, yani hafif düzeyde yırtık tespit edildi. Bu nedenle Emre Belözoğlu'nun Galatasaray derbisinde oynama şansı oldukça yüksek !.. Hemen tedavisine başlanacak olan Emre'nin pazar akşamı büyük ihtimalle oynayabileceği belirtildi.

Sarı lacivertli takımın bu sezonki en formda ismi olan ve Ali Sami Yen'deki maçta da dinamo görevi üstlenmesi beklenen Emre Belözoğlu, Manisaspor maçının 23. dakikasında sakatlanmıştı. Bir anda yere yığılan Emre, hemen kenara alınmış ve acıbadem Hastanesi'ne götürülmüştü.

Ligtv.com.tr - Haber - DURUMU BELLİ OLDU!

DURUMU BELLİ OLDU!

Fenerbahçe'de Manisaspor karşısında koşarken bir anda yere yığılan ve oyundan alınan Emre'nin MR'ı çekildi !.. Lig TV Muhabiri Tunç Elibol'un, Acıbadem Hastanesi'nden bildirdiğine göre ilk haberler umut verici !..

Tunç Elibol'un bildirdiğine göre Emre'nin arka adelesinde 1. dereceden, yani hafif düzeyde yırtık tespit edildi. Bu nedenle Emre Belözoğlu'nun Galatasaray derbisinde oynama şansı oldukça yüksek !.. Hemen tedavisine başlanacak olan Emre'nin pazar akşamı büyük ihtimalle oynayabileceği belirtildi.

Sarı lacivertli takımın bu sezonki en formda ismi olan ve Ali Sami Yen'deki maçta da dinamo görevi üstlenmesi beklenen Emre Belözoğlu, Manisaspor maçının 23. dakikasında sakatlanmıştı. Bir anda yere yığılan Emre, hemen kenara alınmış ve acıbadem Hastanesi'ne götürülmüştü.

Ligtv.com.tr - Haber - DURUMU BELLİ OLDU!

Tunç Elibol muayene etmiş sonucuda Lig Tv ile paylaşmış:D

Emre'nin oynayacağı zaten belliydi.

50 tane Emre olsada yeneceğiz sizi.

böyle sakatlanıpta 3-4 haftadan önce dönen görmedim bakalım ..

Buarada Fener bu oyunla anca kumda oynar !Gs de bu Feneri yenemezse bidaha da hiç yenemez!

İnşallah yeneceğiz.

Benim korkum topu geride çevirirken olacak.Guiza deli danalar gibi sağ sola koşuyor.Bizimkiler yine yan pas yaparken birisi araya girerse diye korkuyorum.Ondan Balta'nın da ayağı iyi ya,Neil ile ikisi olur mu acaba demiştim.

Benim de aklima gelmisti bu fikir. Bu macta degil ama belki Alisamiyendeki baska bir macta denerse cok iyi olur. Böylece pas yapma "özürlüleri" minimuma indirmis oluruz. Söyle zor pozisyonlarda bile tikir tikir pas yapan, topa hep sahip olan ve dikine oynayan bir Galatasarayi sabirsizlikla bekliyorum. Biliyorum cünkü Rijkaard kalirsa seneye cok daha iyi yapicaigz bu isi, insAllah.

ya bırakın bütün emreleri oynasın ne fark eder...

Yeneceğiz..Ne olursa olsun..

Benim de aklima gelmisti bu fikir. Bu macta degil ama belki Alisamiyendeki baska bir macta denerse cok iyi olur. Böylece pas yapma "özürlüleri" minimuma indirmis oluruz. Söyle zor pozisyonlarda bile tikir tikir pas yapan, topa hep sahip olan ve dikine oynayan bir Galatasarayi sabirsizlikla bekliyorum. Biliyorum cünkü Rijkaard kalirsa seneye cok daha iyi yapicaigz bu isi, insAllah.

Solbek:Caner Erkin

Stoperler:Hakan Balta, Lucas Neill

Sağ Bek:Sabri Sarığolu

Sağ Açık:Abdul Kader Keita

Sol Açık:Giovanni Dos Santos

Ön Libero:Mehmet Topal

Orta Saha:Arda Turan,Elano Blumer

Santrfor:Joao Alves

Çok iyi pas yaparız defansta.Top kaptırmayız.

Elano ve Arda defansa yardımcı olursa çok iyi kadro.

Genelde Ali Sami Yen'de oynadığımız maçların çoğunu kazanmışız zaten son 10 maça baktımda...

Aldığımız 2 mağlubiyet var hatırladığım kadarıyla o da fenerin en iyi olupta bizim en kötü olduğumuz yıllarda tek farklı galibiyetleri...

Yenmeliyiz yenicez!!!

Solbek:Caner Erkin

Stoperler:Hakan Balta, Lucas Neill

Sağ Bek:Sabri Sarığolu

Sağ Açık:Abdul Kader Keita

Sol Açık:Giovanni Dos Santos

Ön Libero:Mehmet Topal

Orta Saha:Arda Turan,Elano Blumer

Santrfor:Joao Alves

Çok iyi pas yaparız defansta.Top kaptırmayız.

Elano ve Arda defansa yardımcı olursa çok iyi kadro.

bende hep Elano-ARda ikilisinin ortada beraber oynamasını istiyorum ama fener maçı bunu denemek için pek doğru değil sanki :)

Geri
Üst Alt