TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

leo

sabri----neıll----servet----hakan

topal

ayhan----elano

keita------------------------arda

jo​

Ne olursa olsun,Keita ile Sabri'nin önlü ve arkalı oynamsı şart,ayrıca Topal es-es maçında berbat oynadığının farkında,Rijkaard ona formayı verirse eminimki çok güzel maç çıkartır,ayrıca böylesine önemli bir maçta Ayhanın tecrübesine ihtiyacımız var.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

leo

sabri----neıll----servet----hakan

topal

ayhan----elano

keita------------------------arda

jo​

Topal ile Barış, Hakan ile de Caner dışında kadroya katılıyorum. Eğer Baros 90 dakikayı çıkarabilecek durumdaysa kesinlikle Jo yerine de o oynamalı. Lugano Bilica ikilisi için Jo tutması daha kolay bir forvet. Elano yerine Gio düşünülebilir. O zaman 4-2-3-1 oynarız. Çünkü Fener takımı hızlı adamlara karşı çaresiz kalabiliyor. Ayhan forma giydiği son 2 maçta çok iyiydi o yüzden onun oynamasını tercih ediyorum. Ama yerine Elano oynasa yine doğru bir seçim olur.

Ayrıca Fanatik gazetesine göre Emre'nin adelesinde yırtık varmış ve derbide oynayamayacakmış. Eğer Emre'nin yokluğunda Alex'i pasifize edebilirsek Fener gol bulmak için duran toplardan başka çare üretemeyecektir.

Sanırım benim için bu maçın ideal taktiği

Leo

Sabri ---- Neil ---------- Emre ---- Caner

Barış ------- Ayhan

Keita ------ Arda ----- Gio

Baros​

Savunma oyuncularimiz ile golleri bulacagiz bence.

Geçmıyor gunler kalbım macı ızlemeye dayayanamaz galıba beklıyoruz...

Emre oynayacak mıymış ?

Fener deplasmanda kötü, Biz evimizde cok iyiyiz.

Manisa karşısında izlediğim Feneri rahat yeneriz...

valla ben yıllardan beri şu ezikler karşısında rahat bir maç aldığımızı hatırlamıyorum. a.samiyeden bile yeniyorsak güç bela yeniyoruz. hafta sonuda öyle bir maç olacağa benziyor, fb çanakkale geçilmez tarzı anadolu takımlarının bize oynadığı tarzda bir oyun anlayışıyla çıkar, kontrayla yada bizim defansta yaptığımız bireysel hatalardan gol çıkarmaya çalışacaktır. biz ise 10 tane pozisyona gireriz hasbelkader 1 tane atmayı başarırsak ve de tabi meşhur bireysel hatada olmassa 1-0 kazanabiliriz. aksi durum maçın sonucu 0-0 biter yada saçma bir golle 1-0 eziklere maçı hediye ederiz. maçı önceden söylüyorum size maçtan sonra ne kadar haklı olduğumu da göreceksiniz.

Cevap: Fenerbahçe'ye karşı oyun planımız nasıl olmalı?

Oyun plani falan olmaz bu macin. Ali samiyende her zamanki gibi o müthis presle baslamalayiz maca.. Fenerbahceyi yenmenin, hatta fark atmanin formül çok acik: HUCUM ve PRES futbolu. Bunu yapan her takim Feneri ezdi gecti yada farki kacirdi. Bunun örneklerini saymama gerek yok, çok var gecmis dönemde. Bu maci deplasman mantigiyla oynamamaliyiz, kontrol futbolunu beceremiyor bizim takim, ali samiyende oynadigimiz oyun sablonunu her yerde yapmaliyiz yoksa sampiyon falan olamayiz.

Belirtmeden gecemiyecem, bu macta kesinlikle ama kesinlike AYHAN oynamamali, fener maclarini hep yakan adamdir kendisi.

Aklimdan su ilk onbir geciyor

Leo

Sabri Emre Neil Balta

Baris Topal

Elano

Keita Arda

Jo

Ikinci yari oyuna Baros, Santos ve Caner girer farka gideriz, bu kadar acikca söylüyorum yeterki takim her zamanki gibi oynasin HUCUM HUCUM HUCUM baskasini bu takim yapamiyor.

Saygilar

Oyundaki üstünlüğün bizde olacağı kesin. Ama skor üstünlüğü ne olur o bilinmez.

Fenerbahce bu macta bizim konsantrasyonumuzu bozmak icin herseyi yapacaktir. Daum ve oyunculari biliyor bizim takimin gucunu ve ali samiyen cehennemini, ne yapip edip oyun icinde bizi sinirlendirecek hareketlerde bulunucaklardir. özelikle bilica, vederson, lugano, oynarsa cristian ve emre.. bunlar bunu bilincli yapiyorlar ve bizde hep bu tuzaga düsüyoruz. Adamlar beraberlige bile sevinecek o derece korkuyorlar suan bizden.

Benim aslanlarimizdan beklentim, cikip feneri yenip gelmeleri, korkmadan hucum ve pres futbolunu oynamasi.

Bu mactan en ufak bir suphem bile yok, kesinlikle alicaz, ya bizi sinirlendirecekler maci 1-0 yada 2-1 alicaz, veya basaramiyacaklar bunu, fark yiyip dönecekler kadiköye.

Ilk onbirim:

Leo

Sabri Emre Neil Balta

Baris Topal

Elano

Keita Arda

Jo

Ikinci yari yorulan fenerin ustune Baros, Santos ve Caneri saliverdikmi, is biter.

InsAllah rijkaard korkupta oyuna Sarp, Ayhan veya Serveti sokmaz, yerlerine Elano ardayi falan cikarmaz tek korkum bu.. FENERDEN KORKAN FENERLI OLSUN.

fener bizden kötü top oynuyo bu sefer yenicez onları

------------------------LEO-------------------

-----SABRİ-----------EMRE G.----------NEİLL-----------H.BALTA---------

----------------------TOPAL-----------M.SARP(BARIŞ)--------------------------

-------------------------------ELANO-----------------------------------------

------------KEİTA-----------------------------------DOS SANTOS---- -----

--------------------------------JO-------------------------------------

Bence 4-2-1-2-1 çıkılmalı :) topal kesınlıkle oynamalı fb maçlarında hep üstün performans gösteriyo çünkü.barışla sarp arasında kararsızım barış daha çok basıyo ama sarpında tekniği gole yatkınlığı barıştan avantajı.arda maça kadar iyileşirse elano yerine oynayabilir.burda mühim olan nokta 2 önliberonun defansa gömülüp rakibe orta sahada boş alan bırakmaması zira emre önde basarak oyun kurmamızı engelliyecektir muhtemelen.ön liberolarımız mutlaka önde basmalıdır defansta orta sahaya yakın olmalıdır kale önünde gömülü durmamalıdır.kritik nokta bence orta saha.elano yada arda hangisi oynarsa oynasın efektif olmak zorundalar.paslarıyla takımı hücuma kaldıran gerektiğinde mücadeleden kaçmayan lider olmak zorundalar.

bu maçın oyun planı falan olmaz geçin bunu. bütün sezonu bu maçla ya bitireceksin ya da devam diyip şampiyonluğun en kuvvetli adayı olacaksın. o yüzden ölümüne savaşçaksın yeneceksin bu ezikleri arkadaş, bunu algılayamayan futbolcu da bir zahmet toplasın eşyasını gitsin bu klüpten. seneye de gözükmesin gözümüze.

Geri
Üst Alt