TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Bursa da yener bizi. Yenemiyoruz işte üst sıralardaki takımları offffffff offffffff yazık oldu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

aynen,çıkıp konuşsun şerefsizin evladı

YAZIKLAR OLSUN SİZE. Hala 4. olmayalım diyorsunuz ya bırakın isterse 10. olalım bütün sene bitti burada.

Galatasaray ruhu diye bir şey kalmamış. Armanıza yakışmıyorsunuz hiç biriniz yakışmıyorsunuz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | İkinci Ya

Sakin renkdaş sakin.. Bu maçı katleden taraftardır. Futbolcularımız pozisyon bile vermedi. Taraftar sağolsun pet şişe attı şunu attı bunu attı, dandik tezahürat, maçı katlettiler resmen. Tamam diyorum golü bulacaz, süper yükleniyoruz, nakıyorum Fenerden bi oyuncu yerde, sebep? Şerefsizin biri su atmış, para atmış, çakmak atmış. Bunlar taraftarsa bende lucescuyum.. Neymiş la la la la lalay saldır Galaaatasaray..

Leoyu ıslıklayan şeref yoksunları sadece ve sadece Allahınızdan bulun. Bir hata yaptı ıslıklayarak ikinciyide yaptırmaya çalışıyorlar.

Doğru

Maçı kaybeden Galatasaraylı futbolcular değil, taraftarlardır. Yazıklar olsun hepsine...

Bence acilen M.Sarp, M.Topal, Servet, L.Franco kadro dışı bırakılmalı onların yerine oynayacak olan Emre Aşık, Emre G., Ayhan, Emre Çolak daha çok iş yapar. Caner'in bonservisini almaya gerek yok. Keşke göndermeseydik Alpaslan'ı. Sol beke yabancı alınmalı Jo'ya da gerek yok.

Götü boklu çevirici Samet bile seviniyor anasını satim.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | İkinci Ya

Bu taraftar ne işe yarar bilmiyorumki.fblilerin sesi daha çok çıkıyor

Diğer maçları bilmem ama fener maçında bi işe yaramadığı kesin.Su atanın alnında öpüyorum(!) çok büyük bi iş başardı oyunu soğutup gölü yememize sebep olarak.Sahanın kapanaca olmasını söylemiyorum bile.Neden Fener maçlarında taraftarımız asıl görevinin Fener'i oynatmamak,su atmak değil de kendi takımını desteklemek olduğunu unutur anlamam.

fenerbahçe maçına 4 3 3 le çıkan hocamızı kutluyorum.tek suçlu rijkaard tır.

Şampiyonluk yalan, ya Bursa ya Bjk olur. Fenerde de bir cacık yok. Aslantepe'de Uefa Avrupa liginde oynamaya devam.:(

nedir bu ya özer hurmaci 11 km kusur kosmus Allah bilir bizde en cok kosan Sabri 8,9 km kosmustur.. baska birsey demiyorum!

Bırakın şampiyonluğu,bu takım cl ye bile gidemez.Bursa keşke puan kaybetmeseydi.Şampiyonluk hakları.Reziliz,başka bir şey değil.

Şu maçtan sonra da rijkaardı,elanoyu övenler olcakmı.çok merak ediyom

Maçı kaybeden Galatasaraylı futbolcular değil, taraftarlardır. Yazıklar olsun hepsine...

23000 taraftar gs di bide 1500 fbli hepsini susturdu oraya oturmak için gdiyorsan zaten yazıklar olsun renkdaş çok yazık. İnsan futbolcuyu ateşler ya onlara ıslık tutcaklarına francoya tutuolar.

Beşiktaş bile 3 tane salladı bunlara inönüde,yazıklar olsun verilen paralar emekler bunun için miydi.

Elano'yu şu ana kadar hep savundum bir kere kötü bir şey söylemedim ama artık yeter. Aynı şeyi Rijkaard için de söylüyorum.

Ali Samiyende inleyen Fenerbahce sampiyon sesleri, fener'in oyuncularinin her pasinda oley diye inleyen fenerbahce taraftari, Volkan Demirel'in son 2 dkda afedersiniz bile bile kiciyla topa dokunmasi vsvs..Rezil olduk rezill...

Bu sene resmen çöktük.Takımda ruh muh yok.Açıkcası daha ilk yarıdan belliydi yenileceğimiz.O goller atılmazsa elin oğlu gelir bir tane atar gider.Artık hiç bir fb maçını izlemicem.4. yada 5. bitiririz bu seneyi,sonra seneye yine taraftarı kandırır yönetim,UEFAda final falan bir süre öyle gideriz.Hep aynı,hiç bir şey değişmeyecek çünkü Türkiye'de futbol diye bir şey yok!!!!!

Geri
Üst Alt