TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

reykard sorgulansın artık. ne vardı deli gibi pres yaptırsaydı bir maçlığına? ne vardı orta saha bomboş olmasaydı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Rezil olduk reziiilllll. Tribunu rezil oldu, takimi rezil oldu. Artik çikmayalim febe maçlarina.

:(:(:(

volkanın topa kıçıyla kontrol etmesi zaten sözün bittiği yerdi

Ahmet Çakar dogruları söylüyor.

Yazık cidden yazık elalem dalga geçiyor bizimle.

6-0 yenildiğimizde bu kadar üzülmemiştim.

Gideceğim meyhaneye sabaha kadar içeceğim. Ancak bu şekilde bu lanet geceyi atlatırız.

7 mac var, sampiyonluk gitmedi hala. Aradaki 5 puan fark 2 haftada kapanir.

İddia ediyorum,Barış bile bu takıma elano dan daha faydalı olmuştur.Bjk de ekrem dağ diye kazma var.Barıştan daha kazma.taraftarları destekleye destekleye yıldız yaptılar adamı.fenerde selçük var.adam yıldız oldu.biz ne yapıyoruz,yaz babam yaz.b.k at babam b.k at

itin köpeğin alayı olduk

Orta sahadaki oyuncularimiz bir tek bu mac kötü degil bütün sezon kötüler.. ben basindan biliyordum Selcuk gibi bir kazmadan gol yiyecegimizi... Onlarin stadindaki gibi baski kuramiyoruz, herkes film seyreder gibi mac izliyor bir kisim islikliyor bir kisim ise hepimizin duymaktan artik nefret ettigi laylaylaay saldir Galatasarayi söylüyor... takim savunmasini hala yapamiyoruz.. top yapmaktan korkuyoruz halbuki sezon basinda bu takim hep pasla futbol oynuyordu %70lere varan topla sahib olma oranlari filan... simdi bakiyoruz degaj yapmayan Leo bütün toplari ileriye atiyor, Caner bütün toplari sisiriyor..

Fener zaten bu futbolla sampiyon filan olamaz bizde olamayiz ama bu maci kesinlikle hak etmediler

Neyse bu sinirle bişey yazmayacağım ama ...

Olmayın anasını satayım şu ligde bunları yenemiyorsanız şampiyon filan olmayınnnnn!!!

en çok zoruma giden selçuk gibi futbolcu olması bile komik olan bir embesilin bizim maçlarda hep goller atması.çok zoruma gidiyor bea.staddaki taraftara da allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum.yazıklar olsun o kadar fener tezahuratı duydumki kendimi saraçoğlunda gibi hissettim

Ya hadi bıraksana.Suçlu kim.babam mı.bu kadar büyük adamsa maç aldırsın artık be.başlarım total futbola.topalla sarpla total futbolmu olur.yeter artık be.fenere hep madara oluyoz.

Burda mesela FB'nin şansa gol atması değil.Biz napıyoruz.Kadromuzda çok zayıf halkalar var.97-2002 arası en güçlü yanımız olan orta saha şimdi GS takımında olmaması gereken oyuncularla dolu.Bu saçma sapan tranfer politikasını yapanlar gerçek suçlulardır.

adam orda kıçıyla top kontrol edio ,yeniliyoruz baskı yok vs vs.böyle oynadıktan sonra penaltı felan demicez.ilk yarıdada bariz gol şansları vardı ofsayt verdi guizaya ama deildi.bi derbi maçında bu kadar isteksiz oynuosn zaten top felan oynama.kampa alınmaması kadar saçma bişey yok.taraftar ayrı bişey.çekirdek çitliyorlar.sonra leo yu ıslıklayın anca.tezahürat namına doğru düzgn bişey yok.artık hedef ikincilik...

her maç öncesi seviniyorum selçuk oynuyor diye adam her maçta gol atıyor bu nasıl iş be.

Yazıklar Olsun size.

Geri
Üst Alt