TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ah be keşke şu maçı yenseydikte şampiyon falan olmasaydık razıyım.offffffff

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ruhsuzlarrrr.. kim ne yapıyor belli değil yazıklar olsun bu forma o kadar kutsaldırki daha GALATASARAY da oynadığının farkında olmayan futbolcular var geçen seneye döndük çok yazık çok

Şu anda maç sonucu falan umrumda değil koca Galatasaray tribününü bugünkü hale getirenlerin...

1 hafta hic birsey izleyemiyecem sinirim bozuldu

Yaziklar olsun, Mucadele gosterseydiniz bari az mucadelee nediyim size ben. Serefsizlerin agzina sakiz ettiniz bizi. Zehir ettiniz ulan aksamimi haram olsun.

Yeni stada geçmeden F.Bahçe'ye üstünlük kuramayız.Ne kurumsal açıdan ne psikolojik açıdan.

Rijkaard hoca içinde;kendisine kızamıyorum bu mantalitedeki adamlara birşeyler oynatmaya çalışıyor ama olmuyor işte.Önümüzdeki sene için kadroda gereken yapılır umarım.

Adnan Polat ve ekibi dua etsinler bu maç kongreden önce değildi. Kendilerini hala destekliyorum. Ama takımımıza 35 yaşında geldiği takımda 2.5 üstü gol yeme rekoru ile gelen bir kaleci ve nasıl mücadele ettiğini anlamadığım bazılarınca fevkalade oynadığı söylenen ama benim iin 0 a yakın top oynayan elano gibi adamları getireceklerse, Avrupa liginde elimizde forvet yokken gidip avrupa liginde oynayamayacak bir golcüyü getireceklerse, Bu takımı hiç bir önemli maçtan önce kampa almayan rijkaarda bişey demeyeceklerse, Amatör branşlarda hiç bir iddiamız yoksa ve hem profesyonel futbolda hem de amatör branşlarda fenere yenilmekten kurtulamayacak ve şampiyon olamayacaksak, Seneye kadıköyde galibiyet hasreti 11 yıla çıkacaksa biraz düşünsünler.

Rakibinin çakma orta sahasına bile üstünlük sağlayamıyorsan konuşacak fazla bir şey yoktur.

İlk yarıda ekrana gelen bir istatistik

İsabetli pas

FB : 100

GS : 47

Bu nasıl bir orta saha aczi içinde olduğumuzun göstergesidir. Sabaha kadar oynasak kazanamazdık.

Sarp, Topal !!! Peh..

Söylemiştim demek istemiyorum ama zorla söyletiyorlar. Orta sahaya takviye yapılmalıydı. Velev ki yapılmadı bu kazmalarla 4-3-3 zımbırtısını zorlamayacaksın.

Burada herkes hala futbolcuları eleştiriyor. Gerçekleri görmek mi istemiyorsunuz?

Bizim taraftarlarımız maçı bırakıp susmaya başlayınca kaybettik. Selçuk atmış o atmış umrumda değil. Adamlar oley bile çekti. 500 taraftar koca 25 bin taraftarı rezil etti. Önce oturup özeleştiri de bulunmalıyız.

edit.

Tribünlere bir mesaj yazmak istiyorum. Koca maç bize ezikleri dinlettikleri için teşekkür ediyorum.

Tek diyebeielecği şey Frank istifa

Maç skoruna ya da sonuca göre bir değerlendirme değil bu.

Bu takım kötü oynayabilir ama bu kadar ruhsuz oynayamaz.

Bunun da tek endeni Frank.

İşin teknik boyutları çok daha vahim.

Frank bizim aradığımız arzulu adam değil o gitsin avrupada kendi sistemine uyan takımları çalıştırsın.

Futboldan soğuduk resmen ya :(

Tek diyebeielecği şey Frank istifa

maç skoruna ya da sonuca göre bir değerlendirme değil bu

bu takım kötü oynayabilir ama bu kadar ruhsuz oynayamaz

bunun da tek endeni Frank

işin teknik boyutları çok daha vahim.

frank bizim aradığımız arzulu adam değil o gitsin avrupada kendi sistemine uyan takımları çalıştırsın.

Sana da gün doğdu.

Total futbolu falan gectim, biri bana anlatsin. Bu takim rakibin yari sahasinda neden 3 pas üstüste yapamaz? Neden? Bazen kanatlarda bir iki pas yapip, tehlikeli olabiliyoruz o kadar. Ortada hic pas yapamiyoruz.

Hep Neil, Leo, Sabri, Caner arkada dolastirip duruyorlar topu. Yahu anlamiyorum ben bu isi. Üstelik su geride yapilan paslar yuzunden en az 12 puan kaybettik.

Manisanin Bursaya karsi oynadigi maci izlemistim, onlar bile bizden daha etkili pas yapiyor rakibin yari sahasinda.

Rijkaarda zaman lazim. Rijkaardin takimini asil seneye görücegiz. Kabul. Ama bu ofans oyuncularla ilerde 3 pas üstüste yapamiyor olmamiz bana koyuyor. Burda Rijkaard ve Neeskensin sucu büyük bence. 10 aydir bir care bulamadilar be.

Mustafa Sarp Muhmet Topal Ayhan Akman Barış Özbek ile oynayacağın total futbol bu kadar olur.

Şaşırılacak bir durum yok ortada esasında. Her sene ayni şeyler oluyor. Bunu taraftalra,yönetimle,teknik direktörle, şansla vs. ilgisi yok... Futbolla alakası olmayan insanları toplasa Fenerbahçe bizi yine bir şekilde dövmeyi başarır. Bu durum gerçek anlamda cidden incelenmeli tam bir psikolojik durum olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk gittimi şampiyon olurmuyuz ikincimi üçüncümü oluruz bilemiyorum ama Şampiyonlar Ligine katılamazsak cidden yazık olacak. Ayrıca söylemeden edemeyceğim Rijkaard'ın oynatmak istediği futbolu bu kadro yapısıyla oynayamayız kendimizi kandırmayalım. Kazanmamız gereken hiçbir maçı kazanamadık. Herkese saygılar. Sinirlenip birbirimizi kırmamıza hiç gerek yok.

Adamlar böyle bizimle işte JB geçerler.

Galatasaray ruhu diye birsey yoktu hem futbolcularda hem de tribunlerde. moral sifira indi ya offf

Neill ön libero oynsn sarptan topaldan daha iyi oynr.adam defanstan yüztane top çıkardı keita'ya,jo'ya.

Geri
Üst Alt