TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ben kötü mücadele ettiğimize inanmıyorum ama taktiksel anlamda çok kötüydük.

Hafta başındada söyledim 4-4-2 düzeni ile çift santrafor çıkmalıyız diye.

fener kapanmış,kontralar ile sonuca gidecekdi öylede oldu.

Bİzim en zayıf halkalarımız elano,caner,leo ve jo idi zira bu 3 oyuncu yanlış oynatıldı.

Caneri sol bekde oynatmak bir kere yanlışların en büyüğü zira caner bek oyuncu değil,kewell'ın bölgesinde caner iyi oynuyor.Reijkaardda gitti canari sol bekeielanoyuda sol kulvara aldı ve gökhan gönül ile özer çok rahat top oynadı.Allahdan özer vasattı bugün ,iyi bir özer bizi dahada zorlardı.

Elano ise sezon başından beridir yokları oynayan bir oyuncu,tamam yanlış bölgede oynatıldı ama bu kadar kaçak oynanmaz.Elano kesinlikle gönderilmeli zira sezon başından beridir bir türlü uyum sağlayamadı.Keza leo francoda sezon başında düşündüğümüz kötü intibaları nazire edercesine doğrulattı.Zoran simoviç oynasa bu kadar kötü goller yemezdi sezon boyunca...

jo ise bence tek forvet oyuncusu değil,cska günlerinde wagner love ile neler yaptığını biliyoruz dolayısı ile jo da baros da çift santraforlu sistemin adamları.Reijkaard bu noktada hep yanlış taktikler denedi.

İşin gerçeği şu takımda bir hagi olsa ne lig bırakırdık nede avrupa ancak oyunu içeriden yöneten bir oyuncumuz yok.Ardanın üzerindeki yük o kadar büyükki bunu kaldıramıyor.

Reijkaardında artık bu saatten sonra eleştirilmeyecek tabusu kalmadı.Reijkaard artık çok eleştirilecek zira takım şimdi 4.sıraya geriledi,ligi böyle bitirirse çok büyük prestij kaybederiz çünki şampiyonlar ligi dışında kalmamız büyük bir hayal kırıklığı yaratacak.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Su gsbonus olayi yuzunden coluk cocuk vardi tribunde. Aile ile oturan cok gördüm.

Cok etkisizdi taraftar da.

Ümidi kaybetmek yok arkadaşlar.

Biz böyle yaparsak işimiz var demek.

Şu takıma iyi bir ortasaha ve kaleci aldıkmı söyleyin kim durdurabilir bizi ?

Futbolcular çoktan kaybetmiş ümidini biz kaybetmesek ne yazar.

Rijkaard'ı çok desteklememe rağmen takıma en ufak bir faydasının olmadığını 27 hafta artık anladım. Herhangibir hoca, bir adam gibi! Büyük bir takım teklif getirirse düşünmesin gitsin lütfen. Bu kısıtlı şartlarla yapamaz Rijkaard elinin malzemesi Barcelona'daki gibi kaliteli değil ki çıkardığı iş o lezzette olsun.

Rijkaard büyük bütçeli takımların gamsız hocası işte bu yüzden Galatasaray'dan gitmeli. Elindeki malzemeye göre çalışmıyor, takımı tanımıyor herkesi Iniesta zannediyor. Mercedes kullanan biri Mercedes'ten inip Tofaş'a binerse aynen böyle olur. Altındaki atı tanımayan, attan çok düşer. İşte şimdi şampiyonuz diyenlere artık yeter bu kadar palavra diyorum. Bu takımdan şampiyon olmaz. Deplasmanda kazanamıyorduk Sami Yen'de de yenilmeye başladık. Ezeli rekabet değil ezeli rezalet oldu artık. Korkakların suçudur bu fenere ligdeki herhangibir takım gözüyle bakmak yerine aptal aptal özel hazırlık yapanların. Medya her yıl aynı oyunu oynuyor bizim saflarda her yıl bu oyuna geliyor. Oyun şu "Cimbom fark atar" manşetleri, gaz ve sonrası taraftarı üzen bomboş bir takım. Takımın ne oynadı ki kaleciye yükleniyorsun. İleride oynayanlar sallasalarmış 1-2 tane eşek değiller ya! Tek forvet oynatan Rijkaard'ın yakasına yapışır şunu sorardım başkan olsam "Biz ne zaman çift forvetle maça çıkacağız? Sami Yen'de bile korkaklar gibi 2 yeteneksiz ön libero ile mi oynayacağız? Böyle bir maçta bile çift santrfor oynatmayacaksan Baros'u mahkemede şahitlik yapsın diye mi kadroda tutuyoruz?"

Tek forvetle kendi evinde maça çıkıyor, 2 tane sadece top çalma özelliği bulunduğu iddia edilen stoperden bozma orta sahayla hiç utanmadan sıkılmadan maça çıkıp galibiyet bekliyoruz. Kaleci şaka gibi gol yedi bilmem ne bahane değil. Eğer 1 tane hatayla yersen daha önce 2 tane atmış olman ve dert etmemen gerekir. Böyle ucu ucuna skorlarla bu iş yürümez. Rijkaard'ın takıma değil total futbol yada güzel futbol hala futbol oynatamadığını, takımı ve ligi hala tanıyamadığını görüyorum.

Ümidi kaybetmek yok arkadaşlar.

Biz böyle yaparsak işimiz var demek.

Şu takıma iyi bir ortasaha ve kaleci aldıkmı söyleyin kim durdurabilir bizi ?

günün en komk cümlelerini senden duydum..kim mi durdurabilir.. ruhsuzluğumuz .. takımlar gol atar kötü ön liberoları veya kalecilere sahip olması gol atamamk için mazeret midir.hadi gol yersen onlar snn bahanen peki ya atamıosan 2 hftadır.bizim takım ne adam olur ne de fb yi yener beklemeyn ..artık ben maçları izlemiyorum bu kadar...

Bu Selcük bizde olsa, bizim orta saha sinif atlar.

Skibbe ile Rijkaard arasinda hicbir fark gormuyorum.Fatih Terim veya Abdullah Avci gibi td olmali bu takimin basinda. Turkiye ve turk futbolunu taniyan kisiler olmali

Şu maçı kaybetmemizin tek sorumlusu Rijkaard'tır.Kendi sahanızda ezeli rakibinize karşı oynuyorsunuz.lider olan Bursaspor 2 gün önce maç kaybetmiş ve kazanırsanız puan farkı 2 ye inecek.Maça ofansif başlayıp 1-2 pozisyona girdikten sonra klasik geri yaslanma durumu oluyor.Fenerbahçe'nin her gelişinde savunma oyuncuları sürekli topu ileri doğru karşıladır ya da şişirdiler.Böylelikle adamlara sürekli hücum etme şansı verdik.Hücuma çıkarken de orta sahada oyun kurmak için top almaya gelen 1 tane oyuncu görmedim.Elano şu takımda neden oynuyor biri bana açıklasın kalpten gideceğim yoksa.Tek yaptığı şey topu sol kanatta yada sağ kanatta alıp diagonal pas atmak.Başka bi numarası yok şu ana kadar ve 2 ön liberonun önünde oynamasına rağmen doğru düzgün top alıp da oyun kurma girişiminde bulunmadı.

Bireysel olarak konuşmayı hiç bir zaman sevmem ancak Caner bu fobimi gidermek için biçilmiş kaftandı bugün.Bi insan en çok ne kadar kötü oynar deseler Caner'i gösterir susardım.Bir insan hiç mi topu yerden oynamaz,yanındaki arkadaşlarına pas vermez hiç mi aklını kullanmaz.Tek yaptığı şey ayağına gelen topu ileri vurmak.Bu mudur futbolcu olmak yani.

Hala çıkıp da bu adamlara karşı şanssızız falan demenin bi anlamı yok.Adamlar bizden daha çok istiyolar işte galibyeti bu kadar basit.Elin Brezilya'lıları elin Alman'ı Daum bile bizim oyuncuların hepsinden daha çok biliyo bu maçın önemini.Daum 1 dakika yerine oturmadı Total futbol dehası! Rijkaard toplasan 5 dakika müdahale etmemiştir oyuna.Yok arkadaş ben böyle teknik direktör istemiyorum.Geçen sezon Bülent Korkmaz'a demediğini bırakmayanlar çıkıp da Rijkaard'a 2 kelime etmiyorlar.Ayıp gerçekten.

Son olarak söyleyeceğim şey YAZIKLAR OLSUN !

Gio = Serdar Özkan !!

bir gol atamaz ..

Abi bide demezler mi önümüzdeki maçlara bakıcaz ayıbtır ya.

Seneye avrupa liginde napariz ?

2.tur'da elenir asaga yatariz..:o

Ben kötü mücadele ettiğimize inanmıyorum ama taktiksel anlamda çok kötüydük.

Hafta başındada söyledim 4-4-2 düzeni ile çift santrafor çıkmalıyız diye.

fener kapanmış,kontralar ile sonuca gidecekdi öylede oldu.

Bİzim en zayıf halkalarımız elano,caner,leo ve jo idi zira bu 3 oyuncu yanlış oynatıldı.

Caneri sol bekde oynatmak bir kere yanlışların en büyüğü zira caner bek oyuncu değil,kewell'ın bölgesinde caner iyi oynuyor.Reijkaardda gitti canari sol bekeielanoyuda sol kulvara aldı ve gökhan gönül ile özer çok rahat top oynadı.Allahdan özer vasattı bugün ,iyi bir özer bizi dahada zorlardı.

Elano ise sezon başından beridir yokları oynayan bir oyuncu,tamam yanlış bölgede oynatıldı ama bu kadar kaçak oynanmaz.Elano kesinlikle gönderilmeli zira sezon başından beridir bir türlü uyum sağlayamadı.Keza leo francoda sezon başında düşündüğümüz kötü intibaları nazire edercesine doğrulattı.Zoran simoviç oynasa bu kadar kötü goller yemezdi sezon boyunca...

jo ise bence tek forvet oyuncusu değil,cska günlerinde wagner love ile neler yaptığını biliyoruz dolayısı ile jo da baros da çift santraforlu sistemin adamları.Reijkaard bu noktada hep yanlış taktikler denedi.

İşin gerçeği şu takımda bir hagi olsa ne lig bırakırdık nede avrupa ancak oyunu içeriden yöneten bir oyuncumuz yok.Ardanın üzerindeki yük o kadar büyükki bunu kaldıramıyor.

Reijkaardında artık bu saatten sonra eleştirilmeyecek tabusu kalmadı.Reijkaard artık çok eleştirilecek zira takım şimdi 4.sıraya geriledi,ligi böyle bitirirse çok büyük prestij kaybederiz çünki şampiyonlar ligi dışında kalmamız büyük bir hayal kırıklığı yaratacak.

Zaten 4-4-2 gibi oynadık. Durmadan ileriye top şişirdik, ayağa oynamadık. Dolayısıyla bir tane kafa topunu indirip kullanamadık. Bak şu anki halimizin nedeni de hep bu boşu boşuna şişirilen toplar yüzündendir.

Kendi kendimize top oynadık,ortada F.Bahçe yoktu.

Hepimize geçmiş olsun.Top yuvarlaktır olur böyle şeyler. Yoruma gelirse Athletico maçında, Trabzon maçında,eskişehirspor maçında ne dediysek aynı şeyler.Yeni bir şey yok.Orta sahası biraz sağlam takımlar zorluyor bizi.Bu mevkiye çözüm bulmadan zor biraz.Bu da sabır istiyor.

Cevap: Fenerbahçe'ye karşı oyun planımız nasıl olmalı?

sen nasi oynarsan oyna gider kevgir kılıklı bi adam cehennemin dibinden gelen topu yer bok eder her şeyi al işte.

Elano'ya laf yok yanindaki oynayanlar utansin, Mehmet Topal ve Mustafa Sarpta press diye birsey yok, cok agir kaliyorlar... cok geride oyunu kabul ediyorlar, savunmanin icinde kayip oluyorlar.. pas yapamiyorlar.. takim olarak önde iyi pres yapamiyoruz takim olarak savunma yapamiyoruz, alan savunmasi yapamiyoruz.... hep defans arkasina atilan toplar tehlike yaratiyor.. Fenerbahcenin de iki tane kulesi var ama aralarindan top gecmiyor neden cünkü önde iyi basiyorlar, bizi oynatmiyorlar ama biz onlari oynatiyoruz

Suc yönetimde adam gibi önlibero alamadik Selcuk ve Denizi Topal ve Sarpla degisirim....

Artık kimse kendini kandırmasın. O Galatasaray'ın fişi çekildi.

Su gsbonus olayi yuzunden coluk cocuk vardi tribunde. Aile ile oturan cok gördüm.

Cok etkisizdi taraftar da.

Su tribünden utandim resmen. Rezillik ya, ne zaman bir maç kazandiracak tribun? Dandik bjk'in taraftari bile maç kazandiriyor.

Birde koreografi diyip duruyorlardi , kötu birsey yapmislar.

cok rahat sampiyon olabiliriz hala ama bu futbolculari gördükten sonra imkansiz bence

Geri
Üst Alt