TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

İnamotolarla Orhan Aklarla Cihanlarla bizi 83 puanla şampiyon yapan Geretsi ayakta alkışlıyorum.

Bir daha anladım hocam çok büyüksün

carrusca bile bu takıma 5 basardı

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Geçen hafta ceza alsaydık,on numara olurdu on!

bu kadar olmaz mustafa sarp,mehmet topal,barış,ayhanı toplasan sakat bir mehmet aurelio bile etmiyorlar.

Yahu birşey olmaz.İlk kezmi kaybediyoruz.Hayır..Dağılın şimdi.

haftaya barosda yok...

fenerin ölüsü bize yetiyor her zaman,her şartta yeniyorlar bizi Bir kere şu takıma şansımız tutsun ya yeter ya :mad:

bu facebookta bir adam vardı umut öfkeli mi ne gelmiş istanbula maçı izlemeye atıp tutuyodu bu maç bizim vieolar yapıodu welcome the hell diye anca sanal alemde olay bir icraat yok

trübünlerde hep lüküs hayat yaşayan aile bireyleri maç boyunca yerlerinden kıpırdamadılar fenerlilerin sesi maç boyunca daha çoktu.gsbonus olayıylada gerçek taraftarlığıda öldürdüler tebrikler yönetime.

Aynen öyle. Kucaklarda Cocuklarla beraber, cekirdek yiyip duruyorlardi.

Fenerlilerin sesi gelince cok utandim.

Fazlada abartmayalım yani :o FR ye Gio ya vs..

Taraftarada iki çift sözüm var gelmeyin maça,gelmeyin,onların yerine maket koysunlar

doldurursan paralı ama ruhsuz seyirciyi ,kovarsan parasız ama azimli seyirciyi

Samiyen de fenerliler oley çektiriler.

Herşey para değil..

Ben bas bas bunu bağırıyorum ,kimi çok akıllılar da çıkmış sistemden bahsediyor,halbu ki bunlar ismin altında ezilenler,isme kapılıp gidenler,ismi Galatasaray dan büyük görenler.

şu futbolu Frank değil de,başka biri oynatsaydı sezonun ikinci yarısnadan beri çoktan bitirmişlerdi,çizmişlerdi.

Bana kimse maval anlatamasın.

Sadece bu maç için değil genel oynattığı maç düzeni ile bu takıma gitmeyecek adı total kendi ne idüğü belirsiz futboldan dolayı rijkaardın gitmesi gerektiğine inanıyorum. Yerli hoca gelsin.

Şu takımın fiyat olarak futbolcu olarak ibb den üstün olduğunu herkes biliyorda bu takımla aramızdaki futbol ve kalite farkı aynı orantıda değilse suç ne topalda ne barışta ne sarptadır. İbb de bunların daha kötüsü varken adamlar döktürüyorsa bu işte bi iş var

Bu takıma bir Fatih Terim lazım renkdaşlar kimse öle şey olur mu demesin

Skibbe ile Rijkaard arasinda hicbir fark gormuyorum.Fatih Terim veya Abdullah Avci gibi td olmali bu takimin basinda. Turkiye ve turk futbolunu taniyan kisiler olmali

Ben size asıl bombayı söyleyeyim lafı açılmışken;

işim gereği bazı yöneticilerle bir araya geliyorum,ve söyledikleri laf şu;

Sezon sonu Reijkaard gidecek,yerine fatih terim gelecek...

Nedeni çok basit;

terim çok imaj kaybetti.2. Galatasaray dönemi ve türk milli takımı zamanı ona istediği çıkışı yaratmadı.Terim şimdi bir çıkış peşinde ve söylenenlere göre adnan polat terimi geri istiyor.Reijkaard ise devre arasında milandan ciddi bir teklif aldı ve gitme niyeti var.Bizim ligi algılamamak istemeside bunun nedeni olabilir.Kısaca kulislerde böyle çok ciddi denilebilcek dedikodular var.

Adnan polat terime yine eskisi gibi tam yetki vererek ,belli bir transfer bütçesi geniş yetkiler vermeyi düşünüyormuş.Zaten futbol aş birleşmesi ve stad olaylarıda bitme aşamasına gelmişken terim tabiri caiz ise hazır kurulu koltuğa oturacak.Yönetim artık sportif başarı peşinde olacağından böyle alternatifler düşünüyor.

Musatafa denizli bile şuan hala ite kaka 2. şampiyonluğa gidebiliyorsa bizim takıma terim gelirse denizliden kötü oynatmaz bu takımı.

Reijkaard bence kafada bizim ligi bitirmiş gibi,yoksa ona karşı bir tepkim yok.İstemekle alakalı bir şey ve sanırım Reijkaard istemiyor artık..

Geri
Üst Alt